خب، اگه این استندآپا اینقدر تاثیر داره برا زبان آموزایی که ترجیح شون یادگیری با طنزه، پس همین جا درخواست اضافه کردن 2 تای باقیمانده رو هم به زوم بدیم…اگه بشه که عالی میشه. (پیشاپیش متشکرم از طرف همه طرفداران این قبیل استنداپا)
خوب بود تو نرم افزار این قابلیت که یه محدوده زمانی خاصی دستی انتخاب و قابلیت تکرار داشته باشه هم وارد بشه…متشکرم @hnaseri
دمت گرم خیلی عالی بود واقعا این تجربیات بینظیره و هیچ جوره نمیشه ارزش گذاریشون کرد چون بینهایت ارزشمندن.
قطعا مسیر یادگیری رو ساده تر میکنه چون هرکس با اجرای این روش ها و بهینه کردنش متناسب با خودش نتایج فوق العاده ای رو میگیره با زمان بسیار کمتر چون در مسیر صحیح هست و با هر آزمون و خطا مسیر رو برای خودش بهینه تر میکنه و مهم اون جاده و اون مسیر اصلی که شما دارید به نمایشش میگذارید.
خیلی عالی، دمت گرم
فشرده شنوی حرکت فوق العاده ایه برای یادگیری زبان
منم برای سریال فرندز این حرکت رو میزدم (البته بعد از تموم شدن انگلیسی قدرت)
و با یک اپیزود پادکست Last podcast on the left
عالیه… ممنون از شما🌸
خوبیه فیلم به اینه که حتی بدون تلاش هم روی پیشرفت زبان تاثیرگذاره… البته برای من اینطور بود… چون به فیلم خیلی علاقه داشتم، به مرور متوجه شدم که همین فیلم دیدنِ زیاد چه تاثیر قابل توجهی روی یادگیری زبانم داشته، اونم بصورت ناخودآگاه
این مدت هم که زبانشناس رو نصب کردم و بیشتر متمرکز شدم روی زبان، متوجه شدم اگه فیلمی زیرنویس هم نداشته باشه، چقدر بهتر متوجه میشم و خیلی ی ی حس خوبیه😊
گوش کردم و دارم مطالعه میکنم بهمراه اپ زبانشناس
راضی هم هستم
ولی خوب تازه ۵روزه.درسته که تا اینجا خوب بوده و من خوشحالم ولی خوب آلزایمر ندارم که این وقتای گذشته و تلف شده سالهای اخیر رو فراموش کنم کاملا.
منظور من از این خستگی تلف شدن سالهای سال بود.