با انرژی مثبت وارد شو! ! ! 😍

داییش که خیلی باحاله هم اینکه دکتره و با سواده هم واقعا دنیا دیده است و تجربه های متفاوتی داره فکر کن خلبانی رو هم امتحان کرده :heart_eyes: :clap:

3 پسندیده

خواهش می کنم منکه انقدر دوستش دارم حس می کنم بهش معتاد شدما انگار خودمو لا به لای صفحه هاش پیدا می کنم هر بارم که می خونم یه چیز جدید کشف می کنم من حتی رمانم قبلا اینقدر نمی خوندم که به این بشر رجوع می کنم تهش دو بار نه مثل این که یه بار که می خونم کتاب بعدیم که تموم شد دوباره این :joy:

2 پسندیده

خواهش می کنم

دقیقا و منی که قبل از خوندن این کتاب اثرش رو دیده بودم واسه همین می گم انگار خودم رو لا به لایه صفحات این کتاب پیدا میکنم

2 پسندیده

سمیرا جان کتاب «اول عاشق خودت باش» رو هم تو بودی تاپیک زده بودی براش؟

من قرار بود همراه بشم ولی متاسفانه تایم کم آوردم نشد…

اگه تونستی از اونم اینجا خلاصه بزار استفاده کنیم:smiling_face_with_three_hearts::ok_hand:t2:

2 پسندیده

بله درسته
چشم حتما منکه تو حوزه خود شناسی گیر کردم نمی دونم فصل سومش بود یا دوم حالا برم نگاه کنم نه اینکه ندونم کی هستم و چی می خواما اما انگار گم شدم

2 پسندیده

عزیزم چرا حس میکنی گم شدی؟

خب آدم هر چقدر تو این مسیر اگاهی و رشد فردی حرکت میکنه و جلو میره، درهای بیشتری براش باز میشه و شاید بعضی وقتا احساس سردرگمی کنه، ولی طبیعیه اوکی میشه بعدا…

این کتاب اول عاشق خودت باش تو زبانشناس نیس نه؟

درخواست بدم ببینم میذارن، بلکه اینجا وقت کنم بخونم:face_with_hand_over_mouth:

2 پسندیده

این ۲ روزه وقت نکردم برم سراغش ولی دیگه کارم تموم شد برگشتم شهر خودمون، به امید خدا سر از فردا میرم سراغ شون :grin::upside_down_face::slightly_smiling_face:

سیلاممممم سانازززز خوبییییییی ؟؟؟ :grin:

امممم آره فعلا دارم روی طراحی ظاهری برنامه ها و سایت ها کار میکنم، ولی درمورد درگاه بانکی اینا زیاد منم نمیدونم چطوریه فقط اون خیلی قدیما یه جا فک کنم خوندم میگفت این درگاه بانگی هارو می‌بایست بخری و روی سایتت فعال میشن، دیگه طراحی اینا نداره، بازم دقیق نمیدونم چطورین :grin::upside_down_face:

پنجره چت و صحبت رو ما باس طراحی کنیم :grin::sweat_smile::slightly_smiling_face: پنجره محصولات رو هم ما باید طراحی کنیم براتون، ما ظاهر شو میکشیم برنامه نویس عزیز اون پشت کد مینویسه تا فعالشون کنه :joy::technologist:t2::technologist:t2::laptop::desktop_computer::keyboard::computer_mouse:

بنده برنامه نویسی خیلی کم بلدم میشه گفت اصلا بلد نیستم یادم رفته یجورایی، خب مال خیلی وقت پیشه :face_without_mouth::grimacing::roll_eyes::nerd_face::disguised_face::exploding_head: طبیعیه یادم بره :joy::sweat_smile: شایدم نیست نمیدونمممم ولی برم سراغش زود میاد دستم، یه آشناییت ایی باهاش دارم :shushing_face::grin::grinning_face_with_smiling_eyes::sweat_smile:

نهههههه کم نوشتمممم باید تلاش امو بیشتر کنم ۴۰ تا صفحه که چیزی نیست :smiling_face_with_tear::upside_down_face::neutral_face:

