دوستان خوبم سلام. امروز قصد دارم افزونه Readlang Web Reader رو بهتون معرفی کنم.
این افزونه برای سهولت در مطالعه سایت های خارجی در چندین زبان و همینطور یادگیری لغات انگلیسی در حین این مطالعه و انجام کارهای روزمره.
طرز کار این افزونه:
افزونه رو در مرورگر کروم از لینک زیر بر روی مرورگرتون بارگذاری میکنید.
2- بعد وارد سایتی میشید که قصد دارید مطالعه کنید که البته میتونه به زبانهای مختلفی باشه. با فشار دادن آیکون این افزونه در بالای مرورگرتون یک منوی کوچک ظاهر میشه(البته بار اول منوی کاملتری رو میبینید) که میتونید زبان موزد نظرتون رو برای ترجمه انتخاب کنید.
از اینجا به بعد کافیه که روی هر واژه ای که براتون دشوار هست یا مایلید اون رو بهتر یاد بگیرید کلیک کنید تا معنی اون واژه رو بالاش نشون بده.
درضمن میتونید از طریق کلید Menu در بالای مرورگر تغییرات مورد نظرتون رو ایجاد کنید.
مثلا بجای اینکه همزمان معنی نشون داده بشه فقط معنیشون رو ببنید یا اینکه زیرشون خط کشیده بشه
درضمن میتونید اون واژه رو بفرستید به جعبه لایتنر این افزونه
و مرورشون کنید
همینطور که میبینید جمله ای که اون واژه رو ازش بیرون کشیدید هم موقع مرور نشون داده میشه و همینطور آدرس صفحه ای که جمله رو خوندید.
و در ضمن واژه ها رو به صورت برعکس هم از شما میپرسه و با انتخاب گزینه typing mode میتونید بجای حدس زدن واژه رو بنویسید که writingتون هم تقویت بشه
در پایان هم ی آماری از عملکردتون بهتون میده.
البته امکانات دیگه ای هم داره که من هنوز نمیشناسم و از طرفی مهمترینشون اینا بود که عرض کردم خدمتتون.
موفق باشید.