سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه.
همونطور که احتمالا مستحضرید از زمان انتشار اپلیکیشن زیبوک تا الآن کتاب های زیادی از این اپ در تالار زبانشناس معرفی شدن. استارت این کار مفید رو آقا فرزاد زدند و بعد ها توسط دوستان دیگه هم دنبال شد. به نظرم اومد لینک تمامی این معرفی کتاب هارو در یکجا کنار هم قرار بدم تا دسترسی بهشون راحت باشه. امیدوارم بره دوستان مفید واقع بشه:
قفسه ی نوجوانان
رمان های متن اصلی
سلام دوستان
در این تاپیک با معرفی باشگاه مشت زنی همراه شما هستم
این کتاب رو میتونید تو اپلیکیشن Zbook در بخش رمان های متن اصلی پیدا کنید. یا در لینک زیر ببینید:
نام کتاب: Fight Club
نویسنده این کتاب: Chuck Palahniuk
تاریخ انتشار اولیه: 1996
صفحه ی Goodreads کتاب: لینک
سایت نویسنده: لینک
عکس روی جلد کتاب
[fight-club-book-cover]
در مورد کتاب
Chuck Palahniuk showed himself to be his generation’s most visionary satirist i…
سلام دوستان
در این تاپیک با معرفی گتسبی بزرگ همراه شما هستم
این کتاب رو میتونید تو اپلیکیشن Zbook در بخش رمان های متن اصلی پیدا کنید. یا در لینک زیر ببینید:
نام کتاب: The Great Gatsby
نویسنده این کتاب: F. Scott Fitzgerald
سال انتشار اولیه: 1925
عکس روی جلد کتاب
[gatsby-cover]
در مورد کتاب
THE GREAT GATSBY, F. Scott Fitzgerald’s third book, stands as the supreme achieveme…
سلام دوستان
در این تاپیک با معرفی کتاب The Stranger همراه شما هستم
نام کتاب: The Stranger , بیگانه
نویسنده این کتاب: Albert Camus , آلبر کامو
تاریخ انتشار اولیه: 1942
عکس روی جلد کتاب:
[2047]
خلاصه ای از کتاب:
Through the story of an ordinary man unwittingly drawn into a sen…
سلام دوستان
در این تاپیک با معرفی صد سال تنهایی همراه شما هستم
نام کتاب: One Hundred Years of Solitude
نویسنده این کتاب: Gabriel García Márquez
سال انتشار اولیه: 1967
عکس روی جلد کتاب
[91D-NuBThAL]
در مورد کتاب
One Hundred Years of Solitude is the story of seven generations of the Buendía Family in the town…
سلام دوستان
در این تاپیک با معرفی هرگز رهایم مکن همراه شما هستم
نام کتاب: Never Let Me Go
نویسنده این کتاب: Sir Kazuo Ishiguro
سال انتشار اولیه: 2005
عکس روی جلد کتاب
[6334]
در مورد کتاب
From the Booker Prize-winning author of The Remains of the Day and When We Were Orph…
”هیچ چیز بیش از داشتن هدفی ثابت، روح را آرامش نمیبخشد.“
-مری شلی
[images]
سلام دوستان؛ حتماً همهتون حدأقل اسم فرانکنشتاین به گوشتون خورده! ولی چقدر درمورد این اسم میدونید؟!
قبل از معرفی فرانکنشتاین، خیلی مختصر نویسندهی نابغهی این کتاب، خانم مری شلی، رو خدمتتون معرفی میکنم.
[398bd7b7067a4d3480df20c14348d487]
مری وول استونکرافت گادوین شلی، زاده ی ۳۰ اوت ۱۷۹۷ و درگذشته ی ۱ فوریه ۱۸۵۱، رمان نویس ، نویسنده ی داستان های کوتاه و سفرنامه نویس اهل انگلستان است.
پدر او ویلیام گادوین، فیلسوف …
سلام دوستان
در این تاپیک با معرفی لولیتا همراه شما هستم
نام کتاب: Lolita
نویسنده این کتاب: Vladimir Nabakov
مدت زمان کتاب صوتی: ۱۱ ساعت و ۲۱ دقیقه
تعداد واژههای کتاب: ۱۰۲۰۷
تاریخ انتشار اولیه کتاب: ۱۹۵۵
صفحهی goodreads کتاب: لینک
عکس روی جلد کتاب
[61YZuVFUYIL]
دربارهی کتاب
لولیتا معروفترین ا…
سلام دوستان
در این تاپیک با معرفی ناطور دشت همراه شما هستم
[220px-Catcher-in-the-rye]
نام کتاب: The Catcher in the Rye
نویسنده: J. D. Salinger
سال انتشار: ۱۹۵۱
مدت زمان کتاب صوتی: ۶ ساعت و ۴۳ دقیقه
تعداد لغات کتاب: ۳۱۰۹
صفحهی گودریدز: لینک
کتاب ناتور دشت با عنوان اصلی The Catcher in the Rye اثر بسیار مشهور و برجسته جروم دیوید سلینجر است که در سال ۱۹۵۱ منتشر شد و طبق آخرین آمارها تاکنون بیشتر از ۶۵ میلیون نسخ…
سلام دوستان؛
در این تاپیک با معرفی دراکولا همراه شما هستم.