دیدم دوستای خودمم چندتاشون همینجوری ان، ولی خب اینطور افراد با این روش جواب ام گرفتنا، نوت برداری خودش خوبه و خیلی مفیده، ولی اینطوری که شما میرید جلو هم میشه و خیلی خفنهههه بنظره من ولی خیلی سختههههه منکه یادم میره حافظه ام عین این ماهیست :fish::fish::seal::seal: تا ننویسم روی دفتر و مرور نکنم یاد نمیگیرم :shushing_face::roll_eyes::joy::grin::grimacing::neutral_face:

چشممممم فردا میرم سراغشوننننن قول :crossed_fingers:t2::grin: حالا اگه نرفتم دیگه نمیام تالار :joy::joy::sweat_smile::grimacing::face_without_mouth: :face_in_clouds: :face_in_clouds: :face_with_peeking_eye:

از عکس پروفایل ات هم قشنگ مشخصه :star_struck::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::grin: رنگ قرمزو دوس دارییییی

1 پسندیده

به‌به سلاااام میراکل خان:smiley:

خوش برگشتی پیش ما و به شهرت:joy::smiling_face_with_three_hearts::ok_hand:t2:

مرسی تو خوبی؟ اوضاع روبه راهه؟

جات خالی بود، خوشحالم با انرژی برگشتی…

امممم آره فعلا دارم روی طراحی ظاهری برنامه ها و سایت ها کار میکنم، ولی درمورد درگاه بانکی اینا زیاد منم نمیدونم چطوریه فقط اون خیلی قدیما یه جا فک کنم خوندم میگفت این درگاه بانگی هارو می‌بایست بخری و روی سایتت فعال میشن، دیگه طراحی اینا نداره، بازم دقیق نمیدونم چطورین 
پنجره چت و صحبت رو ما باس طراحی کنیم  پنجره محصولات رو هم ما باید طراحی کنیم براتون، ما ظاهر شو میکشیم برنامه نویس عزیز اون پشت کد مینویسه تا فعالشون کنه 
بنده برنامه نویسی خیلی کم بلدم میشه گفت اصلا بلد نیستم یادم رفته یجورایی، خب مال خیلی وقت پیشه  طبیعیه یادم بره  شایدم نیست نمیدونمممم ولی برم سراغش زود میاد دستم، یه آشناییت ایی باهاش دارم 

خب خیلی خوبه اکثر کارا و طراحیا با توئه و فقط درگاه بانکی و کدنویسی ایناش هست که کدنویسی رو هم تا اون موقع یاد میگیری ایشالا و صفر تا صد کار با خودت میشه:face_with_hand_over_mouth:

البته داداش فاطمه @fatemeh11251 کدنویسی میکنه، قبلا فاطمه بهم گفته میتونم رو اونم حساب کنم… اگه کدنویسی نتونستی یه بخشی از کارو هم فاطمه همکاری میکنه:grin:

من فقط دغدغه ام اینه که اعتماد نمیکنم کارو به افرادی که نمیشناسم بسپارم و وقتی دوستام باشن و کار رو به خودیا بسپارم،،، خیالم راحت‌ میشهههه:heart_eyes::heart_eyes:

حالا ایشالا تا اونموقع خودت همه چی روبلد بشی و با طراحی سایتم، من پله ترقی بشم برات:rofl::face_with_hand_over_mouth:والا سایت من بگیره و معروف بشه تو هم پیشنهادات کاری زیادی واسه ساخت و طراحی سایت پیدا میکنی… :joy::joy::joy:

دیدم دوستای خودمم چندتاشون همینجوری ان، ولی خب اینطور افراد با این روش جواب ام گرفتنا، نوت برداری خودش خوبه و خیلی مفیده، ولی اینطوری که شما میرید جلو هم میشه و خیلی خفنهههه بنظره من

ولی جدیدا حافظه منم شده مثل همون ماهیه که گفتی:joy:بعد جدا از تو حافظه نموندن، من میبینم اکثرا نوت برداری میکنن و دارم سعی میکنم این عادت رو تو خودم ایجاد کنم که منم نوت برداری کنمالبته اگه موفق بشم:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

از عکس پروفایل ات هم قشنگ مشخصه  رنگ قرمزو دوس دارییییی

آره راست میگییی:face_with_hand_over_mouth::joy::rofl::+1:t2:قبل اینم یه عکس گذاشته بودم مانتوم زرد بود و اصلا دقت نکرده بودم به این موضوع:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: تو اون گروه تلگرام مون هم عکس گروه رو بکگراندشو یه مدت قرمز و الان زرد کردم:rofl::rofl::rofl:

البته رنگ سفید هم خیلی دوست دارم:heart_eyes:

در کل من اکثر رنگارو، رنگای شاد رو دوس دارم، ولی این سه تا رو بیشتر. ـ. سایتم ولی به احتمال زیاد زرد باشه… :smiling_face_with_sunglasses::sun:

امروز گفتی میری رو روانشناسی رنگا زوم کنی، آفرررین، ما رو هم بعد تحقیقات در جریان بذار:clap:t2::clap:t2:

منم فعلا تنفس و ورزش و رقص صبحگاهی رو برم:woman_dancing:t3::woman_dancing:t3:و انرژی بگیرم که کلی کار امروز ریخته سرم و زبان هم باید هر روز بیشتر از دیروز بخونم:joy::grinning_cat:

انرژی ۵ صبح بیدار شدن عالیییهههه:musical_note::woman_dancing:t3:

خدایا شکرررت:heart:

1 پسندیده

مرسییییی منم خوبمممممم، خدای مهربون هوامو داشت کارمون خیلی زودتر از اون چیزی که فکر میکردم تموم شد :star_struck::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts: فک میکردم چندروزی میمونیم ولی ۲ روز بیشتر طول نکشید. بگذریممممم :smiley::grinning_face_with_smiling_eyes:

برنامه نویسی و کلا حوزه تکنولوژی یا همون به قول با کلاسا

Information technology

خیلی خوبه سانازی، بخصوص تو این دور و زمونه که همه چیز آنلاینه، و صنعت رفته طرف تکنولوژی، میدونستی این طراحی ظاهر سایت یا برنامه نویسی شاخه های خیلی کوچیک این درخت بزرگ هستن ؟

این حوزه خیلیییی کارای مختلف داره، من فعلا تمرکز امو گذاشتم روی UI/UX

امممم فک کنم وسواس داری کارو بسپاری به هرکسی، دوس کار رو بسپاری به کسی که بهش اعتماد داریو میدونی کارش درسته :grinning_face_with_smiling_eyes::grin: میتونی یه سر به سایت های چی بود اسمشششش امممممممممممممممممممممممممممم اها یادم اومد پونیشا، کارلنسر، بزنی باور کن مممم رو تا موقعی که یادم اومد نوشتم :joy::joy::joy::sweat_smile: خب چه کاریهههه ببخشی :smiling_face_with_tear::grimacing::shushing_face::grimacing::roll_eyes::woozy_face: خب بگذریم توی این سایت ها یه عالمه فریلنسر حرفه ایی وجود داره که پروژه های اینطوری رو تکمیل میکنن شما نمونه کار هاشونو میبینی باهاشون صحبت میکنی اگه به توافق رسیدی براتون طراحی میکنن.

:joy::joy::joy::joy::joy: خیلی عالیی بود خب اینکه منکه توی سایتت نمیتونم اسممو بزارم بگم این سایت رووو میراکل طراحی کرده، فقط طراحی شو دارم :joy: حالا اشکال نداره همونم برای من کافیه،

یاده اون ماهی ابیه افتادم توی انیمیشن در جستجوی نِمو :joy::joy::sweat_smile: هر چند دقیقه همه چی یادش میرفت، ولی راستشو بگم نوت برداری خیلی خوبهههههه سانازییییی اگه تونستی حتما انجامش بده حتی شده خیلی کم و کوتاه و خلاصه :blush::upside_down_face::slightly_smiling_face:، اصلا خیلی بهتر به یاد آدم میمونه.

چه عالیییی، :joy::joy::sweat_smile: رنگ های گرم قشنگن، ولی بنظره من اگه از پالت رنگی درست استفاده کنیم و یکمی کم رنگ ترشون کنیم و یکمی fade بهشون بدیم خیلی قشنگتر ام میشنا، و از حالت خیلی پر زرق و برقی شون میان بیرون.

خیلیم عالیییی، آره رفتم راجب شون تحقیق کردم و یکمی نوت برداری کردم یکمی اطلاعاتم بیشتر بشه میام بتون میگم راجبش شاید چندساعت دیگه کامل اش کنم :blush::grin::sweat_smile:

ماشالا آفریننننن، همینطوری ادامه بدییییی

2 پسندیده

بیخیال عزیزم قرار بود با انرژی مثبت اینجا باشیم به هر حال مرسی از اینکه پرسیدی :smiling_face_with_three_hearts:
نه این کتاب اول عاشق خودت باش تو زبانشناش نیست

1 پسندیده

:white_circle: خداروووشکر:heart_eyes:میبینی وقتی مثبت فکر کنی خدایی میشه و کارا خیلی راحت و زود انجام و حل میشن… البته اینم نادیده نگیریم منم دعا کردم زودی اوکی بشه مسئله ات برگردی:face_with_hand_over_mouth:ولی در کل همیشه میگن: با خدا باش و پادشاهی کن:smiley:!!

این جمله هیچوقت یادت نره میراکل:wink:

:white_circle: ببین این حوزه آره واقعا بزرگه و الان به قول تو دور دورِ اینجور چیزاست… و اگه علاقه داشته باشی بری تو بحرش، واقعا جای پیشرفت و موفقیت داره و منم تشویقت میکنم ادامه بدی، مخصوصا واسه پسرا خیلی آینده داره این چیزا… همینجور با انرژی پیش برو:smiling_cat_with_heart_eyes:

:white_circle: اری، من خیلی وسواس دارم و همیشه دوس دارم همه چیز به بهترین شکل انجام بشه، اینه که واقعا به هر کسی نمیتونم اعتماد کنم و کارو بسپارم بهش… واااای:rofl::rofl::rofl:من میگم به غریبه ها اعتماد نمیکنم تو میگی این سایت ها رو چک کنم:joy::joy::joy:بعد چرا فکر کردی من انقدر حال و حوصله بررسی شون رو دارم؟ :joy::joy: وای من تو این چیزا خیلی بی حوصلم:face_with_hand_over_mouth:میگم هزینه اش رو بدم یکی انجام بده آماده تحویل بده، ولی اینکه خودم دونه دونه افراد و کاراشون رو چک کنم واقعا حوصله شو ندارم:laughing::laughing:انرژی میخواد پسر، نگاه به خودت نکن، ماشالا اول جوونیته، من با اینهمه مشغله واقعا جون و انرژی ای نمیمونه برام:sweat_smile:بعد اصلا نمیتونم هم به کارشون اعتماد کنم…

:white_circle: ولی انگار آخر سایت ها میزنن طراحی این سایت با فلانی بوده، ایمیل اینا میزارن، من خیلی دیدم، اگه هم نشد نگران نباش خودم تبلیغت میکنم:smiling_face_with_sunglasses:

:white_circle: اره نوت برداری رو از دیروز میخوام شروع کنم همش یادم میره:joy:ولی هر جور شده انجامش میدم، امروزم نرسم از فردا، باید استارتش رو بزنم…

:white_circle: ایول که تحقیقاتت رو انجام دادی، حتما بیا برامون بگو… بزار یه دست هم براو بزنیم:joy::clap:t2::clap:t2::clap:t2:

:white_circle: مرررسی:smiley::smiley:واقعا سرحال شدم سر صبحی، خیلی خوب بود:smiling_face_with_three_hearts::woman_dancing:t3:

*اینو یادم رفت بگم، ویرایش زدم دارم مینویسم:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: امروز موقع ورزش و رقص که سرشار از انرژی بودم یه سری برنامه ها به ذهنم الهام شدواااای تا عید بیقرارم تا هر چه زودتر تیکش بزنم:smiley::woman_dancing:t3:اصلا یه حالی دارم، انگار کلید باز شدن یکی از اهداف مهمم به ذهنم خطور کرده، فقط تلاش زیاد میخواد و باید بیشتر براش وقت بذارموای میبینم ایشالا اون روز رو که چند ماه دیگه میام اینجا بهتون میگم میراکل، بچه ها این فلان هدفم بوده و شددددددد:smiley::smiley::smiley:

بذار تاریخ بزنم براش ۲۹ مرداد ۱۴٠۵:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_sunglasses::woman_dancing:t3:

2 پسندیده

اشکال نداره عزیزم:smiling_face_with_three_hearts:

حیف باشه، باید ببینم میشه درخواست داد تو اپ قرار بدن یا نه:thinking::joy:

وای من انقدر کتاب تو لیستم دارم واسه خوندن… یکی دو تا نیستن:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

2 پسندیده

دقیقا به نظر من یه خلاصه جم و جوره از کتابهای توسعه فردی ای که تا به الان خوندم

2 پسندیده

مرررسیییییی واقعا مخربونیییییییی سانازی:blush::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

ب روی چشم استاد همیشه یادم میمونه:blush::slightly_smiling_face:

یکمی اول کار پیچیده بنظر میرسه ولی وقتی بیوفتی داخلش ت غرق اش بشی آروم آروم راهتو پیدا میکنی و از همه چی سردر میاری اولاش ولی آره خیلی سخته و کلافه کنندست :sweat_smile::joy::grin: و اینکه علاقه ام خیلی مهمه اگه علاقه داشته باشی و همراه اش پشتکار خوبی ام داشته باشی که دیگه عالیییی میشه :exploding_head::star_struck::smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grin::sweat_smile:

اممممم پیش خودم فکر کردم اونجا خیلی طراح های حرفه ایی هستن که کارو خیلی تمیز و بی نقص در میارن :blush::grin::grinning_face_with_smiling_eyes:

:joy::grin::grinning_face_with_smiling_eyes: بازممم مرسیییی الگوهام کریستیانو رونالدو و مکس استفن بودن دیگه سانازی:relieved_face::relieved_face::relieved_face::joy::joy::joy: ولی از حق نگذریم منم خسته میشم. ولی خب یه استراحت کوتاه میکنمو برمیگردم :slightly_smiling_face:

آره منم دیدم ولی خب بیشتره موقع ها کارفرما ها شرایط شون اینه که اسمی از طراح توی سایت شون نباشه و فضایی رو اشغال نکنه :grin::grinning_face_with_smiling_eyes: حله دیگه تا تورو دارم غم ندارم خودت تبلیغ ام کن :sweat_smile::joy:

چقد عالیییی افریننننن آره فقط شروع کن حتی شده در حده چند خط بنویس ولی حتما شروع کن آروم آروم هم بهتر میشه هم ذهنت بهش عادت میکنه :blush::slightly_smiling_face::upside_down_face:

مرسیییی چشمممم حتمااااا

منم بلند میشم و از شادی میرقصم اینطوری :man_running:t2::man_running:t2::man_cartwheeling:t2::man_cartwheeling:t2::man_dancing:t2::man_dancing:t2::joy::joy::sweat_smile::grin::grin: چه عالییییی که به چنین چیزی رسیدییییی ایکاش هدفای منم تیک بخوره ایکاش :smiling_face_with_tear::blush::grin:

1 پسندیده

آفرررین:smiling_face_with_three_hearts::clap:t2::clap:t2::clap:t2:

آینده روشنی در انتظارته، شک نکن که جواب زحماتت رو به بهترین شکل میگیری…

:white_circle: الگوهای خوبی انتخاب کردی البته اون یکی رو نمیشناسم ولی رونالدو الگوی خوبیه واقعا:ok_hand:t2:

