این تاپیک مربوط به درس درسنامه دیدگاه در دورهی برنامهی VIP ای جی هوگ است.
فقط پرو. زبانشناس معمولی دیگه پشتیبانی نمیشه.
پرو قابلیت های بیشتری هم داره.
سلام بله فقط پرو که عالی هست![]()
هیچکدوم
گرونه.
سلام ۹۰ درصد زبانشناس
با زبانشناس پرو نتونستم ارتباط بگیرم گرچه هر دو تاش رو تا سال ۱۴۰۶ تمدید کردم
محیط کاربری زبانشناس برام جذابتره
الان کلاس زبان حضوری ترمی چقده؟
سلام دوست من
اگ با بنده میخواین کلاس بگیرین که شرمنده ام دیگ تابستون بیشتر وقت داشتم، تموم شد
اگرم میخواین آمار بگیرین که شهرها عرفشون فرق داره، همچنین نوع کتابی که تدریس میشه. معمولا برای خصوصی ساعتی میگیرین. شرمنده دیر جواب دادم. خیلی وقته نمیام اینجا چون یکم گرون شده و از طرفی هوش مصنوعی خیلی کاربردی تره
از پرو استفاده میکنم ولی کاش قابلیتاهای معمولی به پرو هم اضافه بشه یکی شمارش تکرار درسا و دومی تقویم عالی داشت که ساعات مطالعه و تعداد دونسته هارو نشون میداد یکیم سطح لغت همه اینا یجور انگیزه بود
من اصلا با فضای پرو راحت نیستم. نمیدونم چطور باهاش ارتباط برقرار کنم.
مثلا با صفحهی خانه مشکل دارم. تو زبانشناس معمولی درسایی که همزمان باز میکردی وجود داشت ولی الان منی که چندتا درس باهم میخونم باید برم هی تند تند سرچ کنم![]()
من زبانشناس معمولی رو حدود دو سال پیش نصب کردم ولی اصلاً باهاش ارتباط نگرفتم و با اپ دیگه ای پیش رفتم تا اینکه کمتر از بکسال پیش نسخه پرو رو به صورت اتفاقی دیدم و واقعاً به دلم نشست. سلیقه ایه.
در ضمن دروس همزمان رو هم از بخش کاوش و بخش منابع من میتونید ببینید. نیازی به سرچ کردن نیست. الان خودم چندتا منابع رو همزمان پیش میبرم و از اونجا دم دسته.
هر درسی باز میکنی سه تای اولی میاد بالای صفحه ی کاووش و اگ دیدن همه رو کلیک کنی باز تعداد بیشتری میاره هرکدومو هم لایک کنی باز تو نشان شده ها میاره
اصن اگه از هر منبعی دو سه تا درسو تموم کنن، میاد تو قسمت منابع من.
سلام.منم با پرو اصلا راحت نبودم همون آخرین بار ۲سال پیش ی تست تعیین سطح باهاش دادم و یکم کار کردم دیدم دوستش ندارم با نسخه معمولی راحت ترم،
هرچند استفاده م کم شده نسبت به قبل …ولی آروم پیش میرم حداقل یاد گرفته هام نپره
ترمی ۱۵۰۰ خصوصی من میرم
خواستم پیمنتی که ایشون میگیره رو بدونم.
ممنون بخاطر ابدیت جدیدتون تعداد مرور درسارو میزنه![]()
![]()