[02]
نام کتاب: Dracula
نویسنده این کتاب: Bram Stoker
سال انتشار اولیه: 1897
تعداد لغات کتاب: 6938
مدت زمان کتاب صوتی: ۱۵ ساعت و ۲۵ دقیقه
جلد چاپ نخست:
[200px-Dracula1st]
درمورد کتاب
دراکولا ، رمان ترسناکی است که در سال ۱۸۹۷ توسط نویسنده ایرلندی، برام استوکر (۱۸۴۷-۱۹۱۲) نوشته شده است. رمان، معرفی شخصیت کنت دراکولای خون آ…
با سلام خدمت دوستان زبانشناس
امروز با شما هستم با معرفی رمان to kill a mockingbird یا همان کشتن مرغ مقلد.
[250px-Mimus_polyglottos1]
این رمان در اپلیکیشن زیبوک در قسمت قفسه ی نوجوانان قابل دسترسی است (شاید به خاطر این که داستان از زبان دختر بچه ای (اسکات) و از زاویه ی دید او روایت می شود در این ردیف قرار گرفته است) :
این رمان که نوشته ی خانم هارپر لی در سال 1960 می باشد با وجود برخورد با مسائل جدی مانند نابرابری نژادی به خاطر طنز و گرمای آن مشهور است. داستان از زبان دختر بچه ای به نام اسک…
سلام دوستان
در این تاپیک با معرفی پیرمرد و دریا همراه شما هستم
این کتاب رو میتونید تو اپلیکیشن Zbook در بخش رمان های متن اصلی پیدا کنید. یا در لینک زیر ببینید.
نام کتاب: The Old Man and the Sea
نویسنده این کتاب: Ernest Hemingway
سال انتشار اولیه: 1952
عکس روی جلد کتاب
[91oNxcEYXFL]
در مورد کتاب
The last novel Ernest Hemingway saw published, The Old Man and the Sea has p…
سلام دوستان عزیز
امروز میخوام شما رو با کتابی که تازه به زیبوک اضافه شده آشنا کنم
نام کتاب:Ink and Bone
از سری کتاب The Great Library
نویسنده:Rachel Caine
وبسایت نویسنده:www.rachelcaine.com
سال انتشار:2015
ژانر:Fiction, Alternate history, Fantasy Fiction, Dystopian Fiction
[download]
بیاین با هم نظرات نیویورک تایمز و یو اس ای تودی رو هم درباره این کتاب ببینیم
Caine has always given readers entertaining …
سلام دوستان
این تاپیک با معرفی کتاب گور به گور همراه شما هستم
این کتاب رو میتونید در اپلیکیشن زبانشناس در قسمت زیبوک و در دسته ی رمان های متن اصلی پیدا کنید. یا در لینک زیر ببینید:
نام کتاب: As I Lay Dying
نویسنده کتاب: William Faulkner
تاریخ انتشار اولیه: 1930
صفحه ی Goodreads کتاب: کلیک کنید
سایت نویسنده: کلیک کنید
عکس روی جلد کتاب
[91yR2PB%202KL]
در مورد کتاب
As I Lay Dying is Faulkner’s harrowin…
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه. امروز با شما هستم با معرفی یکی دیگر از کتاب های زیبوک. شما دوستان میتونید این کتاب را در اپلیکیشن زیبوک و در قسمت رمان های متن اصلی با امکانات عالی مطالعه کنید.
