سلام دوستان
در این تاپیک با معرفی کتاب قانون 5 ثانیه همراه شما هستم
این کتاب رو میتونید تو اپلیکیشن Zbook در بخش کتاب های غیر داستانی پیدا کنید. یا در لینک زیر ببینید:
نام کتاب: 5 Second Rule
نویسنده این کتاب: Mel Robbins
تاریخ انتشار اولیه: 2017
صفحه ی Goodreads کتاب: لینک
سایت نویسنده: لینک
عکس روی جلد کتاب
در مورد کتاب
Throughout your life, you’ve had parents, coaches, teachers, friends and mentors who have pushed you to be better than your excuses and bigger than your fears. What if the secret to having the confidence and courage to enrich your life and work is simply knowing how to push yourself?
Using the science of habits, riveting stories and surprising facts from some of the most famous moments in history, art and business, Mel Robbins will explain the power of a “push moment.” Then, she’ll give you one simple tool you can use to become your greatest self.
It takes just five seconds to use this tool, and every time you do, you’ll be in great company. More than 8 million people have watched Mel’s TEDx Talk, and executives inside of the world’s largest brands are using the tool to increase productivity, collaboration, and engagement.
In The 5 Second Rule, you’ll discover it takes just five seconds to:
Become confident
Break the habit of procrastination and self-doubt
Beat fear and uncertainty
Stop worrying and feel happier
Share your ideas with courage
The 5 Second Rule is a simple, one-size-fits-all solution for the one problem we all face —we hold ourselves back.
The secret isn’t knowing what to do—it’s knowing how to make yourself do it.
شما قرار است چیز فوقالعادهای یاد بگیرید – تنها پنج ثانیه زمان لازم است تا زندگیتان را تغییر دهید. به نظر کلاهبرداری میآید، مگر نه؟ کلاهبرداری نیست. کاملاً علمی است. به شما ثابت خواهم کرد. شما زندگیتان را هر بار با یک تصمیم پنج ثانیهای تغییر میدهید. در واقع، این تنها راه تغییر زندگی است. این داستان واقعی قانون 5 ثانیه است: اینکه این قانون چیست، چرا جواب میدهد و چطور توانسته زندگی افراد را در سراسر دنیا دگرگون سازد. یادگیری این قانون ساده است و تأثیرش عمیق است. این قانون راز تغییر همه چیز است. وقتی این قانون را فرا گرفتید، میتوانید بلافاصله آن را به کار ببندید. این قانون به شما کمک میکند هر روز با اعتماد به نفس و شجاعت بیشتری زندگی کنید، عشق بورزید، کار کنید و حرف بزنید. یک بار از آن استفاده کنید و هرگاه به آن نیاز پیدا کنید، در اختیارتان خواهد بود.
من قانون 5 ثانیه را زمانی ایجاد کردم که همه چیز در زندگیام داشت از هم میپاشید. و وقتی میگویم همه چیز، منظورم همه چیز است: زندگی زناشویی، اوضاع مالی، مسیر شغلی و عزت نفسم، همگی در معرض خطر بود. مشکل من آنقدر بزرگ به نظر میرسید که هر روز صبح بیرون آمدن از رختخواب برایم مسئله شده بود. در واقع اینطور بود که قانون پنج ثانیه شروع شد – من این قانون را اختراع کردن تا عادت زدن دکمهی «چرت» یا snooze ساعت را ترک کنم.
زمانی که چندین سال قبل برای بار اول از این قانون استفاده کردم، به نظر خودم مسخره آمد. آن زمان نمیدانستم که تکنیک فراشناختی قدرتمندی ابداع کردهام که همه چیز را در زندگی، کار و احساس هویتم تغییر خواهد داد. اتفاقاتی که از زمان کشف قانون 5 ثانیه برایم افتاده است و قدرت این تصمیمات 5 ثانیههای باور نکردنی است. نه تنها بیدار شدم – بلکه زندگیام را هم متحول کردم.
من از این ابزار برای کنترل و بهبود همه چیز استفاده کردهام، از اعتