من مشکلی ندارم با نوشتن فیدبک ها در یک صفحه.
فقط یه تم خوب مشخص شه.
مشخص شه دقیقا چیو بنویسیم چیو ننویسیم.
فک می کنم پایان هر تاپیک یه فیدبک قرار بدیم و از اقای ناصری بخوایم تاپیکو ببنده خوب باشه.
من مشکلی ندارم با نوشتن فیدبک ها در یک صفحه.
فقط یه تم خوب مشخص شه.
مشخص شه دقیقا چیو بنویسیم چیو ننویسیم.
فک می کنم پایان هر تاپیک یه فیدبک قرار بدیم و از اقای ناصری بخوایم تاپیکو ببنده خوب باشه.
ممنون آقا فرزاد @farzad_poodineh از لطفتون ![]()
![]()
![]()
متن خودتونم عالی بود ![]()
![]()
![]()
دوستان من ی پیشنهاد دارم برای ادامه این چالش
البته فقط ی پیشنهاده و امیدوارم دوستان نظر خودشون رو بگن در این مورد ![]()
همونطور که میدونید بسته انگلیسی قدرت برای یادگیری گرامر داخل بخشpovداستان ها رو با دو زمان جدا تعریف میکنه
به نظرم اگه ما هم برای بخش رایتینگمون با توجه به زمان داستان رو انتخاب کنیم بیشتر میتونیم روی یادگیری گرامر در نوشتار تمرکز داشته باشیم
مثلا موضوعی که برا یک هفته انتخاب میکنیم رو داخل زمان گذشته یا آینده و…بنویسم.البته منظورم اینه که تمرکز روی زمان مشخص باشه نه اینکه اجبار باشه
اینکار مزیتی که داره اینه که مثلا اگه حتی ۵ نفر هم شرکت کنن چون ما ۵ تا داستان رو داخل یک زمان میخونیم به نوشتار در اون زمان مسلط تر میشیم و با تمرکز روی یک زمان کار همدیگه رو ویرایش میکنیم و رفته رفته بهتر و بهتر میشیم
البته بازم میگم این فقط ی پیشنهاده و هدفم اینه که بیشترین بازده رو از تجربه همدیگه ببریم ![]()
مرسی لطف دارید ![]()
من موافقم
![]()
سلام آقا @kambiz_mbi.عزیز ممنوت بابت توضیحات خوبت.در ضمن ما رو یاد باشگاه انداختی.دمت گرم…
ممنون بابت کمکتون. ![]()
و اینکه متاسفانه عادت دارم کلمه english. رو مخفف مینویسم
سلام آقای کامبیز، ضمن سپاس از دقت و توجه تون به متن بنده، در مورد researchers من قصدم تحقیقات علمی بوده نه محققین، have a positive goal، بهتر هست اهداف باشه چون انسان با یک هدف زندگی نمیکنه و دارای اهداف هست. لذا become هم s سوم شخص نمیگیره. باز هم ممنونم از شما. ببخشید من اصلاحات متنم رو انجام دادم و منتظر چالشهای بعدیتون هستم.
دوستان پیشنهادشون رو برای موضوع این هفته بگن.
خوشبختی را از دید خود تعریف کنید
این به نظرم جالبه و البته یه موضوع باز و خلاقانه ست
رو اینجور موارد میشه بهتر مانور داد
در مورد رسوم عید در محله و شهر محل زندگی باشه ، بی مناسبت نیست ممنون
سلام آقای کامبیز.
