سلام. من زبانم سطح متوسط رو به پایینه
ولی خیلی بهش علاقه دارم و دوره گرفتم دارم میخونم . دوس دارم دانشگاه آزاد برم رشته زبان
با توجه شرایطم انتخاب خوبیه یا باید سطحم خیلی بالاتر از این حرفا باشه که انتخابش کنم؟ ممکنه خیلی به مشکل بخورم توی دانشگاه یا چون دارم بصورت فشرده خودمم زبان میخونم میتونم هندل کنم مثلا فقط سال اول برام سخت باشه…؟!
سلام وقت بخیر .
به نظر من اگر حدود یک سال خودتونو غرق در محتوای انگلیسی بکنید میتونید به سطوح بسیار بالایی در زبان برسید با توجه به اینکه دوره هم گرفتید و دارید بصورت گرامری هم پیشرفت میکنید .
از نظر من بیشترین چیزی که میتونه به زبان اموز کمک کنه ، غرق شدن در محتواهای انگلیسیه . ینی زندگیتونو انگلیسی کنید . پادکست در هر زمینه ای که دوس دارید صبح تا شب توی تایم فراغتتون و یا حتی موقعی که دارید مثلا خونه رو جارو میکشید یا ظرق میشورید ، بزارید گوشتون عادت کنه به محتوای انگلیسی . انیمیشن ببینید ، اگه سریالی باشه که چه بهتر چون بعد از دیدن چند اپیزود با نحوه صحبت کردن شخصیت ها عادت میکنید و براتون جذاب میشه . کتاب داستان های سطح بندی بخونید و گوش کنید ، یا هم گوش کنید و خط ببرید تا چشمتون هم با املا لغات آشنا بشه . در کل با زبان حاااال کنید ، به چشم تکلیف بهش نگاه نکنید ، ازش لذت ببرید ، آقای جیمز کلیر در کتاب’ خرده عادت ها ’ میگه اگه میخواین کاری رو تبدیل به عادت کنید ، جذابش کنید . حالا شمام جوری پیش برید که از مسیرتون لذت ببرید . از مقایسه به شدت پرهیز کنید ، اگه میبینید دوستتون خیلی سطحش خوب شده با دیدن اخبار ، الزامبر این نیست که شما هم فقط باید شنیدن اخبار پیشرفت کنید . فقط ببینید چه محتواهایی رو دوس دارید . این رو همبدونید که شیوه یادگیری امسان ها با هم متفاوته . یه عده شنیداری هستن مثه پادکست ، یه عده بصری هستن و باید محتوا رو ببینن مثل فیلم و انیمیشن . یه عده با مطالعه کتاب لذت میبرن .
در کنار تمام مطالبی که خودتونو باهاش غرق میکنید در انگلیسی ، مجموعه ۴۰۰۰ واژه رو هم بهتون توصیه میکنم و مجموعه بی نظر آکسفورد ورد اسکیلز . وقتی دامنه لغاتتون بالا میره اعتماد به نفستون هم بالا میره .
چون در ابتدای کار هستید ممکنه خودتونو با یادگیری لغات کم تکرار و کمیبگاب خسته کنید برای همین این دو مجموعه رو برای پیشرفت وکب بهتون پیشنهاد میدم .
و نکته آخر اینکه بچسبید به همین اپلیکیشن زبان شناس . چون به نظر من در ایران هیچ اپلیکیشنی با این کیفیت وجود نداره .
بعد از اینکه خودتون احساس کردید سطح پیشرفتتون رو با خیال آسوده برید دانشگاه . الانم شاید بتونید برید دانشگاه ولی ممکنه یه مقدار یه جاهایی بخوره توی ذوقتون . پس شیش ماه یه سال بچسبید به محتواهای انگلیسی . خودتون متوجه تغییر چشمگیرتون خواهید بود .
یه نکته مهم در انتخاب محتوا هم اینه که محتوای انتخابیتون نه خیلی سخت باشه که جذابیتشو واستون از دست بده و نه اینقدر آسون که پیشرفتی در شما ایجاد نکنه .
امیدوارم تجربیاتم براتون مفید باشه . ابهامی یا سوالی اگه بود در خدمتم .
موفق باشید
سلام به نظرم بستگی به شخصیت خودتون داره که چقد می تونید وقت بذارید و می تونید همزمان همدیگرو پیش ببرید یا نه
اگر خیییلی علاقه دارید و روزی حدالقل 3 ساعت زبان خوندن براتون مشکلی نداره میشه چرا که نه
بازم میگم بستگی به توانایی و شخصیت خودتون داره
سلام وقتتون بخیر بخیر باشه دوستان راهنمایی های خوبی بهتون دادن فقط یه نکته رو من اضافه کنم
یه دوره اصلی انتخاب کنید و یک الی دو منبع فرعی هم انتخاب کنید سعی کنید منابع زیادی رو انتخاب نکنید و از یه منبع اصلی شروع کنید تا کم کم سطحتون بالاتر بره
در تاپیک زیر منابع از سطح مبتدی تا پیشرفته معرفی شده و در کنارش هم برنامه ریزی و نحوه مطالعه هم گفته شده
یه منبع مناسب سطح خودتون رو انتخاب کنید