مرررسی کوثر جونم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
آررره![]()
![]()
![]()
گذاشتم تا دلتون شاد بشه و قر بدید![]()
![]()
![]()
![]()
انرژی ای که تو رقص و ورزش هست بی نظیرررره![]()
مرررسی کوثر جونم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
آررره![]()
![]()
![]()
گذاشتم تا دلتون شاد بشه و قر بدید![]()
![]()
![]()
![]()
انرژی ای که تو رقص و ورزش هست بی نظیرررره![]()
سلام روزه جمعه تون بخیرررررررر ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
خوبی ساناز ؟ امممممم آره دیگه ذوق امو کور کردن ولی درمورد استادم چه فکره خوبی کردیا شواهد و مدارک رو کنار هم بچینیم دقیقا همینی که شما گفتی میشه ![]()
![]()
خانم زارع رو خواستم بش پیام بدم ولی خب ندادم گفتم شاید خوشش نیاد ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
معلم ادایی یه رو ندیدی ساناز یه طوری رفتار میکنه، کلاس میزاره، راجب تدریس زبان و زبان انگلیسی نظر میده انگار linguistic عه ![]()
اولایی که شروع کرده بود میومد مینشست سره کلاسای منو همکارام که تدریس مونو ببینه الان طوری رفتار میکنه انگار بهترین مدرس این شهره ![]()
![]()
ولش کن نمیخوام غیبت کنم ![]()
![]()
![]()
![]()
رفتم، جاتون خالییییی خیلیم بهم خوش گذشت، موتوره رو هر پنجشنبه سوار میشم دیر به دیر هرموقع باهاش میرم رانندگی یه حس ناب و غیر قابل توصیف بم میده ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
مرسیییییی سانازه مخربوننننن. خیلی برام ارزشمنده که اینطوری راجبم فکر میکنید. یه جوری حرفاتون بم انگیزه داد که نگینننننن ![]()
![]()
![]()
، چه میکس های قشنگی داری انصافا، دومیه منو ریتم و ساز آهنگش یاده اهنگ های قدیمی انگلیسی انداخت فک کنم آهنگش هم قدیمی بود مال دهه یه 1980 اینطورا نه ؟ یا اشتباه میکنم ؟
راستی سانازی امروز دوستم ی کتابی بم معرفی کرد ب اسمه the science of getting rich خوندیش ؟ یا تاحالا چیزی راجبش شنیدی ؟
واییییییی دیدیش دوستم ؟؟؟؟ ویدیو رو تصویره شو بزرگ کن قشنگ شکلش و چشاش معلوم میشه![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
آره خودشهههه مرسیییییییی، چشم حتما خیلی تند نمیرم قول ![]()
![]()
![]()
رانندگی باهاش خیلی حس خوبی دارهههههه ها نمیدونم هیچ موقع موتور سواری کردین یا سوار موتور شدین یا نه ولی موتور یه چیزه دیگستتتتت، ![]()
![]()
امممممم مخربون از نظره من یعنی مهربون تر از مهربون
و مهربون خالی یعنی همون مهربون خالی نمیدونم منظورمو متوجه شدین یا نه ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
این تیکه از حرفتون من رو یاد حرفای جواد خیابانی انداخت
![]()
اره اتفاقا بزرگ کردم موقع دیدن چشمکم میزد![]()
![]()
چشمت بی بلا
ای بابا سخت شد که![]()
شوخی کردم میفهمم چی میگی![]()
سلام میراکل، جمعه ی تو هم بخیر باشه![]()
آره استادت رفته عروسی خسته بوده، و خانم زارع هم چون من نمیشناسمش نمیتونم پیش بینی کنم چه واکنشی نشون میداد
واسه همین همون بهتر پیام ندادی، چون به قول خودت فقط مهربون خالیه![]()
اگه مثل ما خیلی مهربون بود
ناراحت نمیشد و از خوشحالیت خوشحال میشد
ولی حالا اشکال نداره، ایشالا فردا بهشون میگی،،، استادت حتما خیلی خوشحال میشهههه![]()
![]()
![]()
