کسی هست اینجا بتونه از تجربیاتش از برنامه بگه؟
من متوسطه سطحم با داستانهای واقعی شروع کردم و اشنایی چندانی با پروسه و شیوه کار با برنامه رو ندارم..
فرضا اینکه شتاب دهنده های الف و ب و…چی هستن و برای ما چیکار میکنن و چطور باید از اون ها بهترین استفاده رو بکنیم؟
و ممنون میشم کسی بتونه از تحربیاتش به کلی از این برنامه و چگونگی استفاده بهتر از ان را بیان کنه.
این تاپیک مربوط به دوره «داستان های واقعی» در اپلیکیشن «زبانشناس» است.
سلام دوست عزیز
ضمن خوشامدگویی، داخل لینک زیر نحوهی شروع مطالعه با اپ با توجه به سطوح مختلف آموزش داده شده.
در این مقاله برای سطوح مبتدی، متوسط و پیشرفته، برنامهی مناسب برای شروع یادگیری زبان انگلیسی قرار داده شده است که با آن بتوانید از همین امروز شروع کنید.
سلام به همه دوستان.
من روزانه بالای 20، 30 پیغام در پلتفورمهای مختلف دریافت میکنم و به شخصه تازگیا نمیتونم بهشون پاسخ بدم.
از اونجایی که نمیخوام شرمنده کسی بشم، تصمیم گرفتم این مقاله رو بنویسم و یه مسیر یادگیری برای شما رسم کنم. شما میتونید با استفاده از این مسیر یادگیری، به پاسخ مرسوم ترین سوال یعنی «چطور یادگیری زبان رو شروع کنم»…
و یه نکته اینکه لطفاً قبل از تاپیک زدن در آینده لینک زیر رو مطالعه کنید و نکاتش رو رعایت کنید.
نحوهی ایجاد یک تاپیک مناسب در تالار زبانشناس
سلام عرض میکنم خدمت دوستان عزیز زبانشناسی.
به دلیل اینکه مخاطبان زیادی بودن که در مورد علت تغییر تاپیکشون سوال کرده بودن و براساس اینکه موارد ادیت شده خیلی زیاد بودن، به عنوان عضو کوچیکی از زبانشناس لازم دیدم نکاتی رو برای ایجاد تاپیکهای مناسب در تالار عنوان کنم تا تاپیکهایی که توسط شما دوستان گرامی ایجاد میشه کمترین میزان ادیت رو داشته باشه.
لطفاً قبل از ایجاد تاپیک به موارد زیر دقت کنید.
1. انتخاب موضوع مناسب
قبل از ایجاد تاپیک، مطمئن بشید…