سلام
اگه امکانش هست ممنون می شم The Entrepreneur Roller Coaster , 2015 رو هم در اپ قرار بدید.
نویسنده و نریتورش خود هاردیه و رتبه ش حتا از اثرمرکب بالاتره
خلاصه کتاب و اطلاعات بیشتر
دورانی که با شنیدن کلمهی “کارآفرین“، معمولاً در ذهنمان شخصی با موهای سفید یا جوگندمی مجسّم میشد گذشته است. همان شخص کارآفرینی که در آغاز با ذرّهذرّه پس انداز کردن و یا با استفاده از پشتوانهی دیگران، بلاخره شرکت یا کارخانهای راه میانداخت. این شیوه ی کارآفرینی، متعلق به قرن بیستم یعنی عصر صنعت بود، اکنون در قرن بیستویکم و در عصر ارتباطات و جهش تکنولوژیک هستیم. شکاف و فرصتی که از دوران گذار از عصر صنعت به عصر ارتباطات و تکنولوژی به وجود آمده، مفهوم کارآفرین و کارآفرینی را کاملاً عوض کرده است و شرایط جدید به ما این امکان را میدهد که با فراگرفتن نکاتی خاص، یک کارآفرین شویم، حتی با دست خالی!
سخنرانِ این کتاب، “دارن هاردی”، که بیش از ۱۰ میلیون مخاطب در سراسر جهان دارد، ثابت میکند که در زمانهی ما، کارآفرین، انسان متفاوتی است که نسبت به یک موضوع یا مورد، وسواس و علاقهی خاص و شدیدی دارد و در آن زمینه، به تلاشهایی خاص و هوشمندانه دست میزند. او با دهها مثال نشان میدهد که همین الان، فارغ از اینکه در کجای جهان هستید، بهترین زمان در تاریخ بشر، برای راهاندازی یک کسبوکار برای شماست، امّا لازم است که بجُنبید!
یکی از کتاب های خوب روانشناسی که این چندروز بهم معرفی شده بود برا شیوه درست بیان خواسته ها و برا کمک به تعریف تعیین اهداف به ظاهر بزرگ
ترجمه فارسیش هست حکایت دولت و فرزانگی
The Instant Millionaire: A Tale of Wisdom and Wealth
چند کتاب زیر از مجموعه کتاب های روانشناسی خوب و از کتاب های با محتوای تجارت/مهارت های زندگی/انگیزشی هستن…نوشته ها ساده و البته کوتاه در اختیار خواننده اثر قرار گرفته.
از جانسون در یو اس ای تودی با عنوان " پادشاه تمثیل " نام برده شده چرا که او موضوعات پیچیده را دریافت کرده و پاسخهای ساده و کارا ارائه میدهد.کتاب های او از جمله کتاب های روانشناسی پرمخاطب به حساب می آیند.
سلام.
رمان داستان دو شهر کتابی کلاسیک از نویسنده شهیر بریتانیایی چارلز دیکنز هست. این رمان مشهور یکی از پرفروش ترین کتابهای دنیا به شمار می آید و در صورت امکان ممنون میشم در اپ قرارش بدهید.
سلاممم
عمو کامبیز من هم ی درخواست دارم
میشه لطفا سری کتاب های نایت ساید اثر سیمون ار گرین رو بزارید
من فکر میکنم مورد توجه بچه های زبانشناس قرار بگیره
این کتاب در ژانر تخیلی هستش و ۱۲ جلد هم داره و کتاب اولش ک لینکش رو میزارم ۵ ساعت و ۴۷ دقیقه هست
البته ب غیر از تخیلی خیلی هم معمایی و مرموزانه هست
قبلا اینطوری بود که سفارشها رو به ترتیب بررسی میکردن و توی زیبوک قرار میدادن.
سفارش افراد فعال تالار توی اولویت بود. ولی کتاب هم باید معیارهای مشخصی رو داشته باشه که بشه تو زیبوک قرارش داد. یه تاپیک جداگونه برا این معیارها بود الان اسم دقیقش یادم نیسن سرچ کنم.
زیاد طول نمیکشید ولی مدتی هست که این پروسه متوقف شده.