زنجیزه فیک!

من خودم زنجیرم رو از قصد شکستم چون بیستر از یکماه بود که درس نخونده بودم . یه زنجیره جدید ساختم زیر یک هفته بود و چند روز پیش پاشدم دیدم ۹۰ روزه ! چرا ؟! اصلا از این موضوع خوشم نمیاد و الان زنجیره من فیکه ! لطفا این کارو نکنید. میخوام میزان پیشرفت واقعیم رو بسنجم . اگه قصدتون اینه که مخاطب جذب کنید اصلا کار جالبی نیست . حداقل برای من . حداقل اگه یماه هم بود یچیز . ۹۰ روزززززز ؟! الان باید دوباره بشکنمش . لطفا تکرار نکنید این کار رو

از طرفی حتی اگر خودم هم زنجیرم رو بشکنم از کجا معلوم دوباره اینکار تکرار نشه ؟نکنید لطفا .

2 پسندیده

سلام دوست عزیز
این مورد برای همکاران مربوطه ارسال میشه تا بررسی بشه. ممکنه باگ باشه.

زنجیرم رو پاره کردم تا یکی از اول بسازم . لطفا دیگه یروز پا نشم ببینم ۱۰۰ روز زنجیره فیک اضافه شده برام ! با سپاس

سلام
تمام زنجیره ها برای افراد داخل شرایط جنگ ترمیم شد و شما از این موضوع مستثنا نبودین.

2 پسندیده

دقیقا برای منم همین اتفاق افتاده و تموم انگیزمو گرفته. چندماه‌ پیشم این اتفاق افتاد و مجبور شدم خودم بشکنمش تا درست شه. ولی دوباره از اواسط تیر ماه یهو دیدم زنجیرم جای ۲۰ روز ۸۰ روزه شده و هرچقدرم به پشتیبانی پیام دادم تغییری نکرد.

1 پسندیده

جناب شما می‌تونین یه گزینه بذارین بپرسین که می‌خوایم این اتفاق بیفته یا نه. الان این زنجیره ای که روی اکانت ماست اسمش ترمیم شده نیست، فیکه. چون کل ماهو فریز کرده. من قبلش صفر بودم اصلا چیزی برای ترمیم نبود. از ۸ تیر شروع کردم زنجیره ساختم ولی الان زنجیرم جای ۲۹ روز، ۸۳ روزه.

1 پسندیده

حرف شما درسته. اما واقعا شرایط خاصی بود و خیلی ها هم درخواست داده بودن. فکر نمیکردیم کسی مخالف باشه.

1 پسندیده

ولی الان اصلا زنجیره من ترمیم نشده، من زنجیره ای نداشتم. شما ۲ ۳ ماهو الکی برام فریز کردین و واقعا رو اعصابه. لااقل وقتی چنین کاری می‌کنین یه اپشن غیرفعال شدنم براش بذارین که وقتی ما درخواست میدیم زنجیرمون درست بشه.

الان این اتفاق برای من ۲ دفعه افتاده اگه زنجیرمو بشکونم و دوباره پیش بیاد چی‌؟! لطفا اکانت منو درست کنین واقعا بابتش ناراحتم چون فردا زنجیرم ۳۰ روزه میشد‌.

1 پسندیده

من مجبور شدم زنجیرم رو بشکنم دیروز . و واقعا از همین موضوع میترسم . الان دوبار تو این مدت این اتفاق افتاده .

امیدوارم تیم زبانشناس دیگه این کارو نکنه . بقیه رو نمیدونم ولی برای من اصلا خوشایند نیست . میخوام برنامه ریزی درسیم شفاف و قابل اندازه گیری باشه

دقیقا منم همینطور. بعد حالا میگم یه سری زنجیره طولانی داشتن براشون ترمیم شده. من کل خردادو برام فریز کردن، خب اصلا زنجیره ای نداشتم تو خرداد که بخواد فریز شه.

1 پسندیده

به نظرم قابلیت خوبیه که در ماه یکبار میشه کل زنجیره رو ترمیم کرد.

1 پسندیده

به علی چطوری فکردم رفتی سربازی دا

داش این خوبه که یه زنجیره ۹۰ روزه داشته باشی که توش ۵۰ روز فریز پشت سر هم هست ؟ داداش اینا چند ماهو فریز کردن . عکسارو اپلود کردیم که . من پاشدم دیدم بجای یک هفته ۱۰۰ روز زنجیره دارم !

