سلام اگه میشه در زبان شناس پرو هم تخم مرغ مرحله ای رو بزارید. خیلی انگیزه میده. و خیلی هم خوبه که متوجه میشه که دایره لغاتت چقدر بالا میره از نظر من خیلی مهمه بدونی دایره لغاتت چطوریه و در چه سطح انگلیسی هستی
درست نشد که
سلام اگه میشه در زبان شناس پرو هم تخم مرغ مرحله ای رو بزارید. خیلی انگیزه میده. و خیلی هم خوبه که متوجه میشه که دایره لغاتت چقدر بالا میره از نظر من خیلی مهمه بدونی دایره لغاتت چطوریه و در چه سطح انگلیسی هستی
درست نشد که
سلام دوست خوبم پیشنهادتون رو حتما به همکاران مربوطه ارجاع میدم
یک مشکل یا شاید بگم بدی که داره نزدن درصد در کنار درس و نشون ندادن تکرار اون درس (یعنی چند بار خونده شده)
برای همین من هنوز برای خوندن دروس از زبانشناس استفاده می کنم تا شاید این مشکل رو هم حل کنند
دوست خوبم این مورد رو قبلا گزارش شده بود و به همکاران ارجاع دادیم
سپیده جان خدا قوت
منم نظر خودمو بگم
اینکه ای کاش مثل زبانشناس هر قسمت زیبوک و زوم جداسازی بشه و اینکه مثلا توی قسمت کتابها ک میریم تایتل داستان و اپیزوداش همه تو صفحه اول معلومه و این کار رو برای گشتن سخت میکنه
چند تا تاپیک از ضعف زبان شناس پرو دیدم و هی با زبانشناس مقایسه میکنن که آره مثلا مثل زبانشناس فلان چیز رو اضافه کنید و …
پرو چه مزیتی داره که موندگار شدین یا اصلا چرا برنمیگردین به زبانشناس یا اصلا چرا پرو ساخته شده
ممنون فاطمه جان. منظورتون صفحه کاوشه یا خانه؟
اگر لیست رمان ها رو میخواین ببینید از قسمت کاوش «رمان» رو سرچ کنید تا دسته بندی رمان براتون بیاد.
دوست خوبم این بازخورد ها و نظرات به تیم محصول کمک میکنه تا بهتر نیازهای کاربران رو شناسایی کنیم و امکانات مؤثرتری ارائه بدیم.
اپلیکیشن زبانشناس پرو در واقع ادغامی از زبانشناس و زبانآموزه.
نسخه قدیمی زبانشناس محدودیتهایی داشت که امکان افزودن قابلیتهای پیشرفته تری وجود نداشت و با این ادغام، تونستهایم قابلیتهای بیشتری رو به کاربران ارائه بدیم تا تجربهای کاملتر و کارآمدتری داشته باشند.
وای خدا چقد تو باحالی
دقیقا همین حرف من بود
ممنون از زحماتتونخداقوت
پرواز جون سلام🩷 حالت بهتر شد؟ اسمت چیه ،،، پروانه خانوم بهت میاد
سلام سلامممم
من فاطمه هستم، خداروشکرـ… دیگه چیکار میشه کرد باید خودمون رو جمع کنیم
خخ پروانه
شما چند سالته؟؟؟
فاطمه خانم🩷
سنم یواشکی کسی نشنوه
تو شناسنامه زده 1996
خودت چند سالته
بله بله… چه قلبت خوش رنگه
پس من خیلی کوشولو ام که ببخشید که راحت حرف زدم، باید برگردم دوباره به تنظیمات کارخانه
منم2004
عزیزم
راحت باش
بله سعی می کنم
خوشبختم از اشنایی با شما
منم خوشحالم از آشناییت فاطمه خانم