ممنون که تجربه هاتونو به اشتراک میذارید

سلام، من دو سه سالی میشه با زبانشناس آشنا شدم، تو این مدت گاهی به صورت ناپیوسته به قسمتای مختلف سرک می کشیدم و یه سالی هم هست که اشتراکشو خریدم (بلکه باعث بشه بشینم پای کار که البته نشد).
چند روز پیش خیلی اتفاقی اومدم تجارب دوستان رو خوندم و خب خیلی بهم انگیزه داد. به خصوص دوستانی که گفته بودن چطوری از نرم افزار استفاده می کنن، خیلی راهگشا بود، من سردرگم بودم بین اینهمه مطلب… متشکرم:rose:
یه سوال هم دارم ممنون میشم دوستانی که پیاممو می بینن کمکم کنن: وقتی میگین هر درس انگلیسی قدرت رو یه هفته بخونید منظورتون داستان کوتاهشه؟؟؟ یا هر سه قسمت یه درس؟؟

1 پسندیده

سلام دوست عزیز
مقاله ای با عنوان «چگونه یادگیری زبان انگلیسی را شروع کنم» سرچ کنید اونجا کامل توضیح داده شده،

1 پسندیده

سلام انگلیسی قدرت رو حداقل یک هفته باید براش زمان بذارید تا دو هفته هم شد اشکالی نداره هر روز متن اصلی رو یک یا دو بار گوش می کنید قسمت واژگان رو روزهای اول یه بار گوش میدید ولی بعد میتونید حذفش کنید داستان کوتاه اهمیتش از همه بخش ها بیشتره این قسمت رو چندین بار گوش میدید ( هر چقدر بیشتر بهتر )و تکرار فعالانه و تکنیک سایه و خلاصه و بازگویی رو انجام میدید
موفق باشید

4 پسندیده

مرسی

1 پسندیده

متشکرم، عالی بود . خیلی کمکم کرد.

1 پسندیده