تجربیات استفاده از نرم افزار انکی

لطف انکی به مستقل بودنشه. اینکه ناچار باشیم برای مرور مطالب به سیستمی دسترسی داشته باشیم قابلیت مرور به موقع مطالب که براساس الگوریتم لایتنره زیر سوال میبره. یعنی دیگه نمیشه به موقع مرورشون کرد. یا از وقتای مرده خوب استفاده کرد

به هرحال ممنونم که پاسخ دادید :slightly_smiling_face:

1 پسندیده

قبول دارم. اما هر برنامه ای یه سری معایب و مزایا رو همزمان داره. ضمنا تنها راه استفاده از وقت های مرده فقط انکی نیست. میتونین به کمک دستگاه موبایل یا تبلتی که دارین یه کتاب صوتی یا هر نوع فایل صوتی دیگه گوش بدین یا مطلبی رو مطالعه کنین و حتی راه های دیگری هم هست. و اینکه زمانی که دسترسی به وان نوت ندارین می تونین فقط کارت هایی از انکی رو مرور کنین که مستقل از وان نوت هست. و حتی یه راه بهتر. اگر حاضر باشید هزینه کنید می تونید از وان نوت آنلاین استفاده کنید که حتی تحت اندروید هم قابل نصبه.

2 پسندیده

قبول دارم. اما هر برنامه ای یه سری معایب و مزایا رو همزمان داره. ضمنا تنها راه استفاده از وقت های مرده فقط انکی نیست. میتونین به کمک دستگاه موبایل یا تبلتی که دارین یه کتاب صوتی یا هر نوع فایل صوتی دیگه گوش بدین یا مطلبی رو مطالعه کنین و حتی راه های دیگری هم هست. و اینکه زمانی که دسترسی به وان نوت ندارین می تونین فقط کارت هایی از انکی رو مرور کنین که مستقل از وان نوت هست. و حتی یه راه بهتر. اگر حاضر باشید هزینه کنید می تونید از وان نوت آنلاین استفاده کنید که حتی تحت اندروید هم قابل نصبه

2 پسندیده

در اینمورد حق با شماست. فقط موضوع اینه که من با انکی همه چی میخونم. بخصوص مطالب درسیم.

ی فرهنگ واژگان پیدا کرده بودم که فکر کردم خوب میشه اگه بتونم وارد انکی کنم.

بازم ممنون :slightly_smiling_face::pray::rose::rose:

1 پسندیده

آها فرهنگ واژگان می خواین. من یه مورد سراغ دارم که محشره یه فایل انکی از دیکشنری که در واقع دیکشنری وبستر هست فقط انگلیسی به انگلیسیه و فوق العادس. تلفظ واژگان هم داره و از سایت اصلی انکی قابل دانلوده. موفق باشید.

1 پسندیده

ممنونم. کارتای داخل سایت رو دیدم و اتفاقا یک سری رو دانلود و ذخیره کردم که بعدا وارد برنامه کنم و بخونم.

این دیکشنری حاوی 625 واژه پرکاربرد با تلفظشونه

خودم دارم ی فایل انکی از دیکشنری تصویری آکسفورد درست میکنم. البته پایه اصلیش از فایل دیگس. دارم به تفکیک فصل ها جداشون میکنم. اینطوری کاربر میتونه در هر موقعیتی بره و کارتای همون موقعیت رو بخونه و بعدم با تصویر ذهنی که براش درست شده به مرور کارتا بپردازه. حتی میتونه همونجا ی عکس دیگه ضمیمه اون کار کنه که اون واژه بهتر تو ذهنش جابگیره. حتی میتونه مرور کارتارم دوباره توی همون موقعیت انجام بده
در مجموع فکر میکنم خیلی کاربردی از آب دربیاد

2 پسندیده

سلام آقا یزدان
ببخشید من ی سوال داشتم
شما این فلش کارتاتون رو برای سایت انکی درست میکنید یا از اونجا دانلود کردین؟