اوه اوه معلم ادایی رو![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
حالا خانومه یا آقا؟
وااای میراکل من نمیدونستم موتورت همونیه که کلیپش رو تو وبلاگت گذاشته بودی![]()
حرفاتون با کوثر رو خوندم متوجه شدم رفتم دوباره کلیپ رو بزرگ کردم و دیدم WoW![]()
ایول بابا،،، خیلی پسر جذابی داری که…
ایشالا چرخش برات بچرخه،،، خیلی خوشگل بود
و آفرین مجهز بودی… من از موتور میترسم
ولی این واقعا خفن بود و سوارشدنی![]()
![]()
خداروشکر که انگیزه ات بیشتر میشه![]()
![]()
![]()
آره من آهنگ زیاد دارم خیلیا رو قبلنا زیاد گذاشتم تکراری شدن
ولی باز الان مدتیه استفاده نکردم باید برم پیدا کنم باز حس تازگی میدن به آدم، مثل همین آهنگ خارجی… آره قدیمیه همون دو تا پسران که خیلی اهنگاشون معروفه،،، وااای من اسم بازیگر یا خواننده زیاد یادم نمیمونه![]()
![]()
ولی اشتباه نمیکنی،، از اون قدیمیای خفنه که هیچ وقت تکراری نمیشه…
راستی سانازی امروز دوستم ی کتابی بم معرفی کرد ب اسمه the science of getting rich خوندیش ؟ یا تاحالا چیزی راجبش شنیدی ؟
وای وای میراکل… این کتااااااب![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
آره که میشناسم![]()
![]()
علم ثروتمند شدن یا دانش ثروتمند شدن… این کتاب خیلی قشنگهههه… من نخوندمش، ولی قرار بود واسه نشر برگ سفید ترجمه کنم و چند صفحه ای هم واسه نمونه ازش ترجمه کرده بودم خیلی قشنگ بود![]()
![]()
![]()
![]()
،،، اینا کلا اولین کتابشون «این کار می کنه» رو با ترجمه من چاپ کردن، دومی هم قرار بود این کتاب باشه که دیگه بعدش سر این گرونی و تورم کارو ادامه ندادن، ولی اونموقع که قرار بود من ترجمه کنم و چاپش بکنن، همکارم گفت یکی از بهترین و پرفروش ترین کتاباست و تو ایرانم کسی چاپش نکرده بود و قرار بود اولیش ما باشیم و با ترجمه من باشه![]()
هیییییی…. ولی الان دو ساله فکر کنم توسط انتشارات دیگه چاپ شده، یکیش رو هم همون انتشارات آزرمیدخت چاپ کرده…
نظر منو میخوای دودستی بچسب بهش و بخون، ولی نمیدونم ترجمه ها خوب باشن یا نه، تونستی زبان اصلی بخون
![]()
![]()
![]()
![]()
مرسییییی ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اممممم خوبه منظورمو تونستم با موفقیت برسونم.
خانومه، استاد آقا فقط یه رضایی هست و بنده بقیه همه خانم هستند، ایشون ام امیدوارم دست از این توصیه کردن هاش و نظر دادن هاش راجب تدریس بقیه یه اساتید برداره ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
مرسییی ساناز ظاهرش زیباست ولی خب زیاد قدرت و کِشش بالایی نداره ![]()
این نقطه ضعف اش به حساب میاد. چون تک سیلندره ۲۰۰ سی سی عه، من نهایت سرعتی که باهاش تونستم بگیرم ۱۴۰ تا بوود ![]()
![]()
اهاممممم که اینطور من ولی آهنگشو نشنیده بودما و نمیشناسمشون ولی قشنگ بود ریتمش خیلییی، نمیدونم توم اینجوری هستی یا نه من وقتی یه آهنگ جدید پیدا میکنم non stop گوشش میدم ۲۴ ایی روی تکرار دوباره بعد از چندروزی یا اگه یه اهنگ دیگه پیدا کنم دیگه اصلا گوشش نمیدم ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اهنگ جدیده ایی رو که پیدا کردم رو فقط گوش میدم نمیدونم بقیه ام همینجوری ان یا نه ؟ ![]()
![]()
وووااااووووو ساناز من رفتم قسمت ۱ شو توی زبانشناس گوش کردم همون اول یه جمله ایی گفت خیلی کیف کردم
