هدفون مناسب برای گوش دادن به زبان انگلیسی

خودم گفتم که. …

3 پسندیده

خواهش میکنم نرگس خانم
خب ظاهرا که یدونه باب میلتون هم پیدا شد :heart_eyes:
مبارکه :rose::rose:
امیدوارم باهاش حسابی توی زبان پیشرفت کنی

4 پسندیده

شما به نسبت سنتون ماشالله خوب اطلاعات دارین.البته آقایون در کل اطلاعاتشون درمورد سیستم ها حالا هرجوری باشه بیشتر از خانوماست.موفق باشین ایشالا

4 پسندیده

@atineh1967
@farzad_poodineh
سلام دوستان خوبین؟من این هدفون رو که معرفی کردید رو از دیجی کالا خریدم همون لینکی که اقا فرزاد گذاشتن ولی نویز داره دلیلش چی میتونه باشه؟؟وقتی یه چیزی باش گوش میدم اون نویز هم همراهش هست
و یک مشکل دیگم اینکه با خود دستگاه ک میخام صدارو کم و زیاد کنم میره رو رادیو
ممنون میشم اگه کمکم کنین

3 پسندیده

سلام
نویزش رو اگه چیزی پلی کنید تقریبا نمی شنوید
و اگه با کابل AUX استفاده کنید که کلا نویز قطع میشه

و برای اینکه رادیو براتون فعال نشه سعی کنید اون دکمه ی کم و زیاد کردن صدا رو به داخل فشار ندید و بدون فشار دادن صدا رو تغییر بدید

3 پسندیده

متاسفانه وقتی چیزی گوش میدم خیلی میره رو مخم مخصوصا وقتی دروس انگلیسی واقعی رو گوش میدم اخه صداها پایینه نویزه خیلی تو ذوق میزنه

ممنون ولی خب متاسفانه واسه بی سیم بودنش خریدم ک گوشی همرام نباشه :sweat_smile::sweat_smile:

بازم ممنون از راهنماییاتون

2 پسندیده

سلام عزیزم, اقا فرزاد که توضیحات کامل رو دادن, جالبه که من تا الان که یکسال هست دارم استفاده میکنم نویز مویز حس نکردم و هیچ مشکلی نداشتم باهاش, خیلی راضی هستم. :sweat_smile::smile:

4 پسندیده

ماشالله به شما
لایک شدیدا

3 پسندیده

داداش جوری میگی پی وی انگار هیچکس تو پی وی نمیتونه نظارت کنه.مطمئن باش اونا همه اینترنت،ماهواره ها و رادیوها ها رو در هر نقطه زیر نظر دارن کوچیک و بزرگ هم نداره.من هم اولا خیلی شجاع بودم.۱۱ مرداد رفتم خیابون اصلی گوهردشت صحنه رو دیدم رفتم تو لاکم :joy:خلاصه فکر نکن تو پی وی نامرئی ای.

3 پسندیده

میدونم، خبر دارم فقط مالکین سایت میتونن ببینن،بعدشم توی راهنمای استفاده از این تالار،نوشته بودن اطلاعات شما به هیچ وجه دست نهاد ها قرار نمیگیره.قبلا مطالعه کردم قوانین این سایت رو.
اگه اینجوری نباشه پس زدن زیر حرفشون(مالکین این وبسایت).

:grin: :grin:

2 پسندیده

سلام
من اذر ماه سال ۹۵ یه هدفون گرفتم به اسم:
Nia.x3
هدفون خوبیه البته الان دیگه ازش استفاده نمیکنم
من 43 تومن گرفتم الان حدود 80 تومن ایناست
اینم عکسش:

مشخصات بیشتر در:https://www.digikala.com/product/dkp-146847/هدفون-بی-سیم-نیا-مدل-x3
اخرای فروردین امسال بود اگه اشتباه نکنم که اینو خریدم:samsung level U
این عالیه من 180 گرفتم اخرین بار که دیدمش 599 تومن اینا بود فک کنم.
اینم عکسش
حرف نداره هدفونه کیفیت صداشم عالیه
https://www.digikala.com/product/dkp-113653/هدفون-بی-سیم-سامسونگ-مدل-level-u
مشخصات بیشترشو از اینجا ببین.

3 پسندیده

خیلی هم عالی دست شما درد نکنه

2 پسندیده

سلام ممننون از شما این سایت های زیر هم فروشگاه خوبی هستش:
هایک ویژن
انتقال تصویر هایک ویژن
پشتیبانی شبکه

3 پسندیده

فروشگاه سرزمین گوپرو هم برای خرید دوربین های گوپرو و بهترین قیمت لنز های سونی رو دارن

1 پسندیده