در زبان انگلیسی چگونه جمله سازی کنم؟

میشه راهنماییم کنید ک چطوری میتونم جمله سازی کنم

سلام دوست خوبم. سؤالتون خیلی کلّی هست. تلاش می‌کنم تا جایی که می‌شه پاسخ بدم.

ساختار پایه‌ی جملات در انگلیسی از سه بخش تشکیل شده:
فاعل (subject): کسی یا چیزی که درباره‌ش صحبت می‌کنیم. (مثلاً: I, he, she, it، کتاب، درخت)
فعل (verb): کاری که فاعل انجام می‌ده. (مثلاً: am, is, are، read, write، run)
مفعول (object): کسی یا چیزی که اون عمل (فعل) روش انجام می‌شه. (مثلاً: a book, a letter, a race)

چند تا جمله با استفاده از این سه نقش:

I eat dinner.
She goes to school.
He brushed his teeth.

حالا، انواع جملات رو ما داریم:
جمله‌ی خبری (declarative): برای بیان یه واقعیت، نظر، خبر و غیره استفاده می‌شه. (مثلاً: The sky is blue.)
جمله‌ی پرسشی (question): برای پرسیدن سؤال استفاده می‌شه. (مثلاً: Are you a student?)
جمله‌ی امری (imperative): برای درخواست کردن یا دستور دادن استفاده می‌شه. (مثلاً: Open the door.)
جمله‌ی تعجبی (exclamatory): برای بیان احساسات مثل شادی، تعجب یا ناراحتی استفاده می‌شه. (مثلاً: What a beautiful day!)

یه چیز دیگه که برای جمله باید حتماً مشخص بشه، زمان فعل و در نتیجه زمان جمله هست. سه زمان اصلی گذشته، حال و آینده هستن:
حال ساده (simple present): برای عادت‌ها، حقایق و اتفاقات عادی استفاده می‌شه. (مثلاً: I eat breakfast every morning.)
گذشته‌ی ساده (simple past): برای رویدادهایی که در گذشته اتفاق افتادن استفاده می‌شه. (مثلاً: I went to the movies yesterday.)
آینده‌ی ساده (simple future): برای رویدادهایی که در آینده اتفاق می‌افتن استفاده می‌شه. (مثلاً: I will visit my friends tomorrow.)

بحث زمان‌ها خیلی وسیع هست و بحث جمله‌سازی خیلی وسیع‌تر.
ما توصیه می‌کنیم که با خوندن منابع، کتاب‌ها، تماشای فیلم‌ها و گوش دادن به پادکست‌ها و موسیقی‌ها مدام جمله بشنوید و بخونید و کار کنید تا توی ذهنتون بشینن. اینکه بخواید دنبال ساختار و نحوه‌ی جمله‌سازی برید با یه دنیای فوق‌العاده بزرگ گیج‌کننده مواجه می‌شید که نتیجه‌ای براتون نداره. تکرار و تمرینه که به نهادینه شدن جملات و ساختارهای مختلف در ذهنتون تأثیر می‌گذاره.