No man can live a fulfillment life unless the one is rich
من اون لحظه ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
خیلی جمله اش کوتاه و مختصر بود، خیلی کتاب خوبیهههه بنظرم، قفلی زدم روش که بخونمش، حتما بخونیش مرسییی بابت دونستی هات بابت این کتاب توی زبانشناس هست دیگه نمیدونم همین کاملشه یا خیر، میرم کتابفروشی ها اگه تونستم کتابشو میخرم ببینم زبان اصلی گیرم میاد یا خیر ![]()
![]()
نظرمه همین کارو کنم ![]()
![]()
اوه اوه![]()
![]()
پس تو و استادت گیر کردین بین خانوما… بعدش خانوما ادایی هم باشن که دیگه واویلااااا![]()
![]()
![]()
منم آدمای ادایی رو نمیتونم تحمل کنم![]()
![]()
امیدوارم واقعا دست از این کاراش برداره، چجوری تحملش می کنید، من باشم ساکت نمیشم جواب طرف رو میدم![]()
برام فرقی نمیکنه خانوم یا آقا، یکی تو کارم دخالت بیجا بکنه تحمل نمیکنم رک جوابشو میدم… به نظرم محلش نده،،، فکر کنم به تدریس تو حسودیش میشه![]()
![]()
![]()
والا من از این چیزی که گفتی سردرنمیارم که
ولی ظاهرش واقعا زیباست و می پسندم… سرعتشم بسه ته دیگه، خیلی زیاد باشه که چی بشه،، خطرناکه![]()
وقتی گفتی نشنیدی اینجوری شدم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
چون آهنگ معروفیهههه… بعد که فکر کردم گفتم بابا خب میراکل نسل جدیده
با تو که با این آهنگا خاطره داری فرق میکنه![]()
ولی خب نسل جدید هم خیلی دیدم همش دارن رو میارن به آهنگای قدیمی و نوستالژی… پس بازم برام عجیبه نشنیدی![]()
![]()
و اما درمورد آهنگ جدید گوش دادن منم دقیقا مثل تو هستم،، انقدر میزنم تکرار میشه![]()
![]()
دقیقا همینجوری که گفتی این مراحل رو منم پیش میرم![]()
اگه این کتابو قراره بخونی واسه ما هم نکات و متن های جالبش رو بذار استفاده کنیم
من که خودم فعلا فرصت خوندنش رو ندارم![]()
![]()
راستی چرا تو تاپیک چالش شدت گزارش نمیفرستی دیگه…
درمورد کتابایی که میخوندی اطلاعات خوبی میذاشتی،،، بازم ادامه بده![]()
![]()
سیلاممممم ساناز روزت بخیر امیدوارم امروزو عالیییی پیش ببری ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سوال خوبیه!! من شخصا همیشه ازشون دور میمونم که اصلا هم صحبت نشیم ![]()
قرار گذاشتیم هرموقع دیدیم داره راجب سطح زبان انگلیسی کسی یا تدریس کسی نظر الکی میده، نظری که هیچ پایه و اساسی و منطقی و دانشی و تجربه ایی پشتش نیست، بریم پیشش بگیم خانم مثلا اسدی میشه ۵ دقیقه وقتتونو بگیرم و همکارمونو از پیشش دور کنیم ![]()
![]()
فعلا من فقط میخوام دور از حاشیه و بحث ها بمونم.
نه سانازی من در اون حدی نیستم که کسی به تدریسم حسودی کنه ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بنده خودمم وقتی گوشش کردم خیلی به دلم نشست، من زیاد از آهنگ هایی که ترند میشن و یهویی محبوب میشن خوشم نمیاد، مگر اینکه واقعا به دلم بشینه، بیشتر بیکلام گوش میدم. اهنگ های قدیمی رو بیشتر دوس میدارم چونکه بنظرم ریتم و ترانه یه بهترو، معنی دار تری دارند نسبت به موزیک های ترند و جدید، ولی اینو نشنیده بودم ![]()
![]()
![]()
![]()
مرسیییی که فرستادیششش
چشم حتما امروز میرم سراغ قسمت ۲ و ۳
راستش یکمی دیگه نوت برداری دارم ساناز راجب چندتا مبحث دیگه اونارو تموم کنم برمیگردم به چالش شدت، و گزارش دادن. اینبار که برگشتم میخوام خییلی قویی شروع کنم.
