سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه. امروز با شما هستم با معرفی کتاب تاریخ جهان از ارنست گامبریج که به تازگی در زیبوک قرار گرفته و خوندش رو به همه ی شما دوستان توصیه میکنم. شما دوستان میتونید این کتاب رو در قسمت کتاب های غیر داستانی زیبوک مطالعه نمایید:
نویسنده: Ernst Gombrich
تاریخ انتشار: 1935 (به آلمانی)، 2005 (ترجمه به انگلیسی)
صفحه گودریدز کتاب: Goodreads
من این کتابو دو سال پیش نسخه ی فارسیشو خوندم اما دوست دارم به انگلیسی هم بخونمش. همونطور که میدونید دونستن تاریخ بره هر کسی ضروریه ولو اندک، خوبی این کتاب هم اینه که در عین جامعیت به صورت کوتاه و مختصر به تاریخ بشر از ابتدا تا الآن میپردازه. راوی کتاب هم بسیار دلنشینه.
مسلما خیلی از ما به خاطر مدارس از تاریخ زده شدیم ولی من به شما قول میدم بعد از خوندن این کتاب جذاب نظرتون نسبت به تاریخ عوض خواهد شد.
کتاب «تاریخ جهان» نوشتهی ارنست گامبریج کتابی است از تمام آن چه بر روی کره ی زمین اتفاق افتاده، از عصر حجر تا همین قرن اخیر، از دوران انسان غارنشین تا غرور او برای کشف آن چه در هستهی اتم روی میدهد. در این کتاب شما با تاریخ، درست مثل داستانی یکپارچه و جریانی منسجم روبهرو خواهید شد، بزنگاههای تاریخ را پیدا میکنید و به اتفاقاتی برمیخورید که میتوانند تاریخ را به قبل و بعد از خودشان تقسیم کنند. از جنگهای زیادی میگذرید و با آدم های بزرگی آشنا میشوید، به دلایل به وجود آمدن بعضی از عقاید و آیینها پی میبرید و دربارهی اتفاقات کشورهای مختلف اطلاعات مفیدی کسب میکنید. ولی این تمامِ چیزی که این کتاب به شما میدهد نیست، چرا که جزئیات جذابی وجود دارند که هر چند بیاهمیت اما در شکلگیری حوادث پس از خود موثر بودهاند.
خوبی «تاریخ جهان» در این است که به این سو و آن سوی جهان سرک میکشد و تنها بر روی نقطهی جغرافیایی و زمانی خاص تمرکز نمیکند، با اینهمه شما از بسیاری از مهمترین وقایع تاریخی مطلع میشوید. دانستن تاریخ برای هر کسی میتواند شروع یک شیوهی تازه برای زندگی باشد، چنان که نویسنده میگوید: «اگر بخواهید هر کار جدیدی انجام بدهید لازم است که ابتدا با اطمینان بدانید که دیگران در گذشته چه کوشش هایی به عمل آوردهاند.
منبع: وبسایت نوار
امیدوارم از خوندن این کتاب لذت ببرید.
موفق باشید.