نام کتاب: Brave new world
نویسنده: Aldous Huxley
تاریخ انتشار اولیه: 1932
[SL500]
معرفی کتاب:
رمان دنیای قشنگ نو کتابی در سبک پادآرمان شهری است و جامعه ای را در سال ۲۵۴۰ میلادی به تصویر می کشد که فقر و جنگ با تشکیل حکومت جهانی از بین رفته، علم ژنتیک و روان شناسی پیشرفت حیرت انگیزی کرده و انسا…
معرفی رمان بخشنده
کتاب های غیر داستانی:
سلام دوستان
امروز قصد دارم کتاب تحصیلکرده رو معرفی کنم. شما عزیزان میتونید این کتاب رو در نرم افزار زیبوک مطالعه کنید:
تحصیلکرده (Educated) کتابی در سبک اتوبیوگرافی از تارا وستوور است. تارا دختری است که در آیداهوی آمریکا (سپتامبر ۱۹۸۶) و در خانوادهای مورمون و به شدت متعصب و پدرسالارانه به دنیا میآید. دوران کودکی تارا و خانوادهاش شدیدا زیر سایه باورهای مذهبی پدر خانواده قرار دارد. آنها به سختی خود را برای روزهای آخرالزمان آماده و مجهز میکنند. نوجوانی تارا با کارکردن در حیاط ضایعات و خودرو…
سلام دوستان
در این تاپیک با معرفی کتاب قانون 5 ثانیه همراه شما هستم
این کتاب رو میتونید تو اپلیکیشن Zbook در بخش کتاب های غیر داستانی پیدا کنید. یا در لینک زیر ببینید:
نام کتاب: 5 Second Rule
نویسنده این کتاب: Mel Robbins
تاریخ انتشار اولیه: 2017
عکس روی جلد کتاب
[51GtghoQ4aq0ICXOY9Zg_5sr-3D]
در مورد کتاب
Throughout your life, you’ve had parents, coaches, teachers, friends a…
سلام دوستان
در این تاپیک با معرفی هفته کاری 4 ساعته همراه شما هستم
این کتاب رو میتونید تو اپلیکیشن Zbook در بخش کتاب های غیر داستانی پیدا کنید. یا در لینک زیر ببینید:
نام کتاب: The 4-hour workweek
نویسنده این کتاب: Timothy Ferris
تاریخ انتشار اولیه: 2007
عکس روی جلد کتاب
[The_4-Hour_Workweek_(front_cover)]
در مورد کتاب
What do you do? Tim Ferriss has trouble answering the…
سلام دوستان
در این تاپیک با معرفی هنر قدرت همراه شما هستم
نام کتاب: The Art of Power
نویسنده این کتاب: Thich Nhat Hanh
تاریخ انتشار اولیه: 2008
عکس روی جلد کتاب
[SX332_BO1%2C204%2C203%2C200]
در مورد کتاب
“Power is good for one thing only: to increase our happiness and t…
سلام دوستان
در این تاپیک با معرفی کتاب Healthy at 100 همراه شما هستم
نام کتاب: Healthy at 100
نویسنده این کتاب: John Robbins
تاریخ انتشار اولیه: 2006
عکس روی جلد کتاب
[81l700pO4jL]
در مورد کتاب
Why do some people age in failing health and sadness, while others grow old wit…
سلام دوستان
در این تاپیک با معرفی چهل و هشت قانون قدرت همراه شما هستم
نام کتاب: The 48 Laws of Power
نویسنده این کتاب: Robert Greene
سال انتشار اولیه: 1998
عکس روی جلد کتاب
[71aG%20xDKSYL]
در مورد کتاب
The 48 Laws of Power (1998) is the first book by American author Rober…
سلام دوستان
در این تاپیک با معرفی کتاب Fluent in 3 months همراه شما هستم
نام کتاب: Fluent in 3 Months
نویسنده این کتاب: Benny Lewis
تاریخ انتشار اولیه: 2014
عکس روی جلد کتاب:
[10175213_1461713814061552_1749256098_n]
خلاصه ای از کتاب:
Benny Lewis, who speaks over ten…
آتش و خشم: کاخ سفید ترامپ از درون
با سلام خدمت دوستان گرامی زبانشناس.
اگر شما هم مثل من ،دوست دارید از پشت پرده ی اتفاقاتی که در کاخ سفید می افته و البته رفتار های عجیب و غریب پرزیدنت ترامپ آگاهی پیدا کنید.این کتاب می تواند مرجع بسیار جالبی باشد
لازم به ذکر است که این کتاب یکی از پر فروش ترین کتاب ها و البته جنجال برانگیز ترین ها بوده است
که شکایت ترامپ را از نویسنده و انتشارات آن نیز به همراه داشته است .
برای اطلاعات بیشتر به صوت و ویدیو های زیر میتوانید مراجعه کنید.
موفق باشید
صوت مع…
با سلام خدمت دوستان زبانشناس
در این تاپیک با شما هستم با معرفی کتاب born a crime.
این کتاب در اپ زیبوک در قسمت کتاب های غیر داستانی قابل دسترسی است.
