زبان شناس پرو و مشکلاتش

سلام
زبان شناس پرو روو نصب کردم و اکانت خریدم
با اینکه اکانت زبان شناس داشتم
متاسفانه برنامه اصلا افلاین نیست
اگه نت نداشته باشی هیچی نداری
حتی مطالبی ک دانلود کردم بالا نمیاره.
و اگه یه روز نت نداشته باشم کل زنجیره صفر میشه.
و این جالب نیست.
اگه مقدوره پیگیری بشه و مشکل رفع بشود

با سپاس

3 پسندیده

سلام. بله دقیقا هیچی در حالت آفلاین کار نمیکنه. دانلود نمیشه کرد. اگرم بشه دیگه حذف نمیشه کرد!!! پوشه ای برا فایلهای دانلودی ساخته نمیشه در اندروید. و هربار بخوای حجم برنامه رو کم کنی باید حافظه پنهان و پاک کنی و با همه چی خداحافظی کنی. یعنی روز از نو روزی از نو. دیگه نمیتونی دوره‌های مختلف رو کنار هم داشته باشی و آفلاین مطالعه کنی. دیکشنری ها فقط با نت بالا میاد. کلا رک بگم عزیز…‌.کاری کردن که شما مجبور باشی فقط در حالت استریم از برنامه استفاده کنی!:hugs:
منم گول تبلیغاتو خوردم و پرو نصب کردم. بعد دیدم اینقدر داغونه که نمی ارزه وقت و اعصابمو تلفش کنم. مثلا در ضایع بودن این نسخه پرو همین بس که وقتی چندتا دوره رو بازدید میکنی نمیتونی از داشبورد حذفشون کنی که مدام نره تو چشمت!!! بالاخره پشیمان شدم و برگشتم به زبانشناس قبلی. خلاصه که منتظر نباش فرجی بشه.

3 پسندیده

سلام وقت بخیر اگر با اکانت زبانشناس وارد زبانشناس پرو بشید. اشتراک، اطلاعات زنجیره، امتیاز، لایتنر و موارد خونده شده به پرو منتقل میشه.

الان چک کنید پروفایل زبانشناس و زبانشناس پرو یکیه؟

به صورت آفلاین هم کار می‌کنه از این نظر مشکلی نداره، کافیه به قسمت تنظیمات برنامه برید، در پخش کننده دروس گزینه ای هست بنام شیوه بارگذاری محتوا، روی دانلود قرارش بدید‌
و بعد دوره موردنظرتون رو دانلود کنید بعد ها هم میتونین آفلاین استفاده کنید.

به صورت آفلاین، این نباید مشکل پیش بیاد. امتیاز رو به اندازه هدف روزانه کامل بدست میارید؟

سلام. مشکلتون رو با بخش پشتیبانی در میون گذاشته بودید و برطرف نشد؟

برای حذف دانلود کافیه روی آیکنی که دانلود کردید کلیک کنید.

دیکشنری رو باید دانلود کنید تا به صورت آفلاین بتونید مشاهده کنید.

به بخش پروفایل برید و بالای صفحه روی چرخ دنده بزنید به بخش پخش کننده دروس برید. گزینه شیوه بارگذاری محتوا دو تا گزینه استریم و دانلود هست میتونید روی دانلود بذارید.

برای حذف و جا به جایی بخش آخرین پخش شده ها به همکاران مربوطه منتقل میکنم حتما

1 پسندیده

سلام. بله، تمام این ایرادات رو از اول انتشار پرو گزارش دادم و حل نشده باقی مونده تا الان. فیلم فرستادم ، عکس فرستادم و در تلگرام نوشتم نه یکبار بلکه بارها. البته دیگه مهم نیست. چون قطع امید کردم.
دیکشنری ها آفلاین کار نمیکنن. دانلود نمیشن دیگه. در حالیکه “تیک دانلود شده” خوردن.
من هیچوقت گزینه استریم رو انتخاب نکردم. همیشه رو دانلود گذاشتم و این مشکلات پابرجاست.
اصلا با اون گزینه حذف فایل که عکسشو فرستادید، هیچ حجمی از برنامه کم نمیشه. انگار نه انگار که حذف کردم.
با این اوصاف که عملا حذف فایلها بی فایده س، برا آزاد کردن فضای گوشیم، مجبورم حافظه پنهان رو پاک کنم. در نتیجه دیکشنری ها پاک میشن!!! و این چرخه معیوب همچنان ادامه داره…
قبول کنید معضل مضحک و اعصاب خرد کنی هست. نهایتا منم عطاشو به لقاش بخشیدم چون حوصله دردسر نداشتم.:face_exhaling::face_exhaling::face_exhaling::face_exhaling:

1 پسندیده

مشکل رو از چه طریقی گزارش کرده بودین؟ پشتیبانی اپلیکیشن؟

هم پشتیبانی اپ هم پشتیبانی تلگرام.