بارها و بارها خود من مواردی رو عنوان کردم حتی دیدم موردی ک سه سال پیش برای بهبود اپ عنوان کرده بودم عملی نشده و فقط گفتید ک ب کارشناسان فنی ارجاع داده میشه ولی هیچ اقدامی صورت نگرفته
آره واقعا زبانشناس قبلی حس بهتری داشت ما برای سطحمون جوجه داشتیم و دقیقا نشون میداد چندتا کلمه تا رسیدن به سطح بعدی داریم و یهویی سطحمون رو نمیبرد بالا از طرفی ساعت مطالعه مون رو نشون میداد.
کاش بجای عوض کردن کامل برنامه ویژگی های خوب زبان شناس قبلی رو هم به جدیده میاوردن
واقعاً بستگی به سلیقه داره. من چند سال پیش زبانشناس معمولی رو نصب کردم ولی اصلاً باهاش ارتباط نگرفتم و حذفش کردم و با اپ دیگه ای پیش رفتم. تا حدود یک سال پیش که اتفاقی نسخه پرو و دیدم و واقعاً به دلم نشست و تا الان دارم ازش استفاده میکنم.
آره شاید ولی من خیلی حس بهتری با زبانشناس قدیمی داشتم آرزوم بود جوجه رو بزرگ کنم
خیلی وقته زبانشناس قدیمی رو استفاده نمیکنم ولی اگه زبانشناس قدیمی هم مثل جدید اپدیت بشه من حاضرم برگردم به زبانشناس قدیمی؛ اون قدیمیه انگار روح داشت ولی این یکی فضای برنامه یجوریه
کاش برای ماها که زبانشناس قدیمی رو دوست داشتیم اون رو هم آپدیت کنن
برای حل مشکلتون ابتدا وارد تنظیمات بشید > یک ثانیه روی دکمهی خروج دستتون رو نگه دارین و تایید و بازسازی دیتابیس رو کلیک کنین
اگر مشکلتون حل شد و یا هنوز پابرجا بود لطفا بهمون اطلاع بدین
ولی تنوع هم چیز خوبیه و الان با نسخه پرو هم ارتباط میگیرم، ولی به لحاظ امکانات منم مثل شماها معتقدم خیلی از امکانات زبانشناس که بهش اشاره کردید، نسبت به نسخه پرو بهتر بود و اگه اونا رو به اپ جدید اضافه کنن خیلی عالی میشه…
مثلا ویرایش هدف روزانه که میتونستیم مشخص کنیم چند ساعت قصد مطالعه داریم تا هدف روزانه تیک بخوره، الان تو پرو فقط امتیازه و اونم تا ۵٠ که خیلی کمه
یا جوجهای که بهش اشاره شد و تعداد لغات رو مشخص میکرد(منم جوجه هه موند بزرگ نشد)
و بعضی موارد دیگه که به دوستان پشتیبان منتقل کردیم و اونا هم به بچه های فنی متتقل کردن که ایشالا بررسی و اعمال بشن
این مواردی که دوستان عرض کردند سلیقه ای هست و فکر نکنم خواسته همه کابران یا حداقل بیشتر آنان باشد.
نظر من اینه که نسخه پرو کامله و مطابق با خواسته های منه
فاطمه جان ترجیح بر اینه آخرین نسخه از سایت زبانشناس نصب کنی، و اگد این کار انجام دادین و حل نشد این مورد له من اطلاع بدین پیگیری های لازم براتون انجام میدیم حتما