مشتاقم بدونم شما به عنوان یک زبان آموز چه باورهای محدودکننده و یا قدرتبخشی در مورد زبان انگلیسی دارید و احیانا چطور محدود کننده ها رو حل کردید؟
من خودم باور من نمیتونم روان صحبت کنم، بقیه میتونن من نه، و هرچقدر تمرین کنم فایده نداره رو داشتم که با دانشم از کوچینگ و انالپی حلشون کردم
این تاپیک مربوط به درس «باور ها» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «انگلیسی قدرت»، بخش «باورها»
5 پسندیده
میشه بیشتر توضیح بدی کوچینگ و ال ان پین چیه من خودم جدیدا خیلی کسل بی حالم برا همین میگم یاد بگیرم ک چی بشه نه ماهه دارم میخونم و اشتیاقمو از دست نداده بودم نمیدونم چرا اینجوری شدم و ناراحتم منم همش فکر میکنم عمرا ب اون مرحله برسم ک بتونم حرف بزنم
3 پسندیده
باور محدود کننده داشتم که زبان خواندن شاید به کار نیاید ولی وقتی در یزد چند توریست دیدم از عهده مکالمه برامدم متوجه شدم خیلی به کار می آید.
به نظر من وقتی شروع کردیم دیگر نباید توقف کنیم
5 پسندیده
چه مدته ک داری میخونی از چ سطحی در زبانشناس شروع کردی و چه مطالبیو با چ روشی مطالعه کردی ممنون میشم جز ب جر بگین بلکم انرژی گرفتم
3 پسندیده
نزدیک ۳سال است
از A2شروع کردم
نمیدونم درست هست یا نه ولی درسها را اول جمله فارسی اش را میخونم ببینم تا کجا می تونم ترجمه کنم بعد انگلیسی را نگاه می کنم.
دایره لغات هم برام مهمه.
3 پسندیده
موفق باشین من نه ماهه تازه سطح آیکم
4 پسندیده
روشهایی هستن که باورها و مایندست رو عوض میکنن. خواهر من مترجم هست و یکبار ازش پرسیدم چه احساسی به زبان انگلیسی داری؟ با احساس خیلی جذابی جواب داد که چقدر دوستش داره و به خاطر یکی از معلمهای دوره بچگیش هست که عاشقش شده.
حالا با خودمون مقایسه کن که به سختی یا با یک معلم بد یاد گرفتیم.
همه چیز به ذهنمون و باور و احساسمون بر میگرده.
من زبان رو با چیزی که دوست دارم ترکیب میکنم و یاد میگیرم.
از طرفی یک لیست از باورهام هم نوشتم. چه نگاه منفی به زبان به خودم به حرف زدن دارم. با چه چیزی میتونم جایگزینش کنم. یک جدول بکشی دستت میاد.
5 پسندیده
خیلی ممنون دوست عزیز منم زبانو خیلی دوس دارم و اگ علاقم نبود کوچیکترین تلاشی برای یادگیریش نمیکردم فکر منفیمم اینه ک حرف زدنو دور میبینم الان دارم انگلیسی بدون تلاش و میخونم کنارش داستان کوتاه و سریالم میبینم امیدوارم ک زودتر از سطح آیک به آدو برسم و این نور امیدی بشه برام
3 پسندیده
مغز من یک ماشین یادگیری زبان جدید است.
من به راحتی و روانی انگلیسی و هر زبان دیگری صحبت میکنم.
من از صحبت کردن به یک زبان خارجی لذت میبرم.
من به راحتی به انگلیسی فکر میکنم.
مغز من قابلیت سوئیچ کردن بین زبانهای مختلف را دارد.
من از پروسه یادگیری یک زبان جدید لذت میبرم.
6 پسندیده
بعضی از باورهای محدودکننده مربوط به توانایی شما میشه. یعنی از خودتون چه تصویری دارید.
مثلا: من توانمندم یا من ناتوانم.
من میتونم یاد بگیرم یا من نمیتونم یاد بگیرم
من میتونم انگلیسی صحبت کنم یا من نمیتونم انگلیسی صحبت کنم.
از سن من گذشته.
برای من دیره.
برای من زوده.
من هوش پایینی دارم.
من هیچ وقت مستمر نبودم.
من معمولا شکست میخورم.
این بار هم مثل همیشه نمیتونم.
به چنین باورهایی میگیم باورهای عدم توانمندی. یعنی شما اعتقاد داری نمیتونی. معمولا از روی خاطرات گدشته و نه الزاما مربوط به زبان انگلیسی بلکه از روی کل خاطراتتون میاد. برای از بین بردنش بهتره یک لیست از باورهای محدودکننده خودتون تهیه کنید. جلوش بنویسید هر کدوم از کجا اومدن. و سپس با روشهای تعییر باور اینها رو عوض کنید تا از انگلیسی خوندن نتیجه بهتری بگیرید.
5 پسندیده
آخ گفتی بعضی وقتا که عربی می خونم معنی فارسی اون کلمه یادم نمی آد ولی انگلیسیش چرا حتی معادلش رو به زبون خودم یادم نمی آد قبل از این اتفاق فکر می کردم تلاشام برای یادگیری زبان انگلیسی بی فایده است
1 پسندیده
سلام
باورهای منفی:
۱.خیلی بیشتر از چیزی که فکر میکنی طول میکشه زبان خیلی گسترده س،نمیشه همه چی رو دونست .
۲.نمیشه همه لغات رو تو ذهن نگه داشت بعد ی مدت خیلی از لغات که کاملا آموخته بودیش بخاطر عدم استفاده فراموش میشه.
۳.نمیتونی هر چهار تا رو باهم پیش ببری،یعنی لیسنینگ،مکالمه،ریدینگ،لغات.
۴.انقدر اصطلاحات عامیانه وجود داره که هرچی زمان بزاری بازم عقبی.
اینا باورهای منفی هست گاهی میاد سراغم…
اما میخوام ی راهی پیدا کنم و ی بازه زمانی معقول برای یکسری از گزینه های بالا مشخص کنم…
باورهای مثبتم، که باعث میشه باورهای منفیم تا حدودی خنثی بشه…
۱.با خواندن کتاب و رمان که علاقه دارم
هر روزه میتونم سرعت درک جملات،تعداد لغات، قدرت لیسنینگ رو بهتر کنم.
۲.برای اصطلاحات عامیانه باید زمان مجزایی بزارم و
چون تا الان خیلی بهش توجه نکردم بنابراین
برام غول شده
باید برم تو دلش وبپذیرم که ممکنه خیلی طول بکشه.
۳.برای فراموشی لغات هم گاها فکر میکنم هر چی قوی تر بشم و بالاتر برم
ممکنه بعضی چیزا فراموش بشه
اما میتونم تو مدت زمان مثلا یکساعت در روز حجم زیادی از مطالب رو بشنوم و بفهمم
که شامل مرور تعداد زیادی لغت تو ذهن میشه و این میتونه جبران کننده باشه.
1 پسندیده