سرعت زمان مثل جت ✈️

۸۷۲ روز …

سلام درود

امیدوارم حال دلتون عالی باشه

منظورم از سرعت زمان مثل جت چیه؟

امروز چندمه؟ ۲۰ ام یعنی جمعه

فوری ۲۰ روز از مهر گذشت

و ۸۷۲ روز مثل جت رفت

اعتراف میکنم از ۸۷۲ روز تقریبی ۳۰۰ روز خورده ای مفید بوده و بقیش نه

حالا چرا میگم بقیه اش مفید نبوده

چون :
۱ وقت زیادی نداشتم
۲ خسته شده بودم
و ۳ انرژیم رو از دست دادم

و متاسفانه بیشتر کلماتی که یاد گرفته بودم از یادم رفته

حالا اگه جدید هستی و تازه وارد زبانشناس شدی ، خواستم بهت بگم سعی کن خودت رو خسته نکنی و از یادگیری زبان لذت ببر :blush:

سعی کن حداقل ۱۰ دقیقه زبان بخونی
و انرژی که داری صرف چیزا بیهوده مکن

که پشیمانی دیگر فایده ای ندارد…

اما الان که ۲ سال گذشته تقریبا ، خوبیش اینه که :

حداقل دو پله از همکلاسی هایی که دارم جلو ترم

من روز اول گفتم اینو شروع کنم باید تا آخرش ادامه بدم ، و همینطور که الان می‌بینید ، هنوز دارم ادامه میدم ولی …سعی کنید مثل من روی زنجیره حساس نباشید
روی یادگیری حساس باشید …

موفق باشید :rose:

10 پسندیده

ماشاالله :ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand:

3 پسندیده

طیب طیب الله احسنت باریکلا
منم ۱۵ روزه که با زبانشناس هستم:grin::raising_hand_woman:t2:

4 پسندیده

سلام، داری مثل شییییر جلو میری:joy::joy::ok_hand:
بنظرم پشیمانی موقعی رخ میده که ادم به هدفش در اون بازه ی زمانی که میخواسته نرسیده باشه.
مهم نیست بالاخره همه توی زندگیشون پِرتی زیاد دارن، این پِرتی ها یا وقتای تلف شده یا هر چی که اسمشو بزاریم، درز ها و شکاف هایی توی زندگی همه هستن، که تمام افراد توی تمام عمرشون دنبال پوشوندن اونا هستن تا بی عیب باشن، تا بهره وریه لازم رو از زندگی داشته باشن و اتفاقا جالب همینجاست که ادما دنبال راه میگردن برای کامل شدن، حالا اون شکاف رو با پنبه یا سیمان هم میشه پر کرد، ولی خب ماندگاری سیمان بیشتره، حالا این سیمان میتونه هر چیزی باشه…
جست و جو گری و کنجکاوی و تلاش برای بقا، تمام دوپامین های موجود ادمو به خیلی چیزای بد یا خوب سوق میده…

3 پسندیده