تجربیات استفاده از نرم افزار انکی

سلام دوستان,
بنده هم برای استارت در یادگیری زبان و یاداوری لغاتی که قبلا خوانده بودم از آنکی استفاده های زیادی برده ام و اتفاقا به دلیل اهمیت آنکی در یادگیری لغات و یاداوری آن اقدام به تهیه فلش کارتهای فراوانی از سطح دبیرستان تا سطوح بالای زبان نموده ام همگی آنها که بالای ۲۲۰ فلش کارت هست در آدرس زیر به نرخ خیلی پایینی گذاشته ام در صورت تمایل می توانید به آادرس زیر مراجعه فرمایید,
https://ankidroid.net/files/category/193-عمومی،-ارشد-و-دکترا/

3 پسندیده

سلام
راهش اینه که همون یه بار که یه جمله رو توی کادر مربوطه کپی یا تایپ کردید هر بار روی یکی از کلمات دابل کلیک کرده و روی آن دکمه مربوط به cloze کلیک کنید غیر ازین راه دیگه ای که هست روش خودکار سازی در محیط ویندوزه که قراره آموزشش رو یکی از نزدیکانم ارائه بده. حتما شمارو در جریان خواهم گذاشت.

2 پسندیده

سلام من نسخه اندروید رو نصب کردم اما میخوام برای هر deck جداگانه تعداد new card رو کم یا زیاد کنم ولی وقتی عدد رو کم یا زیاد میکنم برای تمامی deck ها تغییر میکنه در حالی که من میخوام فقط همون deck تغییر کنه باید چیکار کنم و از چه راهی این رو انجام بدم.

با تشکر

1 پسندیده

ممنون میشم اگر راهنمایی اضافه تر بکنید و اون آموزش رو قرار دهید

1 پسندیده

هر زمان “آموزش خودکارسازی فعالیت ها در ویندوز” آماده بشه بهتون اطلاع میدم حتما.

2 پسندیده

این گزینه‌هایی که گفتید تو نسخه وب انکی موجود نبود.

1 پسندیده

سلام
من یه زمانی واژگان کتاب تافل و 504 رو با انکی میخوندم. اما پس از مدتی وقتی برگشتم مرور کنم دیدم خیلیاش یادم رفته و به خاطر این بود که من فقط کلمه و معناش رو وارد کرده بودم خیلی مهمه که کلمه رو تو قالب جمله و مثال وارد کنید. اگه صدا هم داشته باشه که چه بهتر ولی حتما با مثال و جمله وازد کنید تا اگه خود کلمه یادتون رفت اون جمله یادتون بیاد و معنای کلمه رو بفهمید. حفظ کردن لغات بدون هیچ زمینه ای اصلا خوب نیست و یادتون خواهد رفت.

4 پسندیده

سلام میشه در باره تلفیق انکی با وان نوت (OneNote) یه توضیحی بدین ؟

متشکرم

1 پسندیده

با سلام
چرا هستش. یه مقدار بیشتر دقت داشته باشین پیداشون میکنین.
موفق باشین.

2 پسندیده

شما باید برای هر دک به صورت جداگانه یه فرمت تعریف کنید و اون رو به صورت منحصر به فرد اسم کذاری کنید.
اگر هنوز به نتیجه نرسیدید دوباره بپرسید تا با تصویر نشونتنون بدم.

2 پسندیده

توی همین صفحه، یه مقدار اسکرول کنید بالا اونجا یه مختصری توضیح دادم. اگه بیشتر خواستین توضیح بدم دوباره مطرح کنین توضیح میدم.

2 پسندیده

من اینو متوجه نشدم .
میشه بی زحمت بیشتر توضیح بدین؟

1 پسندیده

سلام.سال نو همگی مبارک.من از همین صفحه اول مشکل دارم.این دکمه های پایین یعنی چی؟اگه کارتی رو بلد نبودم کدوم رو بزنم .اگه بلد بودم چی؟کسی از دوستان فلش کارت 1100 لغت رو با تصویر داره؟

1 پسندیده

image

بالا شون نوشته که هر کدوم رو بزنی چه مدت بعد بهت یادآوری می کنه

مثلا وقتی که یک کارتی برا برای اولین بار مرور می کنی سه دکمه بهت نشون می ده.
اگه بلد نبودی اولی سمت چپ رو بزن ( یک دقیقه بعد دوباره بهت یادآوری می کنه)
اگه بلد بودی دکمه دوم رو می زنی ( دکمه سبز) (10 دقیقه بعد بهت یادآوری می کنه)
اگه خیلی آسون بود دکمه سمت راست( دکمه آبی ) ( 4 روز دیگه بهت یادآوری می کنه)

برای مرور روز دوم به بعد، تعداد دکمه و عددی که روی اونا می نویسه فرق می کنه.

3 پسندیده

ببینید من منظورم این بوده که ممکنه برای مطالب خاصی شما براتون سخت باشه که پشت و روی کارت در انکی رو پر کنین حالا به هر دلیل.

یه راه برای حل این مسئله اینه که روی کارت صورت سؤال رو می نویسین ولی جواب رو پشت کارت نمی نویسین بلکه جواب رو توی محیط وان نوت قرار می دین و اونجایی که جواب رو گذاشتین به صورت منحصر به فردی اسم گذاری می کنین و بعدش اون رو پشت کارت انکی می نویسین.

حالا وقتی انکی داره سوال می پرسه شما برای اینکه جواب رو چک کنین مراجعه می کنین به ادرس جواب که در پشت کارت نوشته شده. و برای اینکه شلختگی پیش نیاد همواره برای همه مطالبتون از وان نوت استفاده کنید و سعی کنید به صورت مرتبی انواع دفترچه ها رو مورد نیازتون رو اونجا ایجاد کنید
منظور از کدینگ هم اینه که برای خودتون قراردادهایی بگذارین و بر اون اساس برای هر آدرس یه کد تعریف کنین. برای مثال کدینگ درسای من از روش ساده ای پیروی می کنه به صورت اعداد 4 رقمی در زیر:
0001 معادل درس آنالیز
0002 معادل درس فیزیک
0003 معادل درس پادکست های دکتر جف

و الی آخر

در واقع مطالب دروس فوق رو در درون دفترچه های وان نوت قرار می دهم و کد معادل اونها رو پشت کارت در انکی میارم

حالا ممکنه کد گذاری شما حتی شامل صفحات هم باشه یعنی نه تنها کد منبع رو در نظر بگیرین بلکه شماره صفحه منبع م در نظر بگیرین به شرطی که منبع کتاب باشه. یه چیزی مثل این:
0003-451
که 451 شماره صفحه منبع 0003 است ینی جواب سوال انکی اونجا واقع شده.

در حالت کلی این موضوع برمیگرده به نیازهای شما و نیز خلاقیت شما برای برآورده کردن اونا.

بازم اگه واضح نیست بپرسین.

ضمنا در استفاده از انکی سعی کنین از برچسب زدن استفاده کنین ینی برای طبقه بندی مطالبتون از دک های زیاد استفاده نکنین صرفا با برچسب زدن دسته بندی مطالب رو انجام بدین.

3 پسندیده

منم با لایتنر ۵۰۴خوندم ولی برا اینکه یادم نره پایان هر فصل مرورش میکنم؛وگرنه لغاتش فراره؛میشه سالی چهار مرور؛چون بهش مسلط شدم یه مرور بسیار سریع کافیه

3 پسندیده

سلام

امیدوارم حالتون خوب باشه.
ممنون از پست خوبتون. بنظرم بهتره که دوستان بدونن اگر از انکی استفاده میکنن بهتره که افزونه این برنامه در مرورگر کروم رو هم نصب کنن. به کمک این افزونه به راحتی میتونید از محتوای سایت ها برای ساختن فلش کارت استفاده کنید. مثلا اگر لغتی رو میخواید فلش کنید کافیه به جای نوشتنش توی گوگل ترجمه کنید و متن اونجا رو با این افزونه به کارتاتون اضافه کنید. لازمه که افزونه مخصوص برنامه رو هم به نسخه کامپیوترتون اضافه کنید و نسخه کامپیوتر در حین استفاده از افزونه باز باشه.

