رویای هفت سال دیگر من در این ویدیو هست![]()
امیدوارم هرکی آرزوشو داره بهش برسه
رویای هفت سال دیگر من در این ویدیو هست![]()
امیدوارم هرکی آرزوشو داره بهش برسه
خود جنگ هم یه نوع امتحانه هیچوقت فکر نمی کردم خدا من رو انتخاب کنه واسه این امتحان شنیدین خدا می گه من هر کسی رو امتحان نمی کنم مگه به اندازه توانش یعنی من یا ما از این امتحان سربلند بیرون می آیم ؟غر می زنیم یا به خدا توکل می کنیم و صبر می کنیم؟
هیچوقت فکر نمی کردم مرگ رو از رگ گردن نزدیک تر اینجوری جلو چشمم ببینم به این شکل که یه شبایی درست مثل جنگ 12 روزه قبل خواب با شهادتین بخوابم که مبادا تو خواب بمیرم تا اون موقع با صدای موشک از خواب دیدار نشده بود بین مرگ و زندگی بیم و امید نبودم قدر آرامش و سلامتی رو بیشتر می دونم قدر سکوت و سکوت….
صحیح![]()
همچنین
سلام نیره جان
بیا دیگه غر نزنیم همم/؟ اگه دنبال بهونه واسه ایراد گرفتم و ناله و اینا باشیم همه مون هزار تا دلیل داریم اما اگه با غر حل می شد حرفی نبود ولی ایراد گرفتن ما هیچ تاثیری تو سر نوشتمون نداره مگه اینکه فرسوده امون کنه نا امیدمون کنه غمگینمون کنه اگه این شرایط نبود بازم مشکل نداشتیم همه چیز عالی بود همه مون خوشبخت می شدیم؟البته که نه تو هر موقعیتی که باشیم چالش های مختص به خودش رو داره فقط باید صبر کنیم و بسپریم به اونی که زورش از ما بیشتره
قسمت تلاش قبول دارم ، اما اون قسمت عقاید خداباوران و التماس از خدا، اصرار قابل درک برام نیست. التماس خدا کنی پزشکی قبول شی ولی هوش و استعدادی بهت داده در حد پزشکی نیست! یا در محیط و خانواده ای بزرگ میشی که امکان درس دانشگاه برات نبوده! یا حتی معتاد شدی یا زود ازدواج ازدواج کردی و…
وقتی ژنتیک و محیط مدنظر قرار نمیدیم از ماورا و دعا باید کمک بخوایم.
خیلی خوبه اینقدر قانع بود و خودت بتونی با محیط سازش بدی! ایمان قوی می خواد آدم بتونه در این حد خودش دلداری بده، البته برای همه جواب نمیده.
سازش با شرایط نیست بهار جونم.
از هر شرایطی سعی میکنیم که استفاده کنیم و حال خودمونو بد نکنیم. بهرحال نا امیدی و حال بد برای هممون هست.البته قبول دارم که شرایط محیطی و فرصتهای نابرابر واقعیتهای غیرقابلانکاری هستن ،اما هنرِ ما اینه که تو همین محدودیتها، اون سهمِ کوچیکِ “انتخابِ خودمون” رو پیدا کنیم و رهاش نکنیم.
ولی نمیتونیم بشینیم ی گوشه و غصه بخوریم. سعی میکنیم استفاده هم کنیم. برای خیلیامون این تایم شد زبان خوندن جدی تر و کتاب خوندن و … .
ن اینکه موافق این شرایط باشیم و قطعا خواهان شرایط بهتر هستیم و براشم میجنگیم. ولی اینو بدون زندگی تو همه مراحل سختی ها و چالش های مختلفی داره و زندگی هیچوقت به ساز تو نمیرقصه. تو باید بلد باشی رقصیدنو ![]()
والا غر نزدم. عکس رو دیدم بیشتر خندم گرفت
واقعیته .
مرسی که هستی![]()
من منظورم جنگ است و اینکه هر سال دوتا جنگ تجربه کنیم نمیشه بگم خدایی هست میخاد صبر ما را بسنجد. قابل درک نیست.
قربونت عزیزم![]()
![]()
میفهممت، کاش روزهای روشنتر زودتر برسن![]()
![]()
فاطی حس میکنم کم کم وقتشه از وسط مزرعه خشخاش مون رد بشم
هعی ![]()
داستان این خشخاش چیه هی میگن ممنوع شده مگه قبلا ازاد بود
پس واسه همین بود دیشب پریشب با ماه حرف میزدی؟![]()
![]()
رد شدی برا منم یچیزی بردار یذره بیخیال شیم![]()
![]()
![]()
![]()
والا من یبار از مشهد سوغاتی دمنوش اوردم توش خشخاش هم بود![]()
![]()
البته شیرشو کشیده بودن
یعنی ازاد بود دیگ
فک کنم دیگ کلا ممنوع شد
بخدا نمیدونم پیامک دادن نکارید![]()
آره![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
تو جون بخواه ،،،چشم![]()
نکار دیگه نیر
زندگی عادلانه نیست گاهی برای همین حداقل ها هم بعضی افراد باید بیشتر مبارزه کنند. خوشحالم تونستید حقوق اولیه تون بگیرید.
بار خدايا اگر ز روی خدايی
طينت انسان همه جميل سرشتیچهره رومی و صورت حبشی را
مايه خوبی چه بود و علت زشتی؟طلعت هند و روی ترك چرا شد
همچو دل دوزخی و روی بهشتی؟از چه سعيد اوفتاد و از چه شقی شد
زاهد محرابی و كشيش كنشتی؟چيست خلاف اندر آفرينش عالم
چون همه را دايه و مشاطه تو گشتی؟نعمت منعم چراست دريا دريا؟
محنت مفلس چراست كشتی كشتی؟
ناصرخسرو
گفت یا رب خلق را در خون مکش
هر زمان در رنج دیگر گون مکشخلق را از خاک چون برداشتی
گرسنه آخر چرا بگذاشتییا نبایست آفریدن خلق را
یا نه بیشک لقمه باید حلق را
(مصیبت نامه، عطار نیشابوری، بخش سوم)