💡پیشنهاد برای ارتقای نسخه Pro

سلام به همه دوستان.از وقتی نسخه پرو منتشر شد،یه پیشنهادی در ذهنم داشتم که دوست دارم بگم و نظرات بقیه رو بدونم.خیلی از کاربران مشتاق تمرینات بیشتر گفتاری هستند.ولی عملا در پرو فرصت زیادی براش وجود نداره.در بخش تعاملی هست ولی اینقدر محدوده که کمکی به بهبود مکالمه نمیکنه.بنظرم عالی میشه اگر کاملا این بخش تمرین گفتار مجزا بشه.به این صورت که در قسمت فیلم و انیمیشن گنجانده بشه.مثلا هر بخش یک انیمیشن که دیده میشه،اون جملاتی که دارای ساختارهای کاربردی برای گرامر و مکالمه هستند مشخص شده باشند و کاربر روی آنها تمرکز و تمرین کنه،بعد وارد رقابت بشه.یعنی وارد لیگ رقابتی برای تمرین همین جملات مهم فیلم.رتبه بندی هم به این صورت باشه که هر کس دفعات بیشتری تمرین گفتاری انجام بده امتیاز و پاداش بالاتری در اون بخش بگیره.فکر میکنم اینجوری با یک تیر دو نشان می‌زنیم.هم انگیزه دیدن فیلم و انیمیشن داریم،هم مکالمه تقویت شده.و چون تماشای فیلمها از هر منبع دیگری قدرتمندتره برای بهبود اسپیکینگ،این تکرار های مداوم،به مرور دیالوگ ها رو در ذهن کاربر حک می‌کنه و فراموشی به صفر میرسه.ببخشید که طولانی شد:face_with_peeking_eye:.سپاس از زمانی که گذاشتید.:smiling_face_with_three_hearts:

2 پسندیده

سلام وقت بخیر
منم خیلی موافقم
میشه مثلا برای پادکست‌ها قسمتی در نظر گرفته بشه که یه جمله رو یا یه داستان رو تکرار کنیم
حتی میشه یه بخشی باشه موضوع بده بهمون بعد بگه مثلا یه پاراگراف بنویس یا بگو، بعد ai اشتباهاتمون رو بگیره، اینطوری هم اسپیکینگ تقویت میشه هم رایتینگ

سلام پیشنهاد تون رو به همکاران مربوطه منتقل میکنم حتما

سلام وقت شما هم بخیر
این مورد آیکن تکرار جملات رو داریم که میتونید روی تکرار بذارید و باهاش تکرار کنید.
بالای صفحه درس، روی سه نقطه بزنید و گزینه تکرار محتوا هست.

از قابلیت های هوش مصنوعی در زبانشناس‌‌ پرو استفاده کردید؟
ازش درخواست کنید که یه موضوع بهتون بده و شما انجام بدید و بهتون بازخورد بده‌

1 پسندیده

ممنون از پاسخگوییتون

بابت تکرار منظورم بیشتر این بود که مثلا یه داستان کوتاه رو که گوش کردیم خودمون اونو بازگو کنیم مثل یه سری از بخش‌های تعاملی که تو نرم افزار وجود داره

در مورد ai هم بله، استفاده کردم و خیلی جذابه، فقط تنها مشکلش اینه که گفتگو با ai تو فعالیت‌هامون حساب نمیشه

اگه میشد یه گزارش‌مانندی باشه که بگه مثلا برای هریک از چهار مهارت اصلی چقدر زمان گذاشتیم، روند پیشرفت هم بتونه بگه که دیگه بینظیره

یه چیز دیگه هم اینکه کلا دوتا دوره تعاملی الان هست، به نظرم اکثر کتابها و دوره های موجود قابلیت تعاملی شدن دارند و میتونند خیلی مفید باشند، مخصوصا پادکست‌ها و داستان‌ها

یه پیشنهاد هم برای کتابهای لغت، به نظرم میشه کتاب مثل ۵۰۴ رو تعاملی کنید، هر روز یه تعدادی از لغات رو ازمون بپرسه ببینه یاد گرفتیم یا نه، و یه آماری از لغاتی که یاد گرفتیم بهمون بده

ببخشید حرفام زیاد شد، بازم ممنون از زحماتتون

1 پسندیده