آدرس افزونه کروم:

آدرس افزونه لازم برای نسخه ویندوز انکی:
https://ankiweb.net/shared/info/2055492159

درمورد اینکه چطور افزونه ها رو فعال کنید لطفا جستجو کنید چون توضیحش در این مقال نمیگنجه:grin::grin: و از حوصله من خارجه واقعا:see_no_evil:

اگر کار با این افزونه رو تجربه کنید مطمئن هستم خوشتون میاد.

طرز کار افزونه هم خیلی راحته.

در گام اول و دوم همونطور که در تصویر بالا میبینید روی متنی که برای جلوی فلش کارت در نظر دارید کلیک راست میکنید و از منویی که باز میشه گزینه add to anki و بعد هم add to front رو انتخاب میکنید

در گام سوم و چهارم همونطور که در تصویر بالا میبینید روی متنی که برای جلوی فلش کارت در نظر دارید کلیک راست میکنید و از منویی که باز میشه گزینه add to anki و بعد هم add to back رو انتخاب میکنید

در گام پنجم روی آیکون افزونه در بالای مرورگر کلیک میکنید. و در گام ششم دسته یا deck مورد نظرتون رو برای قرار دادن فلش کارت انتخاب میکنید.

در گام هفتم شما لازم نیست کاری انجام بدید :wink: و محتوای مورد نظرتون به طور خودکار در کادر مربوط به خودش قرار گرفته:hugs::smiley:. حالا فقط کافیه در آخرین گام گزینه add note رو انتخاب کنید.

لازمه اضافه کنم که افزونه رو تازه نصب کردم و ممکنه قابلیت های دیگه ای هم داشته باشه که من هنوز نمیدونم. مثلا اضافه کردن کادرهاییی برای تصویر و هم معنی و … که تقریبا مطمئنم که داره. چون توی تنظیمات گزینه های زیادیه که فعلا وقت نکردم چک کنم.

ی موردم لازمه بگم. اینکه من قبلا چند برنامه دیگه برای فلش درست کردن معرفی کردم اما حالا با آشنا شدن با این افزونه اونارو عملا کنار میزارم. چون مرور اونها فقط در برنامه کروم و به عبارتی با کامپیوتر مقدوره. در حالیکه استفاده کنندگان انکی میدونن که به راحتی میتونن انکی رو با نسخه های تحت وب و موبایلشون همگام کنن.

برای آشنایی اون دسته از دوستان که تا حالا با انکی کار نکردن هم محتوای زیادی در سایتهای مختلف هست که کافیه ی جستجوی اده بکنید. در اولین پست همین صفحه هم دوست عزیزمون توضیحات کاملی دادن که فکر میکنم کافی باشه.

5 پسندیده

اینم بگم که سایت انکی فلش کارتای آماده خیلی زیادی رو برای کاربراش در دسترس گذاشته که میتونید استفاده کنید. حجم بعضیاشون بیش از 200 مگ هستش و شامل بیش از 10000 واژه با معنی، صوت، تصویر و خیلی جزییات دیگه هستش. خلاصه انکی رو دریابید. اینم بدونید که انکی کاربردش خیلی فراتر از واژه خوندنه و برای امور تحصیلی هم بسیار مفیده. خودم الان با همین برنامه درس میخونم و خیلی ازش راضیم.

4 پسندیده

سلام
چطور میتونم ی فایل EXCEL رو واید anki کنم؟ فایل حاوی صوت هم هست. درواقع حاوی آدرس فایل های صوتیه. با هر فرمتی که میخوام ذخیره کنم میگه با این فرمت بعضی از اطلاعاتتون رو از دست میدید

2 پسندیده

با سلام
در انکی فقط فایل هایی که از نوع صوتی باشن یا تصویری و یا عکس رو می تونید قرار بدید. اگر بخواید حرفه ای با انکی کار کنید باید زبان HTML و LaTeX رو بلد باشید.

اما در OneNote هر نوع فایلی از جمله Excel رو می تونید قرار بدید

1 پسندیده