معرفی کتاب های زیبوک The The Great Gatsby by F. Scott Fitzgerald (گتسبی بزرگ) 📱

سلام دوستان :rose:

در این تاپیک با معرفی گتسبی بزرگ همراه شما هستم

این کتاب رو میتونید تو اپلیکیشن Zbook در بخش رمان های متن اصلی پیدا کنید. یا در لینک زیر ببینید:

:blue_book: نام کتاب: The Great Gatsby

:writing_hand: نویسنده این کتاب: F. Scott Fitzgerald

:date: سال انتشار اولیه: 1925

:books: صفحه ی Goodreads کتاب: لینک

:spider_web: سایت نویسنده: لینک

عکس روی جلد کتاب

در مورد کتاب

THE GREAT GATSBY, F. Scott Fitzgerald’s third book, stands as the supreme achievement of his career. This exemplary novel of the Jazz Age has been acclaimed by generations of readers. The story is of the fabulously wealthy Jay Gatsby and his new love for the beautiful Daisy Buchanan, of lavish parties on Long Island at a time when The New York Times noted “gin was the national drink and sex the national obsession,” it is an exquisitely crafted tale of America in the 1920s.

The Great Gatsby is one of the great classics of twentieth-century literature.

گتسبی بزرگ رمانی است به قلم نویسنده آمریکایی اف. اسکات فیتزجرالد که برای اولین بار در ۱۰ آوریل ۱۹۲۵ منتشر گردید. ماجراهای این کتاب در نیویورک و لانگ آیلند و در تابستان سال ۱۹۲۲ اتفاق می‌افتند. داستان دورانی را توصیف می‌کند که فیتز جرالد خود آن را دوران موسیقی جاز یا عصر جاز می‌نامید.

ایالات متحده آمریکا در سال‌های ۱۹۲۰ به‌دنبال شوک و هرج و مرجی که جنگ جهانی اول بوجود آورده بود از رشد اقتصادی بی‌سابقه‌ای بهره‌مند گردید. شکوفایی اقتصادی و ثروتی که این شکوفایی به‌دنبال داشت باعث آن شد که بر تعداد میلیونرهای جامعه آمریکایی دم به دم افزوده گردد. علاوه بر این از آنجا که در همان سال‌ها قانون منع تولید و فروش مشروبات الکلی در ایالات متحده آمریکا حکم فرما بود، عده‌ای از راه تولید و توزیع قاچاق اینگونه مشروبات ثروت‌های باد آورده‌ای را به چنگ آوردند.

فیتز جرالد هرچند همچون یکی از شخصیت‌های داستانش، نیک کراوی ( Nick Carraway ) مردمان ثروتمند و زرق و برق آن دوران را می‌ستود ولی با زر پرستی و سقوط اخلاقی منتج از آن میانه خوبی نداشت.

چاپ اول گتسبی بزرگ (در سال ۱۹۲۵) موفقیت چندانی کسب نکرد و در طول مدت ۱۵ سال باقی‌مانده از عمر فیتز جرالد فقط حدود ۲۵٬۰۰۰ جلد از آن به فروش رسید و فیتزجرالد، در حال که خودش و این رمان را شکست خورده می دانست در سال ۱۹۴۰ درگذشت. کتاب در سال‌های پایانی ۱۹۳۰ (دوران رکود اقتصادی بزرگ) و همچنین در خلال جنگ جهانی دوم بطور کلی بدست فراموشی سپرده شد. اما بعد از جنگ، در سال‌های ۱۹۴۵ و ۱۹۵۳ تجدید چاپ شد و بلافاصله خوانندگان و طرفداران بیشماری یافت. در سال ۱۹۹۸، هیئت دبیران “مادرن لایبرری” (Modern Library)، گتسبی بزرگ را بهترین رمان آمریکایی قرن بیستم و دومین رمان برتر انگلیسی زبان این قرن اعلام کرد.

گتسبی بزرگ هم‌اکنون یکی از بزرگ‌ترین رمان‌های آمریکایی به‌شمار می‌آید و آن را در مدارس و دانشگاه‌های سراسر جهان (در رشته ادبیات آمریکا) به‌عنوان یکی از کتب استاندارد تدریس می‌نمایند.

