نحوه یادگیری زبان انگلیسی با فیلم

سلام وقت بخیر، کسی میتونه راهنماییم کنه فیلم و سریال رو چجوری ببینم ک موثر تر باشه؟..مثلا زیرنویس فارسی رو آف کنم بهتره؟ یا فارسی انگلیسی با هم ببینم و خط ببرم؟ یا کلا بصورت غیر فعال و ریلکس ببینم؟

من خودم فارسی و انگلیسی میبینم اینطوری وقتی اصطلاحات جدید و میبینم متوجه معنی و کاربردش تو زمان و موقعیتی که شخصیت داره استفاده میکنم میشم… اگه زبانتون خیلی خوبه فقط بزار رو انگلیسی اگه نه زبانتون مثل منه:sweat_smile: اینکار و بکن

2 پسندیده

یک مقاله هست داخل سایت اون رو میتونین بخونین، ولی روش خودم این هست که یه بار کامل فیلم رو میبینم و لذت میبرم، و بعد قسمت اول رو با زیرنویس انگلیسی میبینم، و یه دور دیگه با زیر نویس فارسی و بعد یه دور دیگع با زیرنویس فارسی انگلیسی باهم حالا طی دیدن یک قسمت ممکنه کلمه، اصطلاع یا تلفظ جدیدی پیدا کرده باشم یادداشت میکنم و شدویینگ انجام میدم، روز بعد میام همون قسمت اول رو با زیرنویس انگلیسی میبینم و بر اسا کلمات، تلفظ ، اصطلاحانی که داشتم مرو میکنم اگه بلد بودم حداقل ۵۰تا ۸۰ درصد میرم قسمت بعد و دوباره همین مراحل

اینکارارو با یک استراحت بینشون انجام میدما، اگه پشت سر هم انجام بشه آدم زده میشه

3 پسندیده

سلام دوست عزیز
لینکهای زیر میتونن براتون مفید باشن.

https://zabanshenas.com/آموزش-و-یادگیری-زبان-انگلیسی-با-فیلم/

زیرنویس انگلیسی بازدهی بهتری داره

1 پسندیده

ممنونم :sunflower:

1 پسندیده

ممنونم از راهنمایی تون:heart::folded_hands:t2: