با انرژی مثبت وارد شو! ! ! 😍

وااای بلانسبت:joy::joy::joy:

نگران نباش منم از صبح تا شب که نمیشینم پای زبانشناس و خوندن:rofl:

کلی کار متفرقه دارم تا شب…

ترجمه دارم… نهار باید درست کنم:woozy_face:و…. و… و…

تو باز راحتی کار خونه انجام نمیدی:grinning_face_with_smiling_eyes:

برو بشین پای درس بخووون تا شب:grin::face_with_tongue:

1 پسندیده

میراکل من اینو الان چند صفحه ای خوندم متاسفانه مترجم خیلی ترجمه اش حالت رسمی داره به دلم نمی شینه:frowning:

با اینکه انتشارات خودمون آزرمیدخت:heart_eyes:چاپش کرده، ولی ترجمه مترجم رو نپسندیدم،،، نمیدونم ادامه اش بدم یا نه:thinking:

میگم من نفهمیدم چرا این یارو دو تا پدر داشته:joy:!؟؟؟

روزت رو win کردی میراکل؟؟؟ :rofl::joy:

خیلی برام جالب بود… منم از این به بعد میگم برم روزم رو win کنمممم:smiley::heart_eyes::joy::smiling_face_with_three_hearts::woman_dancing:t3:

ولی من امروز خوب به برنامه هام نرسیدم و و روزم win نشده:face_with_hand_over_mouth:و اعصابم بسی خط خطیه:sob::sob::sob:

از یه طرف برق میره، از یه طرف از صبح تا شب آب نداریم فقط عصرا دو ساعت آب میاد و تو اون دو ساعت کلی ظرف و کار تلنبار شده میریزه سرم:frowning: این چیزا حوصله مو میبره واقعا

اوه قرار بود مثبت باشیماااا…
برم ببینم چیکار میکنم
:woman_running:

با یاشا هم چالش مسابقه گذاشتیم فکر کنم امشب ببازم:rofl:

2 پسندیده

نه نترس بانو، امروز بهت اسون میگیرم :joy:

1 پسندیده

وایییییی سانازیییییی نمیدونی چقد یهویی شاد شدم، امشب با استادم کلاس داشتم، استادمون رضایی عروسی دعوت بود کلاسو کنسل کرد، امروز دیگه تا ۱۰ و نیم لازم نیس بمونم آموزشگاه :joy::joy::sweat_smile:

پدر پولدار پدر فقیر ؟! اممممممم اگه دوسش نداری و نمیتونی باهاش ارتباط بگیری نخونش :slightly_smiling_face: واجب که نیس

نظرت چیه زبان اصلی شو بخونی سانازی ؟ منو داداشم زبان اصلی شو خوندیم، ترجمه نبود ولی نمیدونم که آیا چیزی ازش کم شده بود یا خیر :neutral_face::grimacing:

ترجمه اش خیلی کتاب طوری و رسمیه ؟ که خوشت نمیاد ؟

بلهههههه چطوری win نکنم :joy::grin: ولی به زودی نکته برداری هام تموم میشن و تایم اضاف میارم، میشینم روی زبان تمرکز میکنم، وقتی با حوصله و تمرکز بیام برای زبان خیلی بهتر میشه، تا اینکه الان زبان رو به زور بیارم توی برنامه هام، البته که روزی ۲۰ دقیقه نیم ساعت رو میخونم، روز های زوج ام با رضایی کلاس دارم :blush::slightly_smiling_face::upside_down_face:

این داستانش از یه استادی میومد منو دوستم ویدیو هاشو توی یوتیوب سخت و فشرده دنبال میکردیم همیشه میگفت سعی کنین روز تونو win یا همون ببرین، نزارید روزاتون lose بشن اصلا برای خودمم خیلی باحالو جالب بود :joy::grin: دیگه این افتاد روی زبون دوستم بالا میرفتیم پایین میرفتیم میگفت امروز روزمونو win نکردیم، منو تو خیابون میدید زنگ میزد میگفت گمشو برو روزتو win کن :joy::joy::rofl::grin: خلاصه اینگونه اومد توی زندگی مون

اشکال نداره این اتفاقا توی جریان زندگی روزمره رخ میده و ما کنترلی روشون نداریم، خب پس نباید فکرمون و عصابه مونو سرش خراب کنیم. نفس عمیق بکش و به قول خودت مثبت باش :star_struck::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::blush:

1 پسندیده

ساناز:

