دوستان تو جمله زیر name فعل هست و ed داره برای گذشته؟
The tree is named after…
چرا is هم اومده کاربردش چیه بعد دوتا فعل پشته هم مگه دومی بعد فعل تو بی نباید ing بگیره
این یک اصطلاحه که فرم کلی اون بصورت زبره :
مثلا:
They named their son after his grandfather
یعنی اونها اسم پسرشون رو از روی اسم پدریزرگش انتخاب کردن، یا همنام پدربزرگش نامگذاری کردن.
که فرم مجهولش میشه :
The son was named after his grandfather
یعنی پسر از روی نام پدربزرگش نامگذاری شد
حالا این زمانش گذشته س
اون جمله شما زمانش حال هست، یعنی مجهول در زمان حال ساده
The tree is named after
چه جالب من قبلا این اصطلاح رو شنیده بودم ولی در مورد انسان؛ اینکه برای اشیاء و یا چیزی مثل درخت هم میشه بکار برد رو نمی دونستم
ادامه جمله اشاره به این اصطلاح رو بهتر نشون میده
The tree is named after the Countess of Chinchon from Peru
خب یه سوال اینجا داره میگه این درخت قبلا نام گذاری شد کلا مال گذشته هست is باید was بشه یعنی؟
بعد من جایی خوندم is named معنی نام گذاری شد میده
درسته این؟
البته بابت توضیحتون در مورد صفت فاعلی مفعولی ممنونم و استفاده کردم
توضیح بنده بر اساس سوالتان که چرا ing نگرفته؛ و چرا دو فعل پشت سر هم بود. و عرض کردم من از دیدگاه معلوم و مجهول نمیخواستم توضیحی در این خصوص بدهم.
ولی اگر از منظر معلوم و مجهول بودم بررسی کنیم همانطور که خودتون فرمودید بله مجهول هست.
اینجا نام گذاری نیست.نام گذاری یه فعله و نامیدن یه فعل جداست. نام گذاری فقط یه بار انجام میشه ولی “نامیدن” همیشگیه.
“آن درخت از روی … نامیده میشه” یعنی این اسمی که برای نامیدنش استفاده میکنی از روی فلان چیزه.
سلام؛ جمله که فاعل داره “It” و ساختار هم که فرمودید گذشته کامل ؛ درست هست
اگر بخواهید ساختار فوق رو مجهول کنید:
It had been disappeared
در معنا میشه: آن نامرئی شده بود؛ شد: بیانگر مجهولی بودن ه+بود: بیانگر گذشته کامل
It was disappeared
مجهول از گذشته ساده
از لحاظ ساختاری؛ ساختار جملات مجهول هست ولی بهتر هست بگیم disappeared بیانگر وضعیت و صفت برای فاعل it می باشد که بعد از افعال to be قرار گرفته، در دو زمان گذشته کامل و گذشته ساده