دوستان اگر ممکنه نرم افزاری رو معرفی کنید که مثلا در هنگام خواندن یک پی دی اف اگر لغات نا آشنا درش موجود بود با یکی دو کلیک فوری معنیشو نشون بده، همچین نرم افزاری خیلی سرعت مطالعه مون رو بالا میبره.
نر افزار کتابخوان هرمس برای این کار خیلی مناسبه ، این نرم افزار علاوه بر اینکه خودش کتابها و رمانهای زیادی داره ، یک قسمت نصب کتاب داره که این امکان رو داره که فایلهای pdf و epub خودتون رو بهش اضافه کنید و بخونید
ممنونم بابت پاسختون، این نرم افزار اندرویدی هم داره؟ویندوز چی؟
خواهش می کنم
این برنامه اندرویدی هست ، برا ویندوز برنامهای نمیشناسم
منم میخواستم همین اپ (هرمس) رو معرفی کنم که دوستمون معرفی کرد
این هرمس چطوری متن کتاب اضافه شده رو میخونه؟
کدوم قسمتش هست واسه پخش
سلام
فقط متن خالیه
بدون صوت
البته با TTS میتونید گوش بدید
من بهترین نرم افزاری که برای فایل های pdf و epub دیدم ، Moon Reader هست البته ورژن پرو ش. قابلیت های خیلی زیادی داره، من دیکشنری bluedict روی گوشیم دارم که میشه توش دیکشنری های مختلفی نصب کرد مثل آریانپور. وقتی که روی هر کلمه کلیک کنید یکی از گزینه هایی که داره دیکشنری هست که وصل میشه به دیکشنری هایی که نصب کردید.
دیکشنری خوبیه ولی dict box رابط کاربری بهتری داره و شعارش اینه به جای چندین دیکشنری dict box رو داشته باشید
چه مزیت هایی از نظر رابط کاربری داره؟ در مورد دیکشنری هم که هر دیکشنری رو در نرم افزاری که گفتید هم باید جداگانه نصب کرد ، البته زیاد باهش کار نکردم، خوبه از برتری هاش بگید، شاید بعد از سال ها جایگزین bluedict کنم من الان روی bluedict بهترین دیکشنری هایی که میشه داشت مثل کالوکیشن های آکسفورد یا دیکشنری مترادف ها و … رو با حجم پایینی دارم که بسته به کاربرد ازشون استفاده می کنم. و موقع نمایش هر لغت همشون یکجا نشون داده می شن.
من خودم بلودیکت رو داشتم ولی این به مراتب بهتر و کاملتر هست هم از نظر دیکشنری و هم رابط کاربری
قابلیت word reminder هم داره در صفحه لاک اسکرین واسه مرور لغات با تلفظ
و دیکشنری در وب
نسخه کامل رو از لینک زیر بگیرین ولی باید برای بار اول دیکشنری های هر زبانی که خواستین رو دانلود کنید تا در صورت افلاین بودن هم بتونین استفاده کنید
http://dl2.androidgozar.com/apps/Dict.Box.Pro.6.4.9_androidgozar.com.apk
به نظر من که بلودیکت از نظر رابط کاربری بهتره ( به استثنای اون قابلیت ورد ریماندر) چون رنگیه و در هر دیکشنری بخش های مختلف با تغییر فونت و رنگ از هم تفکیک شدند، که خوندن رو برای چشم آسون تر می کنه. ( البته ترجیح رابط کاربری سلیقه ایه )، موقع ورود هر کلمه هم، مثل اینجا همه دیکشنری ها همزمان نمایش داده می شن، از نظر نصب دیکشنری هم محدودیتی نداره. شما هر دیکشنری که دوست داشته باشید می تونید نصب کنید.
کلا هر دو عین همدیگه هستن ولی با توجه به مورد ها بالا dict box بهتره
حالا یکبار امتحان کردنش ضرر نداره
در ضمن camera lookup هم داره که لازم به تایپ کلمه موجود در کتاب نیست که باز بعدش در دیکشنری تایپش کنی
خودش اسکنر این کار رو انجام میده
این اپه دگ قابل دانلود نیس. چرا؟
سلام دوست عزیز
شما احیانا فایل دانلود شده ی این اپ رو دارین؟ چون ظاهرا دیگه قابل دانلود نیست.