1 پسندیده

من زنجیره ام تا الآن که شده ۱۰۵ روز واقعیه و خوشبختانه درگیر این مشکل نبودم تا حالا ، اما این مشکل برا افرادی که دارن با انگیزه و انرژی وقت میذارن و درس میخونن میتونه نا امید کننده باشه من مشکلم با نمایش سطح زبان است که ای کاش یه راه حل برا برطرف شدنش میذاشتن چون قطعا همه افراد را یکی دو تا سطح بالاتر نشون میده الآن خود من سطح B1 را دارم می خونم و البته از دوره A1 شروع کردم اما از زمانی که وارد سطح A2 شدم سطح منو B2 بسمت C1 نشون میده و این برا من که تلاش میکنم دائم سطحم را با سطح قبلی خودم مقایسه کنم به لحاظ ذهنی ناراحت کننده هست هرچند که خودم واقعیت را میدونم اما به لحاظ قرار داشتن در یک فضای آموزشی و حرفه ای جالب نیست.

2 پسندیده

همین الان از تو آسایشگاه دارم پست میزارم.

من اون زمان که فکر میکردم شاید تو پادگان به گوشی دسترسی نداشته باشم میتونست قابلیت خوبی برای حفظ زنجیرم باشه ولی خب الان مشکلی ندارم.

ولی بازم ممکنه کسایی باشن که به این قابلیت نیاز پیدا کنن.

2 پسندیده

تنها کاریش که میشه کرد اینه که آخر کار نزنی باقی واژه های آبی رو میدونم .

ببین پیشنهاد میکنم بجز چندتا کلمه بیسیک که معنای واضحی دارن بقیه کلماتو نزنی میدونم . چون سطحت تو زبانشناس بر اساس کلماتی که زدی میدونم تعیین میشه . کاری نداره که کلمه رو پسیو میدونی یا اکتیو . با بقیه معنی هاشو میدونی یا انواع شکل هاشو میدونی ‌. فقط سطحت با سرعت چند برابر بیشتر میره بالا ‌.

متاسفانه تنها راه همینه فعلا

فقط سعی کن جمله ای که برات کلمه مورد نظر ( آبی رنگ ) رو داره و میخوای کاربردی یادش بگیری کامل وارد لایتنرش کن و کل جمله رو با تکرار فاصله دار مرور کن ‌‌. نگاه معنی فارسیش نکن اصلا .

1 پسندیده

داداش خیلی خوشحالم که داری تو این شرایطم وقت برای یادگیری میذاری . دمت گرم :flexed_biceps:.

و اینکه علی جان ببین این مورد برای کسی خوبه که مثلا زنجیره چند صد روزش تحت یه شرایطی یه مشکل براش پیش اومده پیام بده به پشتیبانی و این‌ موضوع رو برای خود شخص رفع کنه .

نه بیاد دو ماه رو پشت سر هم فریز کنه و زنجیره الانتو بچسبونه به زنجیره ۲ ماه پیشت ‌داداش . واس ما دقیقا این کارو کرده .

1 پسندیده

پیشنهاد خوبی هست:ok_hand:البته تا حدودی ناخواسته به این نتیجه رسیده بودم من خیلی زیاد از تمام بخش های لایتنر استفاده میکنم معمولا وقتی تعداد کلمات لایتنر زیاد میشه حدود ۲۰۰۰ و شاید هم یه خورده بیشتر از خودم تست میگیرم و تعداد کلماتی را که مسلط هستم از همه نظر جزو بلدم انتخاب میکنم تا ببینم مثلا از دو تا سه هزار کلمه چندتا رو بلدم بعد از یه مدت که کلمه ها داشت تکراری میشد دیگه انتخابشون نکردم و شاید همونطور که گفتی بهتره یه تغییر توی شیوه ی آموزشم بدم اما باز این مشکل به لحاظ ساختاری وجود داره

1 پسندیده

درسته موفق باشی:high_voltage:

برای من جالب نبود چون الان که خودم زنجیره ساختم انرژیمو کامل گرفت و مجبور شدم زنجیرمو بعد ۳۰ روز بشکونم تا صفر شه. به نظرم باید میذاشتن انتخابی باشه که هرکس دوست داشت استفاده کنه.

2 پسندیده