[Born_a_Crime_by_Trevor_Noah_(book_cover)]
این کتاب که یک کتاب اتوبیوگرافی می باشد نوشته ی کمیدین معروف، trevor noah است. این کتاب در سال 2016 نوشته شده و جزء کتاب های پرفروش در آمریکا نیز هست.
جرم متولد شده در واقع شرح حال دوران کودکی و بزرگ شدن نویسنده در آفریقای جنوبی پس از انحلال رژیم آپارتاید است. در آفریقای جنوبی و در زمان آپارتاید، ازدوا…
به نام خدا
سلام دوستان
همونطور که قول داده بودم تصمیم گرفتم که کتاب هایی که در اپلیکیشن Zbook قرار داده میشن رو براتون معرفی کنم تا قبل از خوندشون اطلاعات مفیدی در مورد خود کتاب و احتمالا فیلم و یا سریال هایی که در مورد کتاب مورد بحث ساخته شده کسب کنید.
این دفعه میخوام کتاب Funny In Farsi که در ایران به نام ‘عطر سنبل، عطر کاج’ منتشر شده رو بهتون معرفی کنم
این کتاب رو میتونید تو اپلیکیشن Zbook در بخش کتاب های اصلی پیدا کنید. یا در لینک زیر ببینید:
نام کتاب: Fun…
سلام دوستان
این دفعه میخوام کتاب Tribe رو بهتون معرفی کنم
این کتاب رو میتونید تو اپلیکیشن Zbook در بخش کتاب های اصلی پیدا کنید. یا در لینک زیر ببینید:
نام کتاب: Tribe ، قبیله ها
نویسنده این کتاب: Seth Godin ، سث گودین
تاریخ انتشار اولیه: 2008
چند سخن از ایشون در قالب عکس: لینک
عکس روی جلد کتاب:
[3828382]
سخنرانی ایشون در مورد کتابشون در TED:
خلا…
[image]
سلام و وقت بخیر خدمت دوستان گرامی زبانشناس
این کتاب رو دیروز به پایان رسوندم و خواستم فقط نظرمو راجع به این کتاب ارائه بدم و در اخر هم چندتا نقل قول ذکر کنم از این کتاب که بماند به یادگار.
خب بریم سراغ این کتاب
دیدین گاهی انسان در شرایطی در زندگیش قرار میگیره که حتی جرات نمیکنه با خودش رو راست باشه ولی شدیدا نیاز داره که یه سلف تاکی با خودش داشته باشه و یسری ارزش ها، اهداف و صحبت ها رو به خودش یاد اوری کنه تا بتونه استارت تغییر رو در خودش بزنه. از نظر من این کتاب دقیق…
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه. امروز با شما هستم با معرفی کتاب تاریخ جهان از ارنست گامبریج که به تازگی در زیبوک قرار گرفته و خوندش رو به همه ی شما دوستان توصیه میکنم. شما دوستان میتونید این کتاب رو در قسمت کتاب های غیر داستانی زیبوک مطالعه نمایید:
نویسنده: Ernst Gombrich
تاریخ انتشار: 1935 (به آلمانی)، 2005 (ترجمه به انگلیسی)
صفحه گودریدز کتاب: Goodreads
من این کتابو دو سال پیش نسخه ی فارسیشو خوندم اما دوست دارم به انگلیسی هم بخونمش. همونطور که میدونید دونستن تاریخ بره هر کسی ضروری…
[SL500]
سلام به دوستان گرامی همونطور که می دونید یکی از کتاب های صوتی که در زیبوک قرار داده شده، کتاب
take control of your life by mel robbins هست که مدت زمانش 10ساعته که خوشبختانه تونستم کامل بهش گوش بدم و گفتم یه معرفی کوتاه ازش داشته باشم.
در این کتاب به یکی از موانع بزرگ در زندگی شخصمیون یعنی ترس پرداخته شده که مل رابینز سعی کرده در قالب جلسات مشاوره خانواده و صحبت یک به یک با 6نفر از افراد در قالب روایت شخصی از زندگیشون به بررسی این موضوع بپردازه. که گاهی شاهد گریه و حتی خنده افراد خوا…
https://talk.zabanshenas.com/t/topic/28418/2
سلام
خسته نباشی آقا مهران عزیز.
ممنون بابت معرفی این کتاب
مجموعه داستان:
با سلام خدمت دوستان عزیز زبانشناس
در این تاپیک با معرفی مجموعه قصه های هاردی بویز و نانسی درو در خدمت شما هستم.
