چ عکس زیبایی
حالشونو دوست دارم ![]()
![]()
آره واقعا
منم باهاشون حال کردم ![]()
![]()
An image of a terraced onion farm
2025
The Yuanyang Rice Terraces in Yunnan Province and the Mu Cang Chai or Hoang Su Phi terraced fields in Northern Vietnam are globally renowned for their stunning beauty.
.
A floating flower farm (Daisies and Chrysanthemums).
This type of extensive cultivation of Daisies and Chrysanthemums is very common in areas such as Sa Dec Flower Village in Dong Thap Province, Vietnam. These flowers are traditionally prepared and supplied for the Tết (Vietnamese Lunar New Year) celebrations.
2025
Photographer: Tuấn Nguyễn Tấn
یک مزرعه گل شناور (گل های دیزی و داوودی)
این نوع کشت گسترده گلهای دِیزی و داوودی در مناطقی مانند روستای گلکاری سا دِک (Sa Dec Flower Village) در استان دونگ تاپ ویتنام بسیار رایج است و این گلها به طور سنتی برای جشنهای تِت (Tết) یا همان سال نو قمری ویتنامی، آماده و عرضه میشوند
2025
عکاس: توآن نگوین تان
Tuấn Nguyễn Tấn
.
.
Several farmers arranging harvested lotus flowers/lilies.
Mekong Delta, Vietnam.
Photographer: Lê Huy Anh
چند کشاورز در حال مرتب کردن گل های نیلوفر برداشت شده
دلتای مکونگ ویتنام
عکاس
Lê Huy Anh
by Tuấn Nguyễn Tấn
by Tam Phan Minh Minh
by Tuấn Nguyễn Tấn
.
Algeria
Probably late 1950s
Three French soldiers beating an Algerian citizen
الجزایر
احتمالا اواخر دهه ۱۹۵۰
سه سرباز فرانسوی در حال کتک زدن یک شهروند الجزایری
![]()
![]()
این یکی غم داره
من با این گفته موافق نیستم اما یک دوستی می گفت گاهی باید کتک بخوریم تا خوب بفهمیم! ![]()
اما منم خیلی کتک خوردم! البته قنداق نبود، باتوم، لگد و اینا
فکر کنم اگه اون دوست درست گفته باشه ما الان دیگه باید ملت از جهات مختلف بسیار فهمیده ای شده باشیم ![]()
تجربههای تلخ نباید شرط فهمیدن باشن، اما در بعضی افراد میتونه به عنوان محرک مؤثر عمل کنه، به هرحال متاسفم که رنج دیدین. فکرکنم ازش بعنوان قوه محرکه استفاده کردین و این خوبه. ![]()
![]()
باهاتون کاملا موافقم
ضمنا خیلی سنجیده نوشتید، آفرین ![]()
![]()
موش خرمن یا موش درو
Harvest Mouse
نام علمی
Micromys minutus
طول بدن معمولاً بین ۵۵ تا ۷۵ میلیمتر است و یک موش بالغ تنها حدود ۴ تا ۱۱ گرم وزن دارد که آن را به یکی از کوچکترین جوندگان اروپا تبدیل میکند.
مهمترین ویژگی موش خرمن، دم آن است که میتواند به عنوان یک اندام پنجم برای گرفتن و آویزان شدن استفاده شود. این دم به او کمک میکند تا به راحتی از ساقههای بلند گیاهان بالا برود و در میان آنها تعادل خود را حفظ کند.
مشهورترین ویژگی آنها لانههایشان است. موشهای خرمن لانههای کروی شکل بسیار ظریف و بافته شدهای را از برگها و ساقههای در هم تنیده علفها، در ارتفاعی بالاتر از سطح زمین (معمولاً بین ۳۰ تا ۶۰ سانتیمتری) میسازند. این لانهها به ساقههای عمودی گیاهان متصل میشوند و اندازهای در حدود یک توپ تنیس دارند.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.