سلام
تاپیکهای مربوط به این موضوع رو مطالعه کردم. اما میخوام نظر افراد بیشتری رو بدونم. بنظرتون میشه خودخوان در آزمون آیلتس موفق شد؟ سطحم به طور کلی B1 هست و در برخی مهارت ها B2.
و بنظرتون با کدوم منبع آمادگی برای آیلتس در زبان شناس شروع کنم؟ منظورم منابعی هست که در آپ زبانشناس موجود هست.
ممنون میشم هر تجربه ای که در این زمینه دارید با ما هم در میان بذارید.
سلام.
ممنون از پیامتون
تو بعضی مهارتها B2 هستم. اما مثلا شنیداریم قوی نیست. برای تقویت اون هر روز با زبانشناس کار میکنم. مشغول گذروندن انگلیسی قدرت هستم.
موفقیت در آزمون آیلتس به صورت خودخوان کاملا امکانپذیر هست.
خیلی از افرادی که نمرههای بالایی در این آزمون کسب کردن، با مطالعهی خودخوان و استفاده از منابع مناسب به این موفقیت رسیدن.
شما میتونید از ویدیوهای آموزشی، پادکستها و … کمک بگیرید تا مسیر یادگیریتون رو بهتر پیش ببرید.
و در سطح B1 و B2 شما برای شروع آیلتس خیلی خوبه. و این یعنی شما پایههای زبان انگلیسیتون رو دارید و با مطالعهی هدفمند میتونید به نمرهی دلخواهتون برسید.
انتخاب منبع مناسب برای شروع، به سطح فعلی و نیازهای شما بستگی داره. اما به طور کلی میتونم چند پیشنهاد بهتون بدم:
دوره های مختص ایلتس در اپلیکیشن زبانشناس، این دورهها معمولاً تمام مهارتهای مورد نیاز برای آزمون رو پوشش میدن.
و اگر میخواید روی یک مهارت خاص مثل ریدینگ یا لیسنینگ تمرکز کنید، میتونید دورههایی مثل ای جی هوگ و منابع کمبریج رو انتخاب کنید.
و همینطور گوش دادن به پادکستهای آیلتس بهتون کمک میکنه تا با انواع مختلف لهجهها و سرعت گفتار آشنا بشید.
و اما یسری نکات رو هم باید بگم اینه که:
یک برنامهی مطالعاتی منظم داشته باشید و هر روز به طور مداوم مطالعه کنید و تحت هر شرایطی به برنامه اتون پایبند باشید.
هر چه بیشتر تمرین کنید، به آزمون مسلطتر میشید.
با زدن تستهای آزمایشی، نقاط قوت و ضعف خودتون رو شناسایی کنید. کلی مجموعه های آیلتس در اینترنت موجوده که میتونید فایل پی دی اف رو دانلود کنید و تست ها رو انجام بدید.
در لینک زیر منابع آیلتس معرفی کردیم میتونید یه سر بزنید:
اگر نحوه مطالعه برای دوره های ای جی هوگ و پادکست رو در جریان نیستید، کافیه به ما اطلاع بدید تا راهنماییتون کنیم.
سلام
از پاسخگوییتون ممنونم
فعلا در حالا مطالعه انگلیسی قدرت هستم.
یه سوال داشتم. من هنوز بین آزمون تافل و آیلتس مرددم و هنوز تصمیم نهایی رو نگرفنم. از نظر هدف هم فرقی برام نداره مدرک کدوم رو داشته باشم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوست خوبم در این مورد خیلی راهنمایی دقیقی نمیتونم بکنم چون که به چند تا فاکتور نیاز هست توجه داشته باشید
اول باید مشخص باشه به کدوم کشور میخواین مهاجرت کنید و همینطور به چه نمرهای نیاز دارید باید بگیرید و حتماً باید بین المللی باشه؟ یا اینکه فقط صرفاً مدرکی میخواین که نشون بدید زبان رو بلد هستید؟
به این چند تا سوال لطفاً توجه کنید
فرقی نداره. هدف اصلی تسلط بر زبان هست. اینکه بتونم در مسیری که برا آمادگی در آزمون طی میکنم، مهارتهای لازم رو کسب کنم. چون در درجه اول مهارت و تسلط نیاز دارم و مدرک در درجه بعدی اهمیت قرار داره.