شما دوستان میتونید این دو مجموعه رو در اپلیکیشن زیبوک مطالعه نمایید:
داستان های هاردی بویز مجموعه ای داستانی است که ماجراجویی های دو پسر شجاع به نام های فرانک و جو را روایت می کند.
نوشتن این مجموعه داستان ها از سال 1927 آغاز شده و مجموعه اورجینال آن در سال 2005 به پایان رسیده است. علی رغم تغییرات این مجموعه طی سالیان طولانی محبوبیت این داستان ها همچنان پابرجاست. این کتاب ها سا…
با سلام حضور دوستان زبانشناس
امروز با شما هستم با معرفی سه گانه ی نیروی اهریمنی اش یا همون (his dark materials). شما دوستان میتونید این کتاب رو در قسمت مجموعه داستان در اپلیکیشن زیبوک مطالعه کنید:
سه گانه ی his dark marerials اثر نویسنده ی بریتانیایی فیلیپ پولمن است که در خلال سالهای 1995 تا 2000 میلادی نگاشته شده و علاوه بر استقبال گسترده جوایز متعددی را نیز از آن خود کرده است.
این مجموعه داستان یک دختربچه به نام لایرا و یک پسر بچه به نام ویل را روایت میکند که در دو دنیای موازی زندگی میکنن…
[wide]
سلام خدمت دوستان عزیز.
همونطور که مستحضر هستید، ما در تاپیک زیر به درخواست های کتاب شما رسیدگی می کنیم.
بخشی از این درخواست ها مربوط به کالکشن ها میشه.
یکی از این کالکشن ها که درخواست شد همین مجموعه خانه کوچک بود.
کتاب نه گانه خانه ی کوچک، اثر لورا اینگالز ویلدر. این مجموعه دست نوشته های نویسنده از دوران کودکیشه که کتابخوان های بسیاری از دوران های مختلف را شیفته داستان ها و قلم خودش کرده بود. این مجموعه شامل داستان هایی از یک خانواده آمریکایی گرم و مهربانه.
این کالکشن شامل 9 کتاب…
این تاپیک به روزرسانی خواهد شد.
به امید موفقیت تمامی دوستان.
30 پسندیده
zahra
اوت 4، 2019، 4:34ب.ظ
2
7 پسندیده
ممنون آقا مصطفی
از این به بعد با قالب این تاپیک کتاب ها رو تکمیل و معرفی کنیم که هم شکیل تر بشه و هم دسترسی بهشون راحت تر بشه
8 پسندیده
سلام خواهش میکنم.
farzad_poodineh:
ممنون آقا مصطفی
خواهش میکنم آقا فرزاد.
در مورد پیشنهادتون کاملا موافقم. اونطوری منظم تر میشه. فقط ممنون میشم در این باره راهنمایی و یاری بفرمایید. من زیاد بلد نیستم حقیقتش.
6 پسندیده
خسته نباشی مصطفی جان.
داداش یکی از کارهای خیلی قابل قبولی که همیشه میکنی اینه که کتاب هایی که می خونی یه خلاصه کوتاه هم مینویسی که انصافا ارزش بسیار بالایی داره. مخصوصاً در کشور ما که متاسفانه کتاب خوبی خیلی کمه. لااقل الان کاربرای عزیز میتونن با استفاده از لینک های دست نوشت شما راحت یه نیم نگاهی به خود کتاب بندازن.
واقعا کارت ارزشمنده. دست مریزاد
11 پسندیده
خواهش میکنم آقا کامبیز. ممنونم که همیشه به بنده لطف دارید.
6 پسندیده
الان سه مورد رو انجام دادم
همون موارد رو کپی کنید و موارد جدید رو جایگزین کنید
8 پسندیده
بله درسته. فقط سوالم اینه که اون نمودار رو با کدام یک از ابزارهای تالار انجام دادید؟ میترسم کپی رو انجام بدم لینک به هم بریزه.
6 پسندیده
اشکال نداره
خودم انجام میدم
6 پسندیده
به روزرسانی
معرفی کتاب خود را برهان (unfuck yourself ) در قسمت کتابهای غیر داستانی افزوده شد.
9 پسندیده
به به چه تاپیک قشنگی، چی بهتر از معرفی یه کتاب خوب
کی بشه من پست بزارم ان شاا…
7 پسندیده
ممنونم از لطفتون ترمه خانم بزرگوار
8 پسندیده
پیشنهاد می کنید اینجا کتاب معرفی کنیم؟
1 پسندیده
بله. قبلا معرفی کتاب های زیبوک زیاد رخ میداد اما خیلی وقته که دیگه انجام نمیشه و عالیه که دوباره از سر گرفته بشه.
2 پسندیده