Hi mr.kambiz
I really enjoyed of hearing this horror story
Thank you so mach
you are one unique person
tnx miss Sarah.
thanks for the support and kindness of yours.
خداییی این صداها رو از کجا میارین خیلی ترسناک اما با حال بود واقعا ادم حسش میکرد.
بعضیاشو خودم میسازم.
ولی اکثرشو از اینترنت میگیرم.
مرسی هنگامه خانوم گرامی بابت اینکه وقت گذاشتید و گوش دادید
شمافوق العاده اید…فوق العاده…
Hi.
The First step:
The second step:
The third step:
The fourth step:
سلام .
درس چهارم
تکنیک سایه دوم
سلام به همگی
میگم گاهی اوقات، دوستان خصوصا دوستان جدید یه پستای زیر خاکی رو لایک میکنند که با مرورش کلی خاطره زنده میشه. اینبار تشکر از @mehran72es که این داستان رو لایک کردن و باعث شدن یبار دیگه بهش گوش بدم. بسی لذت بردم.
خلاصه اوردم بالا پست رو تا داستان های این تاپیک رو اگه دوست داشتین یه گوشی بدین.
پ.ن: قشنگ تلفظام تو افساید بوده ماشالاه. مرسی پیشرفت خدایا شکرت
آی سِید ، یو سِید
چه جالب بود هم داستان تو هم داستان آقا کامبیز @YoKambiz رو که تا قسمت ۴ پیش رفت رو دوباره گوش دادم
جدی چه زحمت های قشنگی برای این زبان آموزی کشیده شده ها
احسنت اتفاقا دیدم لینک هر 4 تا هم هست. گفتم بیارم بالا خیلی از دوستان بدونن، افرادی مثل اقا کامبیز @YoKambiz در پروسه زبان آموزیشون چه خلاقیتا به خرج دادن.
wise بودنشون به همین سادگی به دست نیومده
این چالش یکی از بهترین چالش ها بود از نظر من.
پیشرفتا که کاملا مشهوده
(آهسته به اتفاقای سال دیگه فکر کن)
فاطمه تلفظم بهتر شده ؟؟ خودم این حس رو دارم منتها میخام ببینم تو هم حس کردی؟ یا من توهم میزنم
پیش به سوش
والا تو تلفظت از اولم خوب بوده به نظرم . بیشتر سرعت و اعتماد به نفس تو بیانت زیاد شده
اعتماد به نفس که میره بالا کلمات محکم تر ادا میشه که الان تو تو این فازی
بابا لطف داری تو. من الان یه پرواز دارم به اوج اسمونا، از همون بالا دست تکون میدم بهت
خدایا مرسی که قدرت اسپم زدن به تاپیک های زیر خاکی هم به ما مجربین عطا نمودی.
نه واقعیتو گفتم. تعارف ندارم ک
جدی این اسپم نیست ک ، داریم پیشرفتو ارزیابی میکنیم
من نمیدونم ویس دادم یا نه
برم پیشرفت خودمم ببینم لااقل
سلام . وقتتون بخیر
من از پارسال با زبان شناس آشنا شدم و اشتراک خریدم ، و یه مدت داستان های کوتاه خوندم و… ولی خب مشکلاتم زیاد بود و چون نمیدونستم برای چی میخوام انگلیسی یاد بگیرم ، بی انگیزه شدم و رها کردم
یک ماه پیش هم باز صرفا به دلیل اینکه زبان خوبه شروع کردم دوره ی انگلیسی قدرت رو خوندن و اونجا بود که متوجه شدم باید دلایل قانع کننده تری برای زبان اموزی داشته باشم تا دوباره بی انگیزه نشم
توی این مدت هم واقعا مطالب شما برام مفید و راهگشا بود خصوصا راجع به عادت ها ، ژورنال زبان و… و بسیار از شما ممنونم .
حالا که دارم تشکر میکنم یه تشکر هم از آقا کامبیز میکنم @YoKambiz بابت زحمات ، راهنمایی ها و مقالات خوبشون .
امیدوارم بتونم بیشتر توی تالار فعالیت داشته باشم و در آینده ای نزدیک مثل سایر دوستان به دیگران کمک کنم
سلام بر شما به جمع زبانشناسیان خوش آمدین. بسیار خوشحالم که تونستم به شما کمکی کرده باشم.
بی انگیزگی در پروسه یادگیری و یا حتی حس کلافگی طبیعیه. اما برای راهکار حتما مقالات تالار رو مشاهده کنید. چرا که واقعا به همه جوانب پرداخته شده و هنوزم پرداخته خواهد شد.
با آرزوی موفقیت روز افزون برای شما
چه صدای جوونی بود. الان اومدم دوباره متن رو بخونم دیدم نمیتونم
اینا خوب تفریحی بودا اون موقع.
بله . حتما استفاده میکنم از این مقالات ناب و آموزنده
ممنونم ، همچنین
چقدم لغت داشت
باید از دیشکنری کمک میگرفتیم
ولی خوب بود دوباره متن رو میخوندینا