آره دقیقا
بعدا هم میبینی به هیچ کدوم نرسیدی ناراحت میشی هرچند ممکنه اصلا یادت نیاد اون موقع چرا اینو نوشتی!
من چندسال پیش توی یکی از تاپیک های تالار برنامه چندماهه نوشته بودم الان که چندسال گذشته به هیچ کدوم نرسیدم
آره دقیقا
بعدا هم میبینی به هیچ کدوم نرسیدی ناراحت میشی هرچند ممکنه اصلا یادت نیاد اون موقع چرا اینو نوشتی!
من چندسال پیش توی یکی از تاپیک های تالار برنامه چندماهه نوشته بودم الان که چندسال گذشته به هیچ کدوم نرسیدم
اصلا نترس. دلیلی برای ترس نیست اگر نرسیدی هم فدای سرت. فقط بنویس و بعدا بهش سر بزنن
گرمایش جهانی و مسائل مهم رو تو قیل و قال ها و جزئیات زندگی فراموش نکن.
قبلا اینجوری بودم اما شما فکر کن یه آدم مذهبی بهم گفت باید برای رسیدن به هدفتون پررو باشین می گفت دیدی که یه بچه وقتی یه اسباب بازی می خواد انقدر غر می زنه سر پدر و مادرش گریه می کنه جیغ می زنه انقدر تخس بازی در می آره که بالاخره اونا مجبور بشن براش بخرن وقتی یه چیزی رو می خواین از خدا انقدر دعا کنین و براش تلاش کنین دیگه جایی برای نرسیدن نمونه من وقتی هر کاری رو شروع می کنم به خدا می گم تلاشش با من بر داشتن موانع با تو من زورم نمی چربه اما تو که می تونی مگه رفیقم نیستی مگه نمی گی هستی بهم نشونه بده یه چیزی که دلگرمم کنه راهم درسته من تو رو فقط خدای خودم نمی دونم رفیقمی رفیقتم اصلا حتی اگه صلاح نیست به رسیدن به بودن من تو اون جایگاه حداقل صبرشو بهم بده اونم داد معجزه شو بهم نشون داد یه جوری پازلش رو قشنگ چید اگه باز برگردم عقب آرزو می کنم تو این راهی که الان هستم باشم
وقتی یه چیزی رو می نویسین یعنی مسولین در برابرش در برابر قولایی که به قلبتون دادین هدفی که شما نوشتین اینجوری بود مثلا من می خوام تا یک سال دیگه انقدر درآمد داشته باشم؟
راستش اعتقادم اینه هدف بزرگ همت بزرگ می طلبه اینکه بنویسی و بشینی که معجزه خودش بیاد سراغت چندان معقول نیست
من هدفم رو ریز به ریز می کنم علاوه بر نوشتنش راه رسیدن به اونم می نویسم آقا من تو این ماه می خوام اینقدر در آمد داشته باشم این مهارت رو یاد بگیرم معقولش اینه که چقدر پیشرفت می کنم گاماس به گاماس می رم جلو چون فکر کردن به اون هدف بزرگه فقط یه ترمز گیره بیشتر تو فکر قدم هایی که قراره باهاش به اون قله هه برسم می نویسم هر قدمی که بر می دارم هر نفسی که می کشم می نویسم روزم چطور پیش رفت راضی کننده بود یا نه نوشتن معجزه می کنه الان می فهمم چرا خدا تو جای جای قرآن برای موضوعات مهم و حیاتی می گه بنویسین
ممنونم بخاطر نظر خوبتون ![]()
![]()
این هدف گذاشتن و تلاش کردن روی من تاثیر بدی داشت عملا زندگی نمیکردم و هر کاری میکردم حس میکردم دارم وقتم رو تلف میکنم الان یواش یواش دارم یاد میگیرم زندگی بدون عذاب وجدان داشته باشم.
هدف دارم ولی جدی نیستم در حد مرگ هدف گذاری نمیکنم که باید بدستش بیارم و اینا ؛ فقط با خودم میگم شد شد نشدم نشدم بیخیال
خواهش می کنم
![]()
همینم یه مهارته که اگه به هدف نرسیدی نشخوار ذهنی نداشته باشی
ببب
هدفا برای من موضوع پیچیدهایه.
تو ذهنم ایده های مختلفی می چرخه،
و هر چند وقت یه هدفی برام جالب و جذاب میشه.
(شاید اختلال چند شخصیتی دارم!)
ولی برام جالبه که ۵ ساله برنامه ی زبان خوندن تمام وقت و زبانشناس سر جاشه.
کنجکاوم بدونم بعد اینکه همه ی محتواهای زبانشناس رو استفاده کردم با چه مسیر دیگه ای ادامه میدم…
سلام سورنا جان سلام بچه ها .من فقط میخوام در مورد یکسال آینده ام هدف بذارم چون احساس بهتری دارم و برام قابل درک تره،
نیره خانوم تو زبان رو از ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۵شروع کردی و تا ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۶ میخوام سطحت رو به b1 برسونی ، مکالمه ات در حدی بشه که بتونی منظورت رو برسونی . چیزی جز ادامه دادن ازت نمیخوام.
بچه ها این زبان رفته رو مخ من چون یبار زنجیره اش شکست و تو ذهنم یه کار ناتمام هست و باید پرونده اش بسته بشه. واسه همین هدف A من فقط همینه ، بعدش میام هدف های بعدیم رو هم میگم البته اگه جنگ گذاشت که زنده بمونم
هعی
ما هممون میتونیم. دوس دارم یه روزی برسه هممون سطحمون بالا بره تو کلاب هاوس یا برنامه های ویدیوکالی دور هم جمع بشیمو حرف بزنیم
واقعا ایول به خودت افتخار کن
من خیلی استقبال میکنم
ووووی![]()
![]()
![]()
![]()
میبینی اینم حتی میشه یه انگیزه که خودمونو به اون روز برسونیم
من 7 سال دیگه میام اینجا میبینم فقط اینو گفتم ![]()
![]()
چه باحال میشه.
چقد شیطونی تو![]()
![]()
منم با هدف یکساله بیشتر موافقم امیدوارم منم سال بعد تو سطح ب یک باشم اگ بیشترم بود چه بهتر و اینکه بتونم مکالمه کنم خدایا ب امید تو منو پیش خودم ضایه نکن![]()
اره واقعا چقد خوب بشه
کوثر من منتظرم ویس بفرستیااا![]()
![]()
![]()
![]()
چشم عشقم ![]()
![]()
![]()
![]()
اا![]()
![]()
![]()