پیش بسوی دروس تعاملی :raised_fist::joy:

1 پسندیده

طرف نوشته بود hope اگه موزیک بیکلام بود

:star_struck::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts: :face_holding_back_tears: :face_holding_back_tears: :melting_face: :melting_face:

90 درصده موزیک های بنده بیکلام ان، آهنگ زیاد گوش نمیدم :upside_down_face::slightly_smiling_face: عشق است فقط بیکلام :joy::joy::sweat_smile:

2 پسندیده

:joy:وای

باورم نمیشه دارم می بازم:rofl::rofl:

فرصت اونم ندارم:joy::joy::joy:

انقدر خسته شدممممم

1 پسندیده

وایییییی ساناززززززز نمیدونی چقد امروز صبحی که بلند شدم خوشحال شدم، هیچ وقت چنین حس شادی رو تجربه نکرده بودم :smiling_face_with_tear::joy::rofl::grin::star_struck::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

بالاخره منم تونستم به یکی از هدف های اصلی زندگیم که مدت‌ها براش تلاش کردم برسم :smiling_face_with_tear::grin::star_struck::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts: Miracle weblog رو یه نگاهی بندازززززز

2 پسندیده

به‌بههههههههه:smiley::smiley::smiley::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

چقدر خوشحال شدم برات میراکل:smiley::smiley::woman_dancing:t3::woman_dancing:t3::woman_dancing:t3::woman_dancing:t3:خدارووووشکرررر

ایول

دیدی انرژی مثبت چقدر تاثیر داره :smiling_face_with_sunglasses:

و اینجا هم پُر خیروبرکت بوده هاااا:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_tongue::face_with_tongue::face_with_tongue::face_with_tongue:یادت باشه:joy::joy::joy::joy:

ایشالا همیشه همین جور دلت شاد بشه:heart_eyes::woman_dancing:t3::fire::clap:t2::clap:t2:

یکی یکی همه هدفات رو تیک بزنی… :star_struck::star_struck::star_struck:

الان میامممم وبلاگت… :ghost: :woman_running: :woman_running: :woman_running:

2 پسندیده

مرسییییی مخربون :grin::star_struck::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts: منکه خودم هیچکاره ام همه یه اتفاقات خوب رو مدیون خدامم، و اینکه راس میگی این تاپیک برکت داره:blush::slightly_smiling_face::grin:
یه فصل جدید توی زندگیم بعد از سالها شروع شد، به امید خدای مهربون از پسش بر میام.

امروز اصلا دلم به هیچکاری نمیره، جز نگاه کردن مدرکه :joy::sweat_smile::grin:، اول رفتم سره مزار بابام چون اگه بود میدونم خیلی بم افتخار می‌کرد. بعدش رفتم استودیو عکاسی عکس مدرکه رو چاپ کردم براش قاب گرفتم، ایکاش عصری کلاس نداشتم ولی خب نمیشه کاریش کرد :man_shrugging:t2::joy::grin:

بازم یه عالمه مرسییی از تو. :star_struck::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

2 پسندیده

ای خداااا… :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:شکرررر

همچنان خیلی خیلی خوشحاااالم برایت:woman_dancing:t3::woman_dancing:t3::woman_dancing:t3:حسابی یه دلِ سیر نگاش کن:smiley::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

الهی میراکل… من نمیدونستم پدر عزیزت در قید حیات نیست:cry:خیلی متاسف شدم،،، روحشون شاد:folded_hands:t2:معلومه که خیلی بهت افتخار میکرد:sob::face_holding_back_tears:الانم باعث افتخارشی با این کارای ارزشمندت حتما که یادش رو زنده نگه میداری و مطمئنا روحشون در آرامش و شادی یه واسه داشتن چنین پسری:blush::smiling_face_with_three_hearts:

خوب کاری کردی قاب گرفتی:smiling_face_with_sunglasses::clap:t2:

حس و حال ات رو میفهمم، آدم اینجور مواقع دلش به کار نمیره:face_with_hand_over_mouth:کاش میشد کلاس عصر رو می پیچوندی و استادت رو کمی اذیت میکردی:rofl::face_with_hand_over_mouth::joy::smiling_face_with_horns::zany_face:

2 پسندیده

چقدر برا شخصیتت احترام قاعلم پسر سختکوش همسنای تو دنبال چه کارایی هستن ولی ماشاالله تو در حال ارتقا دادن خودت و اینکه دقیقا ایمان بخدا و هدفت باعث موفقیتتن:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

