معرفی کتاب های زیبوک The Forty Rules of Love by Elif Shafak (ملت عشق) 📱

سلام دوستان :rose:

در این تاپیک با معرفی ملت عشق همراه شما هستم

این کتاب رو میتونید تو اپلیکیشن Zbook در بخش رمان های متن اصلی پیدا کنید. یا در لینک زیر ببینید:

:blue_book: نام کتاب: The Forty Rules of Love

:writing_hand: نویسنده این کتاب: Elif Shafak

:date: سال انتشار اولیه: 2010

:books: صفحه ی Goodreads کتاب: لینک

:spider_web: سایت نویسنده: لینک

عکس روی جلد کتاب

در مورد کتاب

In this lyrical, exuberant follow-up to her 2007 novel, The Bastard of Istanbul , acclaimed Turkish author Elif Shafak unfolds two tantalizing parallel narratives—one contemporary and the other set in the thirteenth century, when Rumi encountered his spiritual mentor, the whirling dervish known as Shams of Tabriz—that together incarnate the poet’s timeless message of love.

Ella Rubenstein is forty years old and unhappily married when she takes a job as a reader for a literary agent. Her first assignment is to read and report on Sweet Blasphemy , a novel written by a man named Aziz Zahara. Ella is mesmerized by his tale of Shams’s search for Rumi and the dervish’s role in transforming the successful but unhappy cleric into a committed mystic, passionate poet, and advocate of love. She is also taken with Shams’s lessons, or rules, that offer insight into an ancient philosophy based on the unity of all people and religions, and the presence of love in each and every one of us. As she reads on, she realizes that Rumi’s story mir­rors her own and that Zahara—like Shams—has come to set her free.

عمدهٔ داستان دربارهٔ احوالات و ارتباط شمس و مولوی است و کمترین بخش‌های کتاب از زبان این دو شخصیت روایت شده‌است و سعی شده تا از نگاه و زاویه‌های گوناگون که همان شخصیت‌های دیگر داستان هستند به این دو نفر پرداخته شود. نویسنده در این کتاب دو داستان و در حقیقت زندگی شخصیت‌های دو دورهٔ زمانی مختلف را به موازات هم پیش برده است. دورهٔ اول در حدود ۶۳۹ تا ۶۴۵ قمری حول و حوش زندگی مولانا و شمس می گردد و دورهٔ دوم در سال ۲۰۰۸ و درباره زندگی زنی چهل ساله است که به تازگی شغل ویراستاری یک کتاب را برعهده گرفته است.همانطور که از نام انگلیسی آن برمی‌آید در این کتاب چهل قانون عشق آورده شده که از زبان شمس تبریزی می‌باشد. از ویژگی‌های جالب کتاب این است که در حدود بیست راوی مختلف دارد و در ابتدای هر بخش راوی آن نیز ذکر می‌شود.

این کتاب تاکنون بیش از ۵۰۰ بار در ترکیه تجدید چاپ شده و توانسته رکورد پرفروش‌ترین کتاب تاریخ ترکیه را نیز به دست آورد. ترجمه فارسی آن در مدتی کوتاه، عنوان یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های بازار کتاب ایران را کسب کرده‌است.

منتظر بازخوردهاتون هستم :heart:

16 پسندیده

پست آپدیت شد :rose:

1 پسندیده

احتمالا سطحش خیلی سخت هست درسته؟

1 پسندیده

برای من درصد کلمات نامفهومش 90% به بالاست

ولی 95 تا فصل داره :smile:

2 پسندیده

اوه اوه آقای @hossein_mahmoodi شما میدونستین؟

آقا @YoKambiz به نظرم علاوه بر طولانی بودن کتاب بایستی یه محدودیت سختی کتاب هم بذاریم. از یه حدی بیشتر سخت باشه خارج از محدوده کاری ما هست.

آقا فرزاد شما هم کتاب ها رو که بررسی میکنید لطفا درجه سختیش رو هم مورد بررسی قرار بدین و بگین که برای چه کسانی مناسب هست.

4 پسندیده

نه اشتباه شد :smile:
کلماتی که بلدم %90 به بالاست

4 پسندیده

آها اوکی. ترسیدم :joy:

3 پسندیده

شما بزارین در زمره کتابهای غیر قابل مطالعه :smiley:

3 پسندیده

در ضمن ممنون آقا فرزد بابت معرفی این کتاب.
یکی از دوستان این کتابو از استانبول برام آورده بود که به زبان اصلی( ترکی استانبولی) بود که تمومش کردم.
ترجمه فارسیش هم (ارسلان فصیحی) خوندم عالیه :+1:
امیدوارم انگلیسیش هم بتونم مطالعه کنم

3 پسندیده

خواهش میکنم حسین آقا :pray:

2 پسندیده

آقا حسین سلام

مردم اردبیل ترکی استامبولی رو کامل متوجه میشن دیگه، درسته؟ یا مردم تبریز؟

چون احساس میکنم ترکی این دو تا شهر متفاوته.

2 پسندیده

سلام به روی ماهت
آره دیگه مردم اردبیل مثل مردم تبریز ترکی صحبت میکنن ولی با لهجه متفاوت
ترکی استانبولی رو هم اکثرا متوجه میشن

3 پسندیده

سلام ممنون از معرفی و تشکر از همه کسانی که برای زیبوک زحمت میکشن.
این کتاب رو شروع کردم. تعریفش رو از خیلی ها شنیدم. جمله ای که تا الان خیلی تو ذهنم موندگار شده اینه:
از بخش 25:

It’s easy to love a perfect God, unblemished and infallible that He is. What is far more difficult is to love fellow human beings with all their imperfections and defects.

10 پسندیده

بسیار عالیست
من کتاب صوتیشو گوش کردم
جذاب و شنیدنی بود
دوستان حتما مطالعه کنید و لذت ببرید :rose:

2 پسندیده

کتاب خیلی قشنگی ولی متاسفانه هنوز شروع نکردم به خواندن از ان کتابی که دو سال پیش پرفروش ترین کتاب شد . نویسنده یه خانم ترکی

1 پسندیده