شروع کردن در زبانشناس

سلام…
من تقریبا دو روز پیش تصمیم گرفتم ی دوره تو زبانشناس شروع کنم…
تصمیم دارم با دوره ساده voa. و عبارات رایج شروع کنم البته قبلا هم از طریق یوتیوب و… کلیپ های آموزش زبان رو دیدم ولی خوب چیز خاصی دستگیرم نشد چون برام جذاب نبود و استمرار نداشت حالا تصمیم گرفتم از این آبان شروع کنم و حداکثر تو خرداد 1404 دو دوره ای که گفتم رو تموم کنم… برای همین این متن رو نوشتم هرقسمت که تموم شد سعی می کنم تجربه و خاطره ام رو اینجا بنویسم تا ی انگیزه برای ادامه باشه من چند بار فعلا قسمت یک voa و عبارات رایج رو دیدم… شما هم اگه هنوز شروع نکردید برام بنویسد و روز شروع ماه شروع و تاریخ اتمامش رو برنامه ریزی کنید و سعی کنید هر روز یا هر هفته خاطره و تجربه تون از یادگرفتن زبان تو دفتر یا اینجا بنویسید از شیوه یادگرفتن جمله، لغت و مکالمه و… تا
پس بیا ی پیمان ببندیم
پیمان زبانشناس
شروع کنیم؟!

4 پسندیده

موفق باشید:+1:

منم متاسفانه چند روزی می شه بی انگیزه شدم و سردرگم ،با اینکه انگلیسی قدرت رو حدود ۳ ماهه می خونم حس می کنم هیچ تغییری در من ایجاد نشده نه تو صحبت نه تو لیسینینگ،یاراهم اشتباه بوده یا نمی دونم …
انشاالله شما با انرژی شروع کنید و به نتیجه برسید
موفق باشید

سلام دوست خوبم :tulip:
روش یادگیری و مطالعه اتون به چه شکل بوده؟
سه ماه خیلی زوده برای اینکه نتیجه رو بگیرید

3 الی 4‌سال از آخرین باری که انگلیسی قدرت خوندم میگذر‌ه. تازه دارم متوجه تاثیراتش میشم.
3ماه برای نتیجه‌گیری خیلی زوده دوست عزیز :sweat_smile:

1 پسندیده

هر هفته یک درس ،و هر بخش از درس رو بستگی به زمان در طول هفته ۵ تا ۱۰ بار می خوندم ولی فقط گوش کردن و روخوانی رو انجام می دادم

1 پسندیده

امکان داره روش خوندن تون رو واسم توضیح بدید؟

دوست خوبم شما هیچ تمرینی برای اسکپیکینگ و لیسنینگ انجام ندادین. در واقع به صورت فعالانه پیش نرفتین و بیشتر روی درک مطلب کار کردید.

باید بعد از جمله ای که راوی میگه پاز کنید و با صدای بلند تکرار کنید ترجیحا بدون دیدن متن این کارو انجام بدید اما اگر متوجه راوی نشدید اشکال نداره یه نگاه کوچیک هم به متن بندازید.

مثل تکنیک شدویینگ یا سایه باید تمرین کنید تا مهارت لیسنینگ و اسکپیکینگ هم تقویت بشه.

لینک تکنیک سایه در ادامه قرار میدم میتونید مطالعه کنید:

یعنی از درس اول دوباره شروع کنم؟؟؟؟
با تکنیک پنج استراتژی می شه؟

:arrow_down::arrow_down::arrow_down::arrow_down:
یک مشکل دیگه هم که دارم وقتی کلمات در قالب جمله می ره چون به فارسی فکر می کنم هنوز نمی تونم خیلی متوجه بشم،راه حلش چیه؟چیکار کنم به فارسی فکر نکنم

بله مجدد شروع کنید و طبق تکنیک پنج استراتژی برین جلو.

و این مشکلی که مطرح کردید مشکل خیلی رایجیه و برای خیلی از زبان‌آموزان پیش میاد و یکی از راه‌حل‌ها اینه که سعی کنید به انگلیسی فکر کنید و تا حد امکان سراغ ترجمه ها نرید.

به پادکست‌ها یا فایل های انگلیسی گوش بدید تا ذهنتون به زبان انگلیسی عادت کنه.

کتاب‌های رمان یا سطح بندی شده بخونید یا مقالات به زبان انگلیسی بخونید تا با ساختار جملات آشنا بشید.

سعی کنید روزانه چند جمله به انگلیسی بنویسید. این کار بهتون کمک می‌کنه تا به ساختار جملات عادت کنید. و همچنین با خودتون یا با کسی به زبان انگلیسی صحبت کنید.

با تمرین مداوم، کم‌کم به زبان انگلیسی فکر می‌کنید. :blush::sparkles:

1 پسندیده

تکنیک پنج استراتژی بلید برای همه بخش های انگلیسی قدرت انجام بشه یا فقط داستان و دیدگاه؟

اگر زمان کافی دارید، روی همه آیتم ها انجام بدید. اما اگر زمان کافی ندارید روی داستان های کوتاه کار کنید

1 پسندیده

ممنون از توضیحات شما
امکان داره لینکش رو برام بفرستید

1 پسندیده

چه لینکی رو براتون بفرستم؟

پنج استراتژی

بفرمایید

1 پسندیده

ممنون:rose::rose::rose:

1 پسندیده