1 پسندیده

احتمال داره وقتی تکمیل بشه اونجا آپلودش کنم. حالا اگرم خواستید باکمال میل جداگانه اینجا در اختیار دوستان قرارشون میدم

1 پسندیده

اتفاقا دارم کتابای درسیمم همینطور مرتب فلش میکنم. اما اونارو احتمالا توی ی سایت ایرانی که مخصوص این کاره میزارم برافروش. مگه اینکه بیخیال سروسامون دادنشون بشم

بنظرم هرکس میخواد توی زندگیش موفق باشه باید از اوایل دبیرستان هرچی میخونه با روش لایتنر بخونه. و به عنوان کسی که خوره امتحان کردن برنامه های و اپ های مختلف هستم میگم واقعا انکی در روش لایتنر اگه بهترین نباشه یکی از بهتریناس.

2 پسندیده

احتمال داره وقتی تکمیل بشه اونجا آپلودش کنم. حالا اگرم خواستید باکمال میل جداگانه اینجا در اختیار دوستان قرارشون میدم.

البته همونطورکه قبلا گفتم نسخه اصلی رو که حاوی فایل تصاویر و صداهای کتاب بود رو از سایت انکی گرفتم. فقط دارم مرتبشون میکنم. درضمن به عکسای طرف جلوی کارت صدا رو هم اضافه کردم که این صدا با تصویر تداعی بشه و بنظرم بهتر میشه یادشون گرفت

2 پسندیده

روش بسیار خوبیه
براتون آرزوی موفقیت دارم
ممنون از پاسختون :rose::rose:

2 پسندیده

خواهش میکنم. حتما از انکی استفاده کنید. ولی توصیه میکنم فراتر از زبان آموزی از این برنامه استفاده کنید
شما هم موفق باشید

2 پسندیده

شما که خیلی مشتاق یادگیری هستید یه پیشنهاد دارم براتون. قاعدتاً شما از انکی استفاده می کنید که مطالب رو بهتر بخاطر بسپرین. یه راه خیلی خوبی که برای بخاطرسپاری مطالب وجود داره استفاده از نقشه ذهنی هستش. شما می تونید در گوگل سرچ کنید که ببینید چیه. و اگرم خواستید مفصل کار کنید از کتابهای مبدع اون یعنی آقای تونی بوزان استفاده کنید.

5 پسندیده

همونطور که بهتون گفتم من خوره امتحان کردن برنامه های مختلفم. یکی از سخت ترین کتابای رشته روانشناسی رو با کمک چندتا از دوستان به شکل نقشه ذهنی درآوردیم. باهاتون موافقم که این روش عالیه. یعنی در صورتی که شرایط فراهم باشه اگر مرور منظم رو با نقشه ذهنی بشه ترکیب کرد حرف نداره. اما خب بدیشم اینه که نقشه ذهنی هم از قابلیت همراه بودن و سهولت مروری که انکی داره برخوردار نیست. یعنی به نظرم با نمایشگر موبایل یا حتی تبلت نمیشه اون اشراف کامل رو به محتوای نقشه داشت. چیزی که حسن اصلی نقشه های ذهنیه. به هرحال رسم نقشه های ذهنی به درک بهتر اسکلت مطالب و رابطه سرفصل ها با هم خیلی کمک میکنه

ازینکه اهمیت دادید و این پیشنهاد خوب رو با من در میون گذاشتید ممنونم. به هرحال این ی پیشنهاد عالیه که خودم هم همیشه برای دوستان دارم :slightly_smiling_face::rose::pray:

3 پسندیده

بنظر میرسه ی کارایی شده در این زمینه. هنوز فرصت نکردم مقالات رو کامل بخونم.

