سلام دوستان من کلماتی ک یاد میگیرم رو میخام در قالب جملات تمیرین کنم ولی متاسفانه نمیتونم جمله بنویسم یا فک میکنم زمان ها و حرفهای ربطشو اشتباه میگم میشه راهنمایی کنید
سلام دوست خوبم.
اشکالی نداره که غلط باشه. میدونید، این طبیعیه که آدم در طول یادگیری اشتباه کنه. از اشتباه کردن نترسید. این ترس باعث میشه که اصلاً سراغش نرید و شروع نکنید.
میتونید از جملاتی که میبینید الگو بگیرید. مثلاً یه کلمهی جدید توی جمله میبینید که معنیش رو نمیدونید. بعد از اینکه معنیش رو یاد گرفتید، یه جمله مشابه با همون جملهای که توش کلمه رو دیدید بسازید. فعلش رو عوض کنید، زمانش رو عوض کنید، مفعولش رو عوض کنید، قیدش رو عوض کنید، توی بافت جدید ببرید، … .
یا اینکه وقتی کلمه رو توی دیکشنری میبینید، از مثالهای دیکشنری استفاده کنید و باز هم تمرین بالا رو روش پیاده کنید.
مثلاً من کلمهی flower رو تازه یاد گرفتم. جملهی مثالی که دیکشنری برای این کلمه به من نشون داده اینه:
We planted flowers in the garden.
جملههایی که من با تقلید از این جمله میسازم مثلاً اینها هستن:
She planted flowers in the garden.
He plants flowers in the garden.
Mary was planting floers in the garden.
The dog can’t plant flowers in the garden.
My mother planted a flower in the garden.
We planted trees in the garden.
They had planted trees in the garden.
We planted trees in the desert.
و کلی جملهی دیگه…
توجه داشته باشید که شما طبق سطح خودتون و با کلمات و ساختارهایی که بلدید جمله بسازید. اصلاً عجله و ترس نداشته باشید. آرومآروم یاد میگیرید.
منابع بیشتر بخونید و کلمات جدید رو توی جملههای جدید و زمینههای مختلف ببینید و بیشتر باهاش آشنا بشید. ببینید چه حرف ربطی بیشتر باهاش استفاده شده، توی چه زمانهایی استفاده شده، اون زمانها چطور استفاده شدن.
بعدها اونقدر راه میافتید که اگه به جملات قدیمیای که نوشتید نگاه کنید، خودتون متوجه اشکالاتتون میشید.
در نهایت میتونید سؤالهاتون رو توی همین تالار هم بپرسید. بچههای فعال زیاد هستن. خود من و همکارانام هم هستیم و روزهای کاری به سؤالات تالار پاسخ میدیم.
ممنون از اینکه وقت گذاشتید
من خودم فک کردم حس میکنم اگه از روی درس چند بار بنویسم بعد درس رو باز کنم روای بخونه حالت املا دوباره بنویسم فک میکنم ب مرور رایتینگم تقویت میشه البته جمله سازی ک شما گفتین هم خیلی ب روش شما ماثره فقط ی مقدار تو زمان ها ب مشکل میخورم چون مسلط نیستم
توی فرایند یادگیری کاملاً طبیعیه که مسلط نباشید و نتونید یه سری زمانها یا ساختارها رو بنویسید. هیچ مشکلی نیست. در حد تسلطتون بنویسید.
البته که این روش هم میتونه کمککننده باشه. راحتی خودتون و اینکه از چه روشی بیشتر خوشتون میاد هم باعث میشه بهتر یاد بگیرید.