Congratulation for new house.
خیلی موضوع جالبی بود چون من خودم خیلی بدم میاد از کسی که فکر میکنه فقط اون درست میگه و بقیه باید اطاعت کنن. فقط نمیدونم چرا حالا شایو چون زمانش زیاده نمیتونم بقیشو ببینم یا گوش کنم. دیگه قطع میشه.
سلام
آره دقیقا این موضوع بیشتر بین پسربچه ها اتفاق میوفته
تو روابط خواهر زادم و دوستای مدرسه ش زیاد دیدم این موضوعو
ک خب البته با بردن شخص قلدر به دفترمدرسه
قضیه کلا حل میشه
و البته بعضی از آدم بزرگا هم دارن همچین خصلتی رو
که خب تنها راه در امان بودن
فاصله گرفتن از همچین اشخاصه
من خودم تجربه شو نداشتم چون اخلاق و رفتار دوستام واقعا فوق العاده س(نمونش تو تالار زیاده)
خونه جدیدتون هم مبارک باشه
و
چه خوب که محل جدیده کامپیوترتون رو به دیوار نیس
من تجربشو زیاد داشتم
به این افراد قلدر اصطلاحا ما که میگیم خلاف(خلافکار)
اینا یه ادمای خاصی هستن نموش دور و بر من زیاده که فک نمیکنم درست باشه اینجا توضیح بدم چیکار میکنن.فقط تنها راهش اینکه بهشون توجه نکنی(منکه طاقت نمیارم در گیر میشم) ولی خب در کل باید بهشو بی توجی کرد.
قبلا چند روز در میون ما گروه مثلا درستکارا با اون خلافکارا درگیر بودیم(الان بچه خوبی شدما)
اینم موافقم.مشکل توی مدرسه ی ما فقط با دعوا حل میشه جالبش اینه همونا که دعوا کردن فردا دوباره پیش هم هستن مثلا چیزی دارن به هم تعارف میکنن این چیزا .
ی چیزی تو پرانتز بگم
(چیزی که خودم تجربه کردم.اگر توی مدرسه ی کم نرم رفتار کنی به قولی سوار ادم میشن در کل به قول شما بچه باید قوی بار بیاد چون با ناظم و این چیزا اصلا حل نمیشه اینو من تجربه کردم که میگم.میری پیش ناظم میگی جرایان اینه بعد شروع میکنه<<شما با هم دوست هستین و نباید دعوا کنین زشته و از چیزا و در نهایت هیچی به هیچی حالا نهایتا به طرف میگه پدر و مادرت رو بیار و…ولی بازم فایده نداره …>>
در نتیجه :خشونت در مقابل افراد قلدر در بعضی موارد لازم هست و باید …از خجالتشون در اومد)
منم فک میکنم این قضیه بیشتر در بین پسربچه ها شایعه و گاهی تو محل کار در بین آقایون.در کل بین خانما همچین چیزی کم پیش میاد ولی ایده جالبی بود که در برابر این افراد کوتاه نیای و جوابشون رو مثل خودشون بدی
دقیقا برعکس چیزی که به ما یاد دادن
سلام کامبیز عزیز
حالا ازیت کردن از چه نوع بود. مثلا وسایلاشون رو برمیداشتی میزاشتی یه جایی یا بند کیفشون رو میبستی به صندلی یا فقط خودشون رو ازیت میکردی.
اگه اون مورد اول هست بفرماید از شما شکایت هم میکردن که وضعیت خطرناک بشه که بخوان از مدرسه…
اگه باز اون مورد دوم بود بازم توضیح بدی که چه اتفاقی میوفتاد میبردنتون دفتر یا…ووو
یه توضیح کوچولو