ارزیابی مجموعه کتاب های ساده

ارزیابی مجموعه کتاب های ساده
none 4.241379310344827 29

این تاپیک برای دریافت ارزیابی شما از مجموعه « کتاب های ساده » نرم افزار «زیبوک» است.
توضیح مختصری از این دوره:
کتاب های سطح بندی شده، کتاب های ساده ای برای تقویت واژگان و مطالعه گسترده هستند که مختص زبان آموزان تهیه می شوند تا به راحتی آنها را مطالعه کنند.
سطح: 2

5 پسندیده

من از طرفدارهای این گویندم گویندگیش خیلی روان و زیباست و البته توجه کنید که بریتیش هست تی کاش مینوشتین که گوینده کی هست و با کدوم لهجه صحبت میکنه

8 پسندیده

با سلام , متاسفانه از بخش چهارم داستان ( مظنون اصلی ) مشکلات زیادی مشاهده شد . تنها ناهماهنگی صوت و متن نیست غیر قابل استفاده است. لطفن رسیدگی فرمایید. متشکرم.

2 پسندیده

کدام داستان مشکل دارد؟

1 پسندیده

با سلام , داستان مظنون اصلی از قسمت (باب) چهارم به بعد به طوریکه غیر قابل استفاده می باشد. قسمت پنجم اصلا اعلام میشود بخش ششم و با سرعت خطوط توسط نشانگر طی شده اجازه نمی دهد مطالعه شود . از عکس العمل سریع شما سپاسگزارم ,

3 پسندیده

سلام. چرا ترجمه نداره

1 پسندیده

این داستان, روایت زندگی خانواده برونته هاست از دید پدر خونواده…زندگی پر نشیب این خانواده…یکی از اعضای این خانواده, شارلوت برونته ست که کتاب معروف جین ایر/سطح پیشرفته از شاهکارهای اون عصره.

2 پسندیده

در کل دوره ی خوبیه اگه بعضی از درس ها ترجمه داشت دیگه عالی میشد

3 پسندیده

بله واقعا من شدیدا موافقم ای کاش ذکر میشد لهجه و گوینده، جاش خالی :ok_hand:

2 پسندیده

عالیییی، ترجمه اضافه بشه و کامل بشه حرف نداره:rose::rose::rose:

2 پسندیده

هم داستانش عالی بود و هم گویندش

3 پسندیده

احساس میکنم برنامه خیلی خوبیه

1 پسندیده

فصل دوم داستان رابینسون پس ازدقایقی صدا بامتن همخوانی ندارد

2 پسندیده

عالی خیلی جذاب و مفید

1 پسندیده

بسیار خوب و مفید و جذاب

1 پسندیده

سرتینگ های کاملا ناقص: براساس زمان، براساس نام و… نداره،بر اساس سختیش هم کاملا اشتباهه و با توجه به پیشفرض خودشه، ونه میزان پیشرفت شخص
امکان سرچ تو نام ها نیست
اصلا مشخصات درستی از مجموعه ای که داره مطالعه میشه نمیدید، درصورتی که گذاشتنش واقعا کار ساده ایه برای کسی که داره داستانهارو بارگزاری میکنه. انقد ابتداییه که حتی بعضی داستانها روآدم اسم انگلیسیش رو هم نمیتونه بفهمه چیه
معلوم نیست کدوم داستان کامله و کدوم خلاصه ای از کتاب اصلی و این موارد به انسان احساس هرز مطالعه بودن رو میده
درصورتیکه با رعایت این موارد این بخشها کاملا تبدیل به فیلد مطالعاتی اشخاص میشه و منی که مثلا میخوام گتسبی بزرگ رو بخونم با خیال راحت ازینکه این نسخه اصلی کتاب بدون کم و کاسته، با رضایت از پیشبرد همزمان سیر مطالعاتیم و سیر یادگیری زبانم از بخشها استفاده میکنم.

4 پسندیده

خوندن کتاب و رونویسی از روی متن برای من خیلی مفیده

کتابا‌ خیلی سخته موندم چرا زدین ساده اس

1 پسندیده

نخونید این داستان رو . خیلی غمگین ه

خیلی خوب بود. ذچلمابحیحیحححی۷فسغیح