فقط تبلیع کنید!!! من از حرفای استاد امیرشریفی با شما آشنا شدم…
چشم. انشالا در آینده نزدیک تبلیغات رو بالا میبریم.
فقط استاد امیرشریفی کی هستن؟
سلام استاد.
وقتتون بخیر.
خدایی من از وقتی که با زبانشناس آشنا شدم حس خوبی داشتم و کلی تبلیغ کردم و اپلیکشن رو به دوستان و آشنایان دادم.
اینقدر تبلیغ میکنم و از زبانشناس خوب میگم که شوهرم میگن کلاً فروغ تو کاره تبلیغ کردنه
الان شوهرم اینقدر علاقه مند شدن به زبانشناس که از هفته پیش شروع کردن
انشاالله سلامت باشینٰ شما و تمام دوستانی که زحمت میکشن تا بتونیم به آرزوی دیرینه مکالمه روان انگلیسی برسیم
پیروز باشین.
یاعلی.
خیلی ممنونم. ما هم دقیقا به خاطر داشتن کاربرهایی مثل شما انگیزه داریم با قدرت تمام ادامه بدیم
خواهش میکنم استادٰ من از شماٰ آقای کامبیزٰ خانم نسیم و سایر دوستان ممنونم:clap:
با اجازه بزرگان یک توصیه رو به دوستانی که تازه شروع کردن میدم. ( اینقدر خوبه که دلم نیومد نگم )
من نیمه دوم شهریور ماه با زبانشناس آشنا شدمٰ از مهر ماه با داستان های کودکانه شروع کردم سطحم خیلی بالاتر بودٰ و بعد به توصیه دوستان (نسیم عزیزم ) تغییر دادم به انگلیسی قدرت ولی چون وقت زیادی نداشتم و فکر میکردم با این روش بدون تلاش انگلیسی یاد میگیرم خیلی نگذشت که یکم بی انگیزه شدم ولی هنوز میدونستم که زبانشناس عالی ترینه(و به خیلی از دوستام توصیه میکردم ) هفته گذشته بعد از متقاعد کردن شوهرم برای انتخاب زبانشناس خیلی اتفاقی شروع کردم به خوندن و گوش دادن کتاب گویا با صدای انگیزه بخش آقای A.J که دلایل و چون و چرای موفق بودن روش Effortlesss English رو توضیح میدن و اونجا بود که فهمیدم Effortless English ابتدای مسیر یادگیری نیست بلکه result تلاش ماست که بدون هیچ تلاشی انگلیسی صحبت میکنیم . البته چیزای خیلی زیادی یاد گرفتم واسه همین به همه دوستان وقت گذاشتن واسه کتاب گویا رو توصیه میکنم.
انشاالله طی همین هفته با انگیزه تمام و آگاهی کامل انگلیسی قدرت رو دوباره شروع خواهم کرد.
انشاالله شاد و سالم باشین.
یاعلی.
بنده پیشنهاد اضافه تری هم دارم … تو مارکت های معروف اندرویدی مثل کافه بازار و مارکت هیچ اسمی از زبانشناس نیست . اگر برنامه رو اونجا هم قرار بدید مخاطبای بیشتری جذب مشین حتما .