من سطحم آخرای b1 هست و الان بین دوتا دوره انگلیسی قدرت ای جی و برنامه وی آی پی ای جی موندم که کدوم رو ببینم؟ می دونم قدرت واسه b1 و وی آی پی واسهb2 هست ولی منم یه جورایی بین این دو سطحم.
سطح گرامرم خیلی بالاتر از سطح مکالمه ام هست، دایره لغاتم نسبتا خوبه ولی مکالمه معمولیه،
درس یک وی آی پی بخش درسنامه اصلی رو دیدم حدود ۴۰ لغت جدید داشت واسم ، درسنامه اصلی درس یک قدرت ۱۸ لغت جدید داشت تایم هردو حدود 20 دقیقه بود،چیکار کنم به نظرتون؟
خود اپ زده ۹۰ درصد از درس اصلی وی آی پی رو می دونم و ۹۴ درصد از درس اصلی قدرت
همینطور اینکه من سطح لغتم نسبتا خوبه اما چون این لغات فعال نیست نمی تونم توی مکالمه ازش استفاده کنم و از طرفی وقت زیاد گذاشتن روی دروس قدرت واسم حوصله سربره.
سوال:
در واقع الان چیزی که به ذهن خودم رسیده اینه که از قدرت فقط درسنامه اصلی رو گوش بدم و هر بخش ۴ یا ۵ بار گوش بدم بعد برم درس بعد، یعنی حدودا هفته ای دوتا درس از قدرت گوش بدم چون اونقدری واسم سخت نیست، و بعدش برم سراغ وی آی پی، این کار درستیه به نظرتون ؟
چون انگار واسه دیدن دروس وی آی پی هنوز خوب آماده نیستم و قدرت هم اونقدر واسم سخت نیست که یک هفته واسه هر درسش وقت بزارم مخصوصا بخش مینی استوری به شدت حوصله سربره چون گرامرم قویه.
کمک
سوال