سلام روز تو هم بخیر میراکل![]()
مرسی امیدوارم واسه تو هم عاااالی پیش بره… من که چند روزیه برنامه هام خوب پیش نرفته اعصابم همش خط خطی میشه بعدش خودم باز میام خط هاش رو پاک و صاف میکنم و آروم میکنم خودم رو![]()
![]()
![]()
امروز ایشالا که قشنگ و عالی پیش میره![]()
خب پس نمیخوای درگیر حاشیه و بحث بشی اوکیه،،، محلش نده![]()
![]()
تدریس ات هم خوبه که استادت پیله کرده بهت که کلاس بزرگسالارو برداری، وگرنه میرفت به معلم ادایی میگفت برداره![]()
![]()
باز آهنگ فرصتش پیش بیاد از اون خفن هاش میگیرم میفرستم…
ایشالاااا… زودی برنامه هاتو فیکس کن و با قدرت برگرد به تاپیک چالش شدت![]()
![]()
![]()
کتابه رو هم دارم فکر میکنم ببینم منم تایم پیدا میکنم بخونم تو زبانشناس… هنوز به نتیجه نرسیدم![]()
![]()
سلام دوستان وقتتون بخیر
من یکی دو ساله هر روز فقط دارم ۱۰ دقیقه زبان گوش میدم
و تقریباً کم فایده است چون تا صحبت نکنی و اون چیزایی که یاد گرفتی رو ازش استفاده نکنی انگار هیچی یاد نگرفتی
اگر کلماتو گرامرو اینجور چیزا رو خیلی خوب بلد باشی ولی صحبت نکنی همشو یادت میره
برای همین دنبال پارتنرم اگر کسی تمایل داشت اطلاع بده تا ساعت و روزها و منابع رو با هم ست کنیم
سلام وقت شما هم بخیر
خوبین
روزی ۱٠ دقیقه واقعا برای شمایی که هدفتون مکالمه اس کمه به نظرم…
ولی حرفتون درسته که این کار نیاز به تمرین و پارتنر واسه تمرین داره
مگه شما نبودین با چت جی پی تی تمرین می کردین؟ من دوبار ازش استفاده کردم خیلی خوبه، فقط متاسفانه تایم کافی واسه تمرین کردن باهاش رو نداشتم وگرنه نتیجه خوبی میداد![]()
والا من که خودم همون طور که گفتم واسه تمرین با هوش مصنوعی هم وقت پیدا نمیکنم
و متاسفانه نمیتونم همراهی تون کنم،،، ولی ایشالا اگه بقیه دوستان تونستن و تایم داشتن بیان بهتون اعلام کنن![]()
یکم زیبایی ببینید قبل از اینکه شنبه تموم شه ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
تا آقای معجزه یه گزارش از امروزش بده: خبببب امممممم امروز از طرف صبح ام رفتم آموزشگاه تا ۱۲ اومدم خونه یکم طراحی گرافیک تمرین کردم. یکم نوت برداری کردم ساعت ۳ دوبار رفتم آموزشگاه تا ۱۰ ولی فردا تعطیلممممم ![]()
![]()
اشکال نداره سانازی زندگی کلا همینطوریه، بعضی روزا بخاطره یه سری مشکلاتی که دسته خودتم نیست و کنترلی روشون نداری برنامه ها میریزن بهم ولی همینکه توی مسیر پیشرفت و تلاش کردنه میمونی مهمه گُل ![]()
![]()
چشمممم حتما هرچی شما بگیدددد ![]()
![]()
![]()
امروز وقت نکردم به قسمت ۲ گوش کنم از طرف صبح هم مجبور شدم برم آموزشگاه ابزرو. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام سلام آقای معجزه…
آره تقریبا ۵٠ درصد برنامه هامو رسیدم انجام دادم win کردم و ۵٠ درصد دیگه رو متاسفانه lose کردم
ایشالا فردا بیشتر تلاش میکنم… ![]()
خسته نباااااشی میراکل… فردا عوضش تعطیلی و راحت،،، خوب استراحت کن![]()
آری میدونم،،، دقیقا همین طوره که میگی،، منم سعی کردم به خودم سخت نگیرم و ریلکس باشم![]()
![]()
![]()
تو مسیر میمونم ایشالااااا… من همیشه به لطف خداوند تو مسیر میمونم ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SANAZ’S 210-DAY ENGLISH & OTHER CHALLENGE ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DAY 8/210
امروز هشتمین روز از چالش ۲۱٠ روزه ی منه
دو روزه فرصت نکردم بنویسم،،، ایشالا با قدرت ادامه اش میدم![]()
![]()
سیلامممممم و درووووود خوبیییییی سانازیییییی ؟ ![]()
در چه حالی با برنامه ها و هدف هات ؟ همه چی اوکی پیش میره ؟ امیدوارم که همه چی همونجوری که میخوای پیش بره.
مرسی بابت ویدیو های قشنگت این یکی رو خودمم خیلی قبولش دارم چون کریستیانو رونالدو ام یه سری توصیه هاش شبیه گفته های همین ویدیو بود.
امممممم من دارم کمو بیش زبان خوندن با زبانشناس رو میارم توی برنامه هام، امیدوارم بتونم روند رو نگهدارم.
یه سبک موزیک پیدا کردم به نامه deep house انقد برای من خفنو جالب ان که نگو کلا غرق اشون شدم ![]()
![]()
![]()
![]()
بیکار شدی یکم بهشون گوش بده البته فکر میکنم خوشت نیاد ولی خب ارزش امتحان کردن داره.
