ممنون میترا جون،همشون عالی بودن،مرسی که هستی
سلام عزیزدلم ظهرت بخیر خانم لطف داری خانم تاج سر و نورچشمی خانم فدای مهر و محبتت عزیزدلم
زنده باشی عزیزم ،شرمندم میکنید با حرفای قشنگتون برقرار باشید
دشمنتون شرمنده باشه نازنیینم برقرار و پایدار باشی خانم گل
سلام میترا جون مرسییی عالی بوددددنن
سلام به روی ماهت نازنیینت عصرت بخیروشادی فدات عزیزدلم محبتت رو میرسونه قربونت بشم
قربانه شماااا
ظهر پاییزیتون خوش
سلام عاطفه خانم دوست داشتنی عصر آدینه تون بخیروشادی تبریک خانم بخاطر تغییر اسم آیدی خوشگلتون @a.bayani براتون آرزوهای قشنگ قشنگ دارم عزیزدلم راهها وتالارهای موفقیتهاتون همچون دلتون نورانی و سرسبز وپرازگلهای رنگین باشه بانوی خوش صدای تالار
عه به به مبارک باشه خوشگل خانووم @a.bayani چقدم میاد بهت این اسم شیرینیشو نقدی پرداخت میکنی یا کارت به کارت میکنی ؟
سلام میترا جان ممنونم از لطف و محبت همیشگیتون که ما رو بهره مند می کنید. اره حس خوبی داره آدم با هویت واقعیش باشه . که خب نیازمند تغییرات بنیادین بودم که حاصل شد خدا رو شکر.
بازم ممنون بابت دعاهای قشنگت. در حق خودت آمین
فدا مدا عزیزم
هیچ کدام.
سوال بعدی
سلام به روی ماهتون خوشحالم عزیزم به آنچه میخواستید رسیدید که باعث شد باهویت خودتون در تالار ادامه ی مسیر بدهید ممنون خانم بابت دعاهای خوشگلت روزی سرشار از شادی ولبخند درپیش داشته باشید نازنیینم
میزنم به حساب پس
سلام به همه جونی ها
چطورین؟ ببخشید من یکم حضورم همچین اپسیلونی شده
برا همین یک آهنگ بعد اربعینه دیگه، براتون میزارم
What a pleasure it is to find her best friend after 12 years on her birthdays
Thank God:pray:
I Love you:heart:
واقعااااا وای چقدر سخته من خودم عاشقه رفیقامم البته دوتا که بیشتر ندارم یکیش هم فامیلمونه هم رفیقمه @maryam یکیشم ک اینجا نیس ولی عاشقشونممم با معرفت تر از اینا تو عمرم ندیدم
امیدوارم هیچ رفیقی از رفیقش دور نشه
یروز آدم رفیقشو نمیبینه دق میکنه