سلام دوستان عزیز، همان طور که دوست عزیز @a.bayani هشت راه و راز موفقیت رو معرفی کردند، هستند افرادی که علاوه بر دنبال کردن این 8 راز و رسیدن به موفقیت بعد از گذشت زمانی با شکست مواجه می شوند.
در این لتس تاک از تجربه ریچارد سنت جان و بیان علت شکست صحبت شده، کاملا کوتاه و مختصر
پیشاپیش ممنون از گوش دادن و اظهار نظر.
کاملا موافقم اگر از موفقیتی که بدست میاری مراقبت نکنی خیلی راحت اونو از دست میدی و مسیر موفقیت مثل رکاب زدن دوچرخه است که تا زمانی که به رکاب زدن ادامه بدی میتونی از دوچرخه سواری لذت ببری و تا رکاب زدن و متوقف کنی از حرکت میفتی…
واقعا خیلی جالبه .منم این ویدئو رو دیدم و خیلی دلم برای اقای راوی سوخت.واقعا موضوع جالب و آموزنده ای بود.ممنون که دوباره برام یادآوری کردید خانم نیکنام عزیز
عجب تلفظی
با این موضوع کاملا موافقم
من خودم بعضی وقتا که فکر میکنم ته ی مسیر موفقیت اتفاق میوفته اینطور نمیشه و در عوض خیلی وقتا از مسیر های جانبی که در کنار کار اصلیم انجام میدادم نتیجه موفقیت بخش گرفتم
ممنون از خانم نیکنام عزیز
ممنونم از شما، فوق العاده هست این مثال. کاملا برام ملموس هست که چطور موفقیت رو برای خودتون تحلیل کردید. موفق باشید.
@atineh1967
سلام بانو، ممنونم که گوش دادید. خیلی ممنون از اظهار نظر ارزشمندتون
خواهش میکنم ، من هم از شما ممنونم که گوش دادید.
سلام فاطمه بانوی عزیز، امیدوارم هدفی که براش تلاش کردید با نتیجه خوب همراه بشه. ممنونم که گوش دادی