سلام دوست عزیز
ضمن خوشامدگویی،
از هوش مصنوعی که در زبانشناس پرو قرار گرفته میتونید ازش استفاده کنید
میتونید باهاش مکالمه کنید بهتون بازخورد میده
میتونید باهاش چت کنید و فیدبک داده میشه
میتونید متن رو بهش بدید تا براتون تصحیح کنه
میتونید سوالات گرامری ازش بپرسید کامل براتون توضیح میده
ازش لکچر هم بخواید بهتون ارائه میده.
برای خیلی از کارها میتونید ازش استفاده کنید
اگر اپ زبانشناس پرو نصب ندارید از لینک زیر میتونید دانلودش کنید .
https://app.res.zabanshenas.ir/zabanshenas-pro.apk
برای تقویت ریدینگ منابعی در اپلیکیشن موجوده میتونید این مهارت رو تقویت کنید.
توضیحات کامل رو در لینک زیر لطفاً مطالعه کنید
سلام وقت بخیر بهترین منابع گسترده خوانی هستش. کتاب های مناسب سطح خودتون رو انتخاب میکنید و میخونید.
هم درک مطلب بالاتر میره، دایره لغاتتون بالاتر میره و مهارت شنیداری و تلفظتون هم تقویت میشه.
کتاب های بخش زیبوک شامل متن و صوت هست که میتونید گسترده خوانی کنید.
لینک های زیر هم میتونه براتون مفید باشه.
سلام دوست عزیز
من یه پیشنهاد و راه حل سادهتر براتون دارم، شما که نیاز داری نوشتهات رو یه نفر اصلاح کنه به نظرم خوبه که نرمافزار گرامرلی (Grammarly) رو نصب کنی و نوشتههات رو داخل اون قرار بدی، این برنامه به صورت اتوماتیک متن رو از لحاظ انتخاب کلمه، ایرادات گرامری حتی علامتگذاری بررسی میکنه و گزینههای مناسب رو در اختیارتون قرار میده. اگه نسخهی premium اش رو هم نصب کنین این کار رو با دقت بیشتری انجام میده.
[Screenshot 2022-10-18 120116]
این هم عکس آیکن برنامه. به صورت آنلاین هم میتونی…
سلام دوست عزیز
به جمع دوستان زبانشناسی خوش اومدین.
میتونید متنهاتون رو با هر سطحی که دارید یادداشت کنید و تو برنامهی grammarly یا wordtune چکش کنید.
هر دو تا برنامه خیلی کاربردین و امکانات زیادی برای ویرایش متن دارن.
تو برنامهی grammarly بیشتر به ایرادات گرامری و حتی علامتگذاری میپردازه ولی تو برنامهی wortune حتی میتونید جملاتتون رو به دلخواه به صورت رسمی یا غیررسمی تغییر بدید یا حتی طول جملات رو خلاصهتر یا بلندتر کنید.
تو لینک زیر اطلاعات بیشتری میتونین به دست بیارین.
نکتهی دیگه اینکه لطفاً قبل از تاپیک زدن در آینده لینک زیر رو مطالعه کنید و نکاتش رو رعایت کنید.
نحوهی ایجاد یک تاپیک مناسب در تالار زبانشناس
سلام عرض میکنم خدمت دوستان عزیز زبانشناسی.
به دلیل اینکه مخاطبان زیادی بودن که در مورد علت تغییر تاپیکشون سوال کرده بودن و براساس اینکه موارد ادیت شده خیلی زیاد بودن، به عنوان عضو کوچیکی از زبانشناس لازم دیدم نکاتی رو برای ایجاد تاپیکهای مناسب در تالار عنوان کنم تا تاپیکهایی که توسط شما دوستان گرامی ایجاد میشه کمترین میزان ادیت رو داشته باشه.
لطفاً قبل از ایجاد تاپیک به موارد زیر دقت کنید.
1. انتخاب موضوع مناسب
قبل از ایجاد تاپیک، مطمئن بشید…
1 پسندیده