:white_circle: من نوت برداری رو امروز موفق شدم یه خط بنویسم و واسه شروع بد نبود:joy:

اولین قدم رو برداشتم:face_with_hand_over_mouth:

:white_circle: ایشالاااا:woman_dancing:t3::woman_dancing:t3:هدفای تو هم تیک میخوره، شک نکن، واسه منم هنوز تیک نخوردن که… ولی ایشالا به زودی این اتفاق شیرین بیفتهههه… ایول که پا میشی میرقصی:joy::clap:t2::+1:t2:رقص کلا خوبه و انرژی زا…
امیدوارم چیزی از قلم ننداخته باشم… به زور چشام بازه…

شبت خوش میراکل

فردا صحبت میکنیم…

فردا روز دیگری است… رقابتی در پیش است:blush::crossed_swords::kitchen_knife::dagger::bomb::joy::joy::joy:

1 پسندیده

۳٠ مرداد ۱۴٠۵

بمونه واسه یادآوری:white_check_mark:

1 پسندیده

صبح بخیررر،

زیبایی از نظره پسرا :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::star_struck::star_struck::heart_eyes::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: :face_holding_back_tears: :face_holding_back_tears: فقط صداشو باش با چشماش الکی بهش نمیگن الهه یه زیبایی :star_struck::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

من برم زبان بخونم ازت عقب نیوفتممممم

یه خط، اممممم :star_struck::smiling_face_with_three_hearts: عالیههههههههه همینطوری ادامه بدییییااااا حالا چی نوشتی ؟ نکته ایی از کتابی بوده ؟

منکه استارت شو با پادکست میخام بزنم :wink::grinning_face_with_smiling_eyes:

Let’s get started Miracle

2 پسندیده

صبح بخیررر

Wooooow​:heart_eyes:

خیلی قشنگه، ایشالا در آینده یه دونه از این ماشینا نصیبت بشهههه میراکل:smiling_face_with_sunglasses:

یه اصطلاح از داخل مستندی که داشتم ترجمه میکردم:face_with_hand_over_mouth:الان دم دستم نیس بفرستم، ولی واسه شروع خوووبه…

بعد دفتری که توش مینویسم رو آوردم دیدم من سال ۹۹ و قبل اون خیلی فعال بودم تو نوت برداری و کلی چیزمیز نوشتم قبلنا، انگار این چند سال اخیر تو این مورد تنبل شدم که اونم برمیگرده به مشغله های زیادم که فرصت نمیکنم بنویسم… میفرستم تو ذهنم و حافظه ام و حافظه ام هم ماشالا…. :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:

:white_circle: آفرررین، بدو برو بخون جا نمونی ازم:grin::grin:

البته قبلش باید صبحونه بخوری جون داشته باشی زبان بخونی:laughing:

من خداروشکر صبحونه ام هم خوردم و دیگه الان راحت میشینم پای کار و کوشش و زبان… :woman_dancing:t3::grinning_cat:

1 پسندیده

تاپیک یاشا @yasha_hosseini ایده جالبی دیدم و چون منم هدف اولیه ام تمرکز تا عیده خواستم هر روز منم بنویسم امروز چندمین روز از اون روزه که دارم زبان میخونم یا واسه اهدافم تلاش میکنم:grinning_cat:من نشمرده بودم تا عید چند روز یا چند ماه مونده:face_with_hand_over_mouth:

مرسی که زحمتشو کشیدی و با اجازت منم از این ایده ات استفاده میکنم و امیدوارم راضی باشی یاشا… واقعا نیاز داشتم به همچین برنامه و چالشی واسه خودم… مرسی ازت:clap:t2::clap:t2::clap:t2:

SANAZ’S 210-DAY ENGLISH & OTHER CHALLENGE :white_check_mark::smiley::woman_dancing:t3::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::joy_cat:

DAY 1/210​:flexed_biceps:t2:

تاریخ شروع ۳٠ مرداد ۱۴٠۵

2 پسندیده

خیلی قشنگه زیبایی از نظر منم هست:joy:

2 پسندیده