موفققققققق باشی من تازه الان میخام برم یکمی تمرین ادیت ویدیو و طراحی گرافیک بعدشم بگیرم لالا کنم ![]()
![]()
سلام میراکل، روزت بخیر و خوشی![]()
تو خوبی؟ والا دو سه روزه اندکی حالم اوکی نیس و کارام خیلی تعریفی نداشته واسه همینه اینجا هم فعالیتم کم بوده، ولی تلاشمو میکنم ریکاوری بشم برگردم و سعی کردم تا جای ممکن برنامه هام رو پیش ببرم… مرررسی ازت،،، ایشالاااا… ایشالا واسه تو هم اوضاع همیشه خوب پیش بره و به برنامه هات برسی![]()
miiracle1383:
مرسی بابت ویدیو های قشنگت این یکی رو خودمم خیلی قبولش دارم چون کریستیانو رونالدو ام یه سری توصیه هاش شبیه گفته های همین ویدیو بود.
خواهش میکنم، خوشحالم برات مفید بوده
من خودمم امتحانش کردم نتیجه گرفتم و بهش باور دارم…
امممممم من دارم کمو بیش زبان خوندن با زبانشناس رو میارم توی برنامه هام، امیدوارم بتونم روند رو نگهدارم.
بلهههه خیلی هم عااالی![]()
دیدم تاپیک چالش شدت هم برگشتی![]()
![]()
همین جور ادامه بده
منم پریشب گزارشم رو اسکرین گرفته بودم هم اینجا، هم تو تاپیک چالش شدت بذارم، گوشی تو دستم خوابم برده بود![]()
وای باورم نمیشه
مدتیه اینجوری شدم… دیگه هیچی بیخیال شدم![]()
![]()
یه سبک موزیک پیدا کردم به نامه deep house انقد برای من خفنو جالب ان که نگو کلا غرق اشون شدم بیکار شدی یکم بهشون گوش بده البته فکر میکنم خوشت نیاد ولی خب ارزش امتحان کردن داره.
موفققققققق باشی من تازه الان میخام برم یکمی تمرین ادیت ویدیو و طراحی گرافیک بعدشم بگیرم لالا کنم
چجور سبکی یه
خواستی چندتا بفرست ببینم…
تو هم خسته نباشی و موووووفق بااااشی![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
فداتتتتتت مرسیییی منم خوبم خداروشکر، چرا چیزی ناراحتت کرده ؟ اگه کاری ازم برمیاد یا انگیزه خواستی به خودم بگیا ![]()
![]()
یه طوری درستش میکنیم.
مرسیییی، آره واقعا همینطوره ادامه بده این روش واقعا جوابه. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بنظرم طبیعیه ساناز، منم بعضی شبا که دیر از آموزشگاه میام، و خیلی خسته ام بیشتره مواقع یا با آهنگ های درحال پخش خوابم میبره یا وقتی که یه چیزی میخونم خوابم میبره ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
خیلی یهویی اتفاق میوفته اصلا نمیفهمم چطوری میشه که خوابم میبره ![]()
بنظرم بخاطره خستگیه.
یه طوری هست همه شون میکس های بالای ۵۰ دقیقه ایی هستن، یکی شو یکم شو کات میزنم میفرستم بت.
خداررروشکر که خوبی![]()
![]()
متاسفانه یه اتفاقی بود، خداروشکر رفع شد، ولی خب واسه منِ دل نازک اثراتش تا مدتها موندگاره تا ریکاوری بشم… بگذریم انرژی منفی میشه، خداروشکر امروز بهترم و به لطف خدای بزرگم بهترم میشم![]()
![]()
مرسی از محبتت، درمورد انگیزه که من خدای انگیزه ام خودم![]()
ولی بازم مرسی که همیشه انرژی خوبی میدی![]()
![]()
آره واقعا از خستگی زیاااده… من جدیدا یکی دو ماهه فکر کنم اینطوری شدم…
مرررسی… آره مثل من کات کن، جاهایی که فکر میکنی جذاب تره رو بفرس
حالا من فکر کردم کلیپه آهنگه
باز کردم دیدم باز میراکل انگار میخواسته دسته گل آب بده![]()
![]()
![]()
چرا آخه پسر… با چه سرعتی میرفتی که خدایی نکرده میخواستی فاجعه به بار بیاری![]()
چرا مراقب خودت نمیشی!!!
ولی خدایی چه خونسرد پیاده شدی![]()
![]()
انگار نه انگار چند دقیقه قبل چی شده بوده![]()
ولی اینم بگم که ایول دارید خودت و موتورت
خوشم اومد
خیلی بهت میاد موتورسواری![]()
،،، فقط بیشتر مراقب خودت باش![]()
باشهههه؟؟؟؟ ![]()