https://revedution.com/2013/10/07/combine-the-power-of-mindmaps-and-flashcards-with-xmind2anki/

https://ankiweb.net/shared/info/379399558

https://ankiweb.net/shared/info/406230077

4 پسندیده

خیلی ممنونم از اطلاعاتی که دادین… این افزونه رو فرموده بودین خوبیش اینه که میشه توی موبایل استفاده ش کرد …ولی من نتونستم روی گوشیم بازش کنم با کروم! و این سرچ دست و پا شکسته ای ام که زدم، راه حلشو نیافتم!
من با خود انکی اصلااااا حال نکردم :smile:ولی افزونه ش برام خیییلی کاربردیه اگه بشه! … ممکنه یه لینکی چیزی بهم بدین که نصب بشه و بتونم استفاده کنم؟:pray::blush:

2 پسندیده

سلام

راستش افزونه برنامه بدون برنامه عملا به دردی نمیخوره. دقیقا متوجه منظورتون نشدم.
شاید هم با نسخه کامپیوتر یا تحت وب برنامه دارید کار میکنید.

من چندتا لینک براتون میفرستم که توی اونا میتونید اطلاعات جامعی درمورد برنامه پیدا کنید. درضمن برنامه انکی ظاهر چندان خوبی نداره اما بسیار کاربردیه. من برنامه های زیادی رو امتحان کردم و اینو با اطمینان عرض میکنم. درضمن بخصوص نسخه کامپیوترش افزونه های خیلی خوبی داره. افزونه طراحی کردن جدول. افزونه اضافه کردن صدا برای لغات و افزونه اضافه کردن صدای انسانی برای لغات. افزونه اولویت بندی کارتا و کلللللی افزونه دیگه.

لینکارو میفرستم. امیدوارم قراردادنشون اینجا غیرمجاز نباشه و اگر بود هم ادمین لطف میکنن خودشون حذف میکنن

http://www.fluent-forever.ir/انکی-1-نصب-انکی-روی-کامپیوتر-و-موبایل-و-س/

http://www.fluent-forever.ir/anki-settings/#top

http://www.fluent-forever.ir/sync/

www.ankidroid.net

1 پسندیده

خودم الان دارم همه کتابامو با این برنامه میخونم. خیلی وقتگیرتر از معموله اما خب یبار برای همیشه میخونمشون

1 پسندیده

مررسی ولی سوالم در مورد کار با خود برنامه نبود، اجازه بدین بازش کنم: :grin:

منظورم این قسمت از صحبتتون بود! من از دستی وارد کردن کلمات و عبارات توی فلش کارت با اون پروسه ی طولانی اصلا خوشم نمیاد :grin: و وقتشو هم ندارم …ولی اگه این آپشن به کرومم اضافه بشه خیلی کارمو راه می ندازه! چون یه تیر دو نشون میشه! اون عباراتی رو کت میخوام ترنسلیت کنم توی گوگل، لااقل توی لایتنرمم میذارم و بعدا دوباره مرور می کنم.

البته اینجور که اینجا گفتین مخصوص کامپیوتره فقط احتمالا! ولی اخه بعدش اینو هم اضافه کردین:

I’m confused about it!

خب من خود برنامه رو هم نصب کرده م :grin: و شاید به مرور باهاش جور شدم و استفاده هم کردم …ولی من افزونه ی روی کرومشُ می خوام واسه اندروید!

البته یه افزونه ی دیگه هم برای افزودن لغات مرورگرا به یه لایتنر دیگه معرفی شده بود همین دور و برا …که الان پیداش نکردم :grimacing: گمونم اگه این روی موبایلم اجرا نشه، اون گزینه ی خوبیه!
ممنونم ازتون :blush::pray:

1 پسندیده

O! Nooo​:sob::sob::sob:
اون افزونه ی کذایی رو که معرفی کرده بودینو هم پیدا کردم ولی متاسفانه اونم مال دسکتاپه فقط! … یعنی واست موبایل نسخه ای نیس؟

1 پسندیده