بخاطر پدرتون ناراحت شدم روحشون شاد. مطمعنم دعای خیرش پشتته و بهت افتخار میکنه همینطور که همه ما بهت افتخار میکنیم گل پسر

3 پسندیده

راستی یادم رفت عذرخواهی کنم بابت دیر جواب دادنم آموزشگاه بودم کلاس داشتم مثل همیشه :sweat_smile::grin:

عه ؟! واگعا میگی ؟ :innocent::blush::upside_down_face::slightly_smiling_face: ولی دوستم یه چیزی بگم من همسن و سالامو که نگاه میکنم، حالا نمیگم همه شون ولی ۹۰ درصد شون نسبت ب منو داداشم زندگی راحتری و بی دغدغه تری دارن :joy::sweat_smile::grin: وارد جزئیات نمیشم زندگی هرکسی و سطح دغدغه هرکسی به خودش مربوطه ولی حرفتون خیلی حس خوبی برام داشت :smiling_face_with_tear::upside_down_face:

:smiling_face_with_tear::blush::slightly_smiling_face: چقد خوبین شما، یه عالمه مرسیییی، امید وارم که همینطور که شما میگی باشه، منم قول میدم همیشه تلاش امو کنم که ایشون همیشه بم افتخار کنه. :smiling_face_with_tear::star_struck::smiling_face_with_three_hearts:

3 پسندیده

خوبین شما سانازییییییی ؟ نمیدونم چرا ولی باور کن وقتی اسمتو کشیده طوری می‌نويسم همون لحظه کشیده طوری ام میخونم پس هر موقع دیدی کلمه رو کشیده مینویسم توم باید کشیده بخونی اوکی ؟؟ :joy::sweat_smile::grin::grimacing::roll_eyes:

خیلی ممنونم ازت مخربونننننننن، ایشون خیلی وقته با ما نیست سانازی نزدیک ۶ سالی میشه :smiling_face_with_tear::sweat_smile: ولی خب تقدیر و قسمت همین بوده نمیشه کاریش کرد. مرسی بابت همدریت عزیز.

باوررر کن امروز ذوق ام خیلی بالا بود ک برم آموزشگاه بشینم ب رضایی و خانم زارع تعریف کنم و اگه ازم تعریف نکردن بهشون بگم یالا دیگه تعریفففففف کنننننن :joy::joy::joy::sweat_smile: ولی نه خانم زارع بود نه استادم رضایی، فقط خودمو یه معلم دیگه که خیلی اداییه و کلاس میزاره و ازش خوشم نمیاد بود :joy::sweat_smile: هیچی دیگه کلاسارو تموم کردم اومدم خونه.

الانم میخوام با پسرم RS200 بزنم بیرون :star_struck::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::motorcycle::motorcycle:

اره قابش گرفتم با سایز A3 طرف گفت اندازه مناسبش اینه

یه قاب سفیده ساده ام براش گرفتم چون خودش مشکیه با سفید زیبا میشه. :grinning_face_with_smiling_eyes::grin: اومدم عکس شو میفرستم

من رفتمممممم فعلاااا باییییییی بازم مررسیییییی از تو و کوثر خانم شما خیلی مخربونینننن بقیه مهربون خالی ان :joy::sweat_smile::grin:

2 پسندیده

بلیییی خوووبم:ghost::smiling_face_with_three_hearts::grinning_cat:ای خدا، چشمممم:joy::heart_eyes::face_holding_back_tears::face_with_hand_over_mouth:مرررسی ازت،،، من آخه اسممو خیلی دوس دارم:smiley::face_with_hand_over_mouth:حالا کشیده هم که مینویسی دیگه قشنگی‌شو چند برابر میکنی:joy::smiley::clap:t2::woman_dancing:t3:بله منم همیشه کشیده میخونمش:star_struck::ok_hand:t2::ok_hand:t2:

مرسی از انرژی خوب و قشنگت میراکل:woman_dancing:t3:

miiracle1383:

خیلی ممنونم ازت مخربونننننننن، ایشون خیلی وقته با ما نیست سانازی نزدیک ۶ سالی میشه ولی خب تقدیر و قسمت همین بوده نمیشه کاریش کرد. مرسی بابت همدریت عزیز.