خسته نباشید ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
کارتون عالی بودٰ و همه دوستان خسته نباشن. ![]()
![]()
![]()
![]()
فقط چیزی که خیلی احساس کردمٰ 1. دوستان سنگین مینویسن( ماشالا سطح سوادشون بالاست ![]()
و خیلی ادبی کار میکننٰ متاسفانه من از بچگی انشا خوبی نداشتم و واسه انشا نوشتن باید کلی فضا هنری میکردم تا بتونم ی صفحه بنویسم
ولی ناامید نمیشم چون به گفته ای جی انگلیسی زبانها ساده صحبت میکنن و راست هم میگن. خودم هم ی دوست native زبان دارمٰ اینقدر بیان Dennis ساده هستش که حتی یک بار هم نیاز به استفاده از دیکشنری نداشتم
) و 2.غلط های نوشتاری لغات خیلی ساده دیدم ( البته خودمم دچار این مشکل شدم و شاید از فقط گوش دادن به ای جی باشه. متاسفانه از وقتی که زبانشناس شروع کردم دیگه یادگیری زبان رو فقط به صورت شنیدن ادامه دادم و این به خاطر اشتباه شخصی خودم بود که فکر کردم فقط و فقط باید گوش کنم
وگرنه اپلیکشن زبانشناس عالی هستش. ممنونم از زحمات شماٰ استاد ناصری و دیگر دوستان
)
:
منم موافقم
------/------------------
بنظر منم موضوع خوبیه
اره به نظر منم خیلی موضوع خوبیه
منم با این موضوع موافقم.
before I try to write about this topic, I prefer to introduce you a software that I’m using it right now for this text.
it’s Grammarly. that’s a useful program to improve writing skill.
مهارت نوشتن من خیلی ضعیفه. حتی بدتر از صحبت کردنم. این برنامه خیلی میتونه مفید باشه براتون. توصیه میکنم اونو نصب کنید. یک مجموعه افزونه داره که روی برنامه های مختلف مثل آفیس، مرورگر کروم و خود ویندوز سوار میشه و اشتباهات نگارشی رو یادآور میشه و نحوه درست نگارش رو توسیه میکنه.
امیدوارم این مطلب نظم تاپیک رو به هم نزنه اما چون اعضای این تاپیک به موضوع نوشتن علاقه دارن فکر کردم خوبه که اونارو مطلع کنم. اگر لازم بود میتونید این پیام رو حذف یا جابجا کنید.
I was looking for an appropriate time to writing about this topic.and finally, now I’m in the good mood for writing now. let’s begin without Introduction. motivation. it’s so significant for me, because of to reason. first, I’m a psychologist and it’s too important in my occupation. second, I listening usually at least two or more files about motivation. plus I think when we hear this word we have some example in our lives that could be the best expression for explain. motivate for me is the power of waking up too much soon than regular and power of study more than 10 or even 15 hours study for getting my goal (believe me about 15 hours. I had this record in past). motivate is something that when you think of that you can’t relax in your bed or relaxing. Motivation in my life is kind of fuel for doing the best I can. when I think about my motivational reason usually I sense kind of energy in my body for continue and finish my work. motivate is related to goal but it’s not the same thing. motivate its the vision of result that you catch after getting the goals. this vision for me is the face of my parent when I could be won in my life and face of my enemy either.
خیلی خوبه
گمونم همه دارن تعطیلات و سپری میکنن حتما بعدش فید بک ای خوبی دریافت میکنید![]()
ممنونم. امیدوارم دوستان فرصت داشته باشن ایرادات منو بگن. ی مشکل این بود که ناخواسته میرفتم به سمتی که جمله بندی فارسی رو به انگلیسی ترجمه کنم و اینطوری متن خیلی طولانی میشد.
سلام به همگی
پیشنهاد بنده واسه چالش بعدی،یه موضوع ویامشکل محیط زیستی با ارایه راه کاریاحالا بدون راه حل. ازهمه ی دوستان دوستدارمحیط زیست دعوت میکنم. به شخص خاصی اشاره نمیکنم،چون اونجورکه بنده تاحالا توتالارمطالبیو خوندم،اکثردوستان دغدغه های محیط زیستی داشتند.ممنونم ازهمگی
سلام و ممنون از شما به خاطر حضورتون در این جمع. قطعا نکات ارزشمندی بخصوص در حیطه تخصصی تون از شما یاد خواهیم گرفت.
متن شما رو خوندم. متن مفید و ارزشمندی بود. من خودم به شخصه اعتقادم بر این هست که در این چالش اول بتونیم افکارمون رو در موضوعات مختلف بیان کنیم و به تدریج در حیطه گرامر و اشکالات لغوی کار بشه. البته این نظر شخصی بنده هست. امیدوارم این چالش همیشه مستمر و فعال باشه که بهتر بتونیم ضعفهای نگارشی مون رو تقویت کنیم.