:tv: فیلم مرتبط با این کتاب: لینک دانلود

کارگردان: Baz Luhrmann , باز لورمن

بازیگران:

منتظر بازخوردهاتون هستم :heart:

10 پسندیده

فیلمش که عالی بود البته کتابش هم مثل فیلمش باشه که عالیه

2 پسندیده

این کتابو ندیده بودم تو زیبوک ، فکر میکردم نیستش اونجا :grin:

اینکه فیلمشم هست خیلی عالیه :heart_eyes::heart_eyes:
خیلی خوب شد پس ،این کتابو تو برنامم میزارمش که بعد امتحانا بخونم :grin:
مرسی :-)))))

3 پسندیده

خواهش میکنم مریم خانوم :rose:
خوبی این پست ها همینه دیگه :relaxed:

2 پسندیده

منم رفتم که فیلم دانلود کنم :wink::hugs:
مرسی مربی

2 پسندیده

مخلصم آقا منصور فعال و مشتی :heart: :rose:

2 پسندیده

فیلمش خیلی دردناک بود. اعصابمو داغون کرد :neutral_face:
به خاطر همین هیچوقت نتونستم کتابشو بخونم

2 پسندیده

عجب!
چرا آخه !!؟

من الان رفتم دانلود کنم ! کیفیت Bluray Full HD به حجم بیش از 11 گیگابایت :sunglasses:

لینک دانلود های مختلف این فیلم .

1 پسندیده

انتظار همچین پایانی رو نداشتم. دردناک بود

:roll_eyes:

1 پسندیده

:sunglasses: آخه من دوست دارم فیلم ها را باکیفیت بالا ببینم! فیلم های 3بعدی هم کیفیت بالا ، خیلی جالب میشه.

1 پسندیده

یازده گیگ دیگه خیلی زیاده. من همه‌ی فیلمام زیر یه گیگه :grimacing:

2 پسندیده

قبول دارم. درست می فرمایید. مخصوصا این فیلم های تلویزیون و یا سینمای خودمون را.
اما بعضی از فیلم ها مثل :
Avangers
capitan america
final destination
ragnaroc
stargate
star track
, …
با کیفیت بالا خیلی جذاب تره. مخصوصا فیلم های سه بعدی
اما برای تی وی "49 فیلم با این کیفیت را یکبار نگاه کنید، دیگه به کمتر از اون راضی نمی شید :sunglasses:

2 پسندیده

من یازده ساله با تلویزیون و فیلم ایرانی قطع رابطه کردم :grin:

2 پسندیده

بهترین کار را میکنید.
منم تی وی خودمون را فقط برای بازی تیم ملی فوتبال در جام جهانی نگاه کردم. و البته برنامه دورهمی مهران مدیری.

الان از تی وی فقط برای دیدن فیلم های کانال Cine Film و Movie24 استفاده میکنم :wink:

3 پسندیده

خسته نباشی آقا فرزاد، خیلی خوب معرفی کردی کتاب رو و خیلی ها رو به خوندش ترغیب.
این کتاب بی‌نظیره. البته من نسخه فارسی رو خوندم، با ترجمه‌ی جناب رضایی. نحوه‌ی روایت شخصیت اول داستان خیلی سلیس و زیباست. توصیفات به اندازه و استادانه بیان شد‌ه‌ان. فیلمی که از روی کتاب ساخته شده، یک اقتباس ناموفق هستش که علتش بنظرم وفاداری صددرصدی به کتاب هست. یک کتاب به هیچ‌وجه نمی‌تونه بدون کوچکترین تغییری بع فیلم تبدیل بشه. پس اگر فقط فیلم رو دیدید، قضاوت عجولانه نکنید. در هر صورت خوندن این کتاب، حالا به هر زبانی، ضروری‌ه.

3 پسندیده

ممنون آقا رضا :pray: :rose:
آره، راستش من خودمم فیلمشو دوست نداشتم، دی کاپریو رو تو نقش Jordan Belfort تو فیلم گرگ وال استریت بیشتر ترجیح میدم تا فیلم های این مدلی

پس واجب شد کتابشم بخونم
مرسی بابت فید بک :heart:

3 پسندیده

در باب پایان فیلم، با شما موافقم :cry::sob:

کیفیت فیلم عالی.
کیفیت ساخت عالی.
داستان پردازی عالی.
روند داستان عالی.
شخصیت پردازی عالی.
در کل فیلم خوش ساختی بود.

ممنونم از مربی عزیز @farzad_poodineh ، آقا فرزاد به خاطر این معرفی خوب :hugs:

3 پسندیده

این پسر محشره. خیلی از اون فیلم خوشم اومد.:blush:

2 پسندیده

خواهش میکنم آقا منصور :pray::rose:

2 پسندیده

با سلام
فقط بزن سایت لاین مووی مرجع کامل و عالی از فیلم ها و سریال ها رو دارد از بهترین و حجیم ترین کیفیت تا ضعیف ترین هاشون من خودم عضو وی ای پی هستم حتما سایت رو ببینید نسخه های p2p فیلم بهترین انکود که با نسخه ریماکس اصلی فیلم برابری میکنه و حجم هاش نصف ریماکس است
با تشکر

http://1lavinmovie.org/دانلود-فیلم-the-great-gatsby-2013/

2 پسندیده