الهیییی،، خیلی زود بوده ولی… هییی تقدیر بوده و نمیشه کاریش کرد و منم نمیخوام ناراحتت کنم،،، ایشالا که روحشون تو شادی و آرامشه:blush::folded_hands:t2:

باوررر کن امروز ذوق ام خیلی بالا بود ک برم آموزشگاه بشینم ب رضایی و خانم زارع تعریف کنم و اگه ازم تعریف نکردن بهشون بگم یالا دیگه تعریفففففف کنننننن ولی نه خانم زارع بود نه استادم رضایی، فقط خودمو یه معلم دیگه که خیلی اداییه و کلاس میزاره و ازش خوشم نمیاد بود هیچی دیگه کلاسارو تموم کردم اومدم خونه.

شانسه ها:joy::face_with_hand_over_mouth:حیف باشه نبودن با شادیت شریک بشن:frowning::frowning:استادت رفته عروسی زیاد رقصیده خسته بوده:rofl::rofl::rofl:و خانم زارع نمیدونم چرامعلم ادایی:joy::joy::joy::joy:وااای:joy::joy::joy::joy:

خسته نباشی:ok_hand:t2:

الانم میخوام با پسرم RS200 بزنم بیرون

اره قابش گرفتم با سایز A3 طرف گفت اندازه مناسبش اینه

یه قاب سفیده ساده ام براش گرفتم چون خودش مشکیه با سفید زیبا میشه. اومدم عکس شو میفرستم

من رفتمممممم فعلاااا باییییییی بازم مررسیییییی از تو و کوثر خانم شما خیلی مخربونینننن بقیه مهربون خالی ان

به‌به برو حسابی با پسرت خوش بگذرون دور بزن:heart_eyes:امروز پنجشبه بود و زمان دور دوره میراکل:grin::grin::grin::grin:

آره عکس قاب رو هم بفرست برامون:ok_hand:t2:

واااای جمله آخرت:rofl::rofl::rofl::rofl:بقیپه مهربون خالی ان:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

ولی خودت خیلی مهربونی که ما رو خیلی مهربون میبینی:face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:راستی اون حرف کوثر انگار حرف دل من بود… گفته بود وقتی آدم با هم سن و سالات مقایسه ات میکنه و میبینه چقدر باتلاش و با هدفی… دقیقا منم همچین نظری دارم،، آدم لذت میبره اینهمه تلاش رو تو این سن کم میبینه:clap:t2::clap:t2::clap:t2:ایشالا همیشه بهترینا برات رقم بخوره…

خب امااااا بریم سراغ شادی و رقص… :woman_dancing:t3::woman_dancing:t3::woman_dancing:t3:

قرار بود واسه ات جشن بگیرم آهنگ بذارم:joy:

یک ساعت پیش موقع رقص دو تیکه کوتاه از آهنگا برات ضبط کردم امیدوارم لذت ببری:smiling_face_with_three_hearts:

امشب ریمیکس خارجی هم گذاشتم:smiling_face_with_sunglasses:

3 پسندیده

راحت باش دوستم عذرخواهی نمیخواد همه میدونیم چقد سرت شلوغه

از چه لحاظ بی دغدغه با تلاش خودشون بوده یا پول بابا ؟
نسل جدید اینجورین که یا مثل شما خیلی عاقلن تلاششونو دارن و هیچیزی جلو دارشون نیس یا ازونور بوم افتادن به بدترین راها کشیده شدن بخدا تو پارکا بچه کوچیکا سیگارو گل و کلی چیز دیگه که ادم از ایندشون میترسه

درمورد حستم بگم که واقعیت و گفتم امیدوارم همه جوونامون مثل شما باشن

قربونت از خوبی خودته و حتما تلاشتو ادامه بده ماهم افتخار میکنیم بهت:flexed_biceps::clap:

2 پسندیده

وای پسرت خیلیییییی خفنو قشنگه که :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::smiling_face_with_sunglasses::smiling_face_with_sunglasses::smiling_face_with_sunglasses::smiling_face_with_sunglasses:بسلامتی استفاده کنی مواظب باش حتما
(پسرت همون مشکی خفنس که تو تاپیکت گذاشته بودی دیگه؟)

2 پسندیده

مخربون خالی :rofl::rofl::rofl::rofl:فدات از دل مهربونته که مارو مهربون میبینی:heart_eyes:

2 پسندیده

چه خفنن آهنگات ساناز قرین:star_struck::star_struck::star_struck::woman_dancing::woman_dancing::woman_dancing::woman_dancing::woman_dancing:

2 پسندیده