تقویت مکالمه در زبان انگلیسی

سلام من امیرعلی ام ۱۷سالمه و خییییلی دوست دارم زبان یاد بگیرم مطالعه میکنم مثلاً روخوانی ام خوبه ولی معنی شو اونیکه ازم میخواد رو صحبت کردن جواب سوال رو یا اینکه چه جوری کلمات رو وصل کنم نمی‌دونم نمیتونم روخونیم خوب یهیه بیست صحفه میخونم ولی معنی شو نمی‌دونم کوچیک بزرگ حروف رو هم ایراد دارم

این تاپیک مربوط به درس «من در پاسادنا زندگی می کنم» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «مکالمه زبان انگلیسی آسان»، فصل «زندگی روزمره»

1 پسندیده

سلام آقا امیر علی ، خیلی عالیه که در این سن قدم برای یادگیری زبان برداشتی ،اگه تلاشگر باشی حتما موفق میشی :smiling_face:
من به شما بسته داستانهای بچگانه از زبانشناس رو معرفی میکنم ، اسمش بچگانه هست ولی من ازش ۵۰۰ ،۶۰۰ تا کلمه یاد گرفتم:sweat_smile:
شما باید دامنه لغاتت رو افزایش بدی ، چون مفهوم متن رو متوجه نمیشی کلمات و اصطلاحات رو با معنی فارسی یادبگیر و مرور کن ، پایان هر داستان بچه ها اشکالهاشون رو پرسیدن بهت پیشنهاد میکنم اونا رو بخون چون ازشون کلی نکته یادمیگیری ،
در کل برای فهمیدن متن نیاز هست که لغت بلد باشی

3 پسندیده

سلام دوست خوبم :tulip:
دوست خوبمون در کامنت بالا راهنمایی خیلی خوبی کردن و من دو تا نکته رو اینجا اضافه میکنم.

1. برای تمرین گفتاری: هر روز فقط ۲۰ دقیقه صحبت کنید که با کلمات آشنا بشید و اعتماد به نفس بگیرید. میتونید جلوی آینه با خودتون صحبت کنید، یا با هوش مصنوعی و یا با یه دوست.

2. گوش دادن به محتوای صوتی: به فایل های صوتی گوش بدید و سعی کنید متن‌شون رو دنبال کنید تا با نحوه‌ی تلفظ و جملات آشنا بشید.

3. در ادامه لینک معرفی منابع هم قرار میدم که انتخاب براتون راحت تر باشه.

2 پسندیده

:kiss::white_heart::pray:t3:

1 پسندیده