گرامر عبارت Having spoken to him چیست؟

گرامر عبارت Having spoken to him چیست؟

سلام دوست عزیز
در واقع عبارت Having spoken to him… یه perfect participle clause هستش که یه جمله‌واره‌ی وابسته هستش و از این ساختار بیشتر تو نوشتار و متون رسمی استفاده می‌شه.
participle چند نوع هستن که می‌تونن به صورت حال، گذشته و یا کامل باشن.
present: going
past: gone
perfect: have gone
از این گرامر زمانی استفاده می‌شه که فاعل دو تا جمله یکی هستش.

مثال:

Walking down the street, I saw my friend.
(در حالی که در خیابان قدم می‌زدم، دوستم را دیدم.)

Having finished my homework, I went out to play.
(بعد از اینکه تکالیفم را تمام کردم، برای بازی بیرون رفتم.)

Being tired, I went to bed early.
(چون خسته بودم، زود خوابیدم.)

قبلاً درباره‌ی participle clauseها داخل تالار صحبت شده که لینک‌هاش رو براتون میذارم.

اهااا من فک کردم این
Absolute phrase
هست

نیشه راجب Absolute phrase
هم یه مثال و یه توضیح کوچیک بدبد
واقعا ممنونم

عبارت مطلق یا Absolute phrase ، عبارتی هستش که به صورت مستقل تو جمله عمل می‌کنه و معمولاً شامل یه اسم یا ضمیر و یه فعل مفعولی گذشته (یا یه صفت یا قید) هستش. این عبارت به جمله اصلی اضافه می‌شه تا اطلاعات بیشتری درباره‌ی زمان، مکان، حالت یا دلیل انجام کاری رو ارائه بده.

ویژگی‌های عبارت مطلق:

• مستقل: عبارت مطلق به تنهایی می‌تونه یک ایده کامل رو بیان کنه و به بقیه جمله وابسته نیست.
  • جزئیات اضافی: این عبارت اطلاعات اضافی درباره جمله اصلی ارائه می‌ده.
  • ساختار: معمولاً شامل یه اسم یا ضمیر و یه فعل مفعولی گذشته هستش. گاهی اوقات از صفت یا قید هم استفاده می‌ش.

مثال‌:

• Eyes closed, she drifted off to sleep. (با چشم‌هایی بسته (چشمانش رو بست)، او به خواب رفت.)
    • تو این مثال، “eyes closed” یک عبارت مطلقه که نشون می‌ده در حالی که چشم‌های او بسته بود، به خواب رفت.

مثال‌های دیگه:

• The game finished, we went home. (بازی تموم شد، ما به خانه رفتیم.)
  • His work completed, he left the office. (کارش تموم شد، او دفتر رو ترک کرد.)
  • Weather permitting, we will have a picnic tomorrow. (اگر هوا اجازه بده، فردا پیک نیک خواهیم داشت.)

لینک زیر هم می‌تونه براتون مفید باشه.