سلام اینجا مینویسم بماند به یادگار ۲۷/۳/۱۴۰۳
خب دوره پشتیبان طلایی قدرت حدود ۱۸ روز هست که شروع شده و من به عنوان فرد ای دی اچ دی و اختلال اضطرابی و کمال گرایی که هیچوقت نتونستم کاری رو برای چند روز ادامه بدم دارم ۱۸ روز با یه تیم خوب ادامه میدم و احساس میکنم خیلی عوض شدم. از اینکه اشتباه کنم پیش دوستام نمیترسم همینطور از خودم با انگلیسی دست و پا شکسته فیلم میگیرم و به اشتراک میذارم جمله مینویسم و به اشتراک میذارم و به معنی واقعی کلمه پشتیبان های طلایی کمکم میکنن و بازخورد میدن و یه قدم من رو به جلو هُل میدن برای اولین بار هست انگلیسی رو دارم عمیق میخونم و نمیذارم احساس کمال گرایی حس ناکافی بودن بهم بده و باعث بشه از یه مطلب به یه مطلب دیگه بپرم به خودم میگم فاطمه فقط و فقط این هفته این درس رو بخون خواستی تفریح کنی برو یه چیز جانبی فقط گوش بده و لذت ببر.
تکالیف قشنگن موضوعات قشنگن هم کلاسی ها قشنگن معلم ها قشنگن و من فکر میکنم چه خوب شد که تو این دوره شرکت کردم که همه چیزش اون چیزی هست که تو تصوراتم از یه کلاس زبان میخواستم. همه اینا به من نشون میده دنیا هنوز خوشگلیاشو داره.
مطمئنم بعد از اینکه این دوره ۶ ماهه تموم بشه برمیگردم میام اینجا مینویسم ،انجامش دادم تمام .آفرین به فاطمه افرین به دوره طلایی قدرت
سلام فاطمه جان
خیلی خوشحالم که از بازخوردهای پشتیبان طلایی راضی هستی و این حس همراهی و تشویق بهت کمک می کنه تا به جلو حرکت کنی.
پشتیبان طلایی چیه؟
به به سلام فاطمه خانوم عزیز. ماشالا به این انگیزه و انرژی شما، ما هم خیلی خوشحالیم که شما رو همراه خودمون داریم و موفق شدیم رضایت شما رو داشته باشیم.
ما هم مطمئنیم از پسش برمیاید. اینکه اینا رو به یادگار نوشتید خودش یه اهرم برای موفقیت و پیشرفت شماست.
ما یه پلن پشتیبانی آزمایشی گذاشتیم و به یه سری افراد محدود اعلام کردیم. این پلن برای افرادی بود که داشتند انگلیسی قدرت مطالعه میکردن و قصد داشتند با مربی پیش برن
بچه ها با مربی مکالمه میکنن و تکالیفی که دارن رو انجام میدن. در کنارش فیدبک میگیرن و همچنین در چالشهایی که وجود داره شرکت میکنن.
پروسه مطالعه دوستان هم ارزیابی میشه و بهشون کمک میشه بهتر زبان بخونن تا نتیجه دلخواهشون رو بدست بیارن.
فعلا در فاز آزمایشیه و در تابستون ایشالا بست میدیم و کاملا عمومی اعلامش میکنیم.
به…
چشممون به جمال آقای کشاورز روشن شد
سلام
دوره رو به صورت عمومی اعلام کردین؟
سلام وقت بخیر
اگر منظورتون این هست که به صورت سراسری به مخاطبان اطلاع دادیم، در واقع یمقدار محدودتر داریم اطلاع رسانی میکنیم و عمومی اطلاع ندادیم
و اگر منظورتون این هست که دوره برای همه سطوحه؟ فعلا درحال حاضر برای سطح B1 و B2 و A1 و A2 درنظر گرفتیم
باز هم اگر منظورتون غیر از این بود، ممنون میشم بیشتر توضیح بدید تا بتونم راهنماییتون کنم
سلام. وقت شما هم بخیر؛
در کامنت ۱۸ ژوئن نوشته شده بود که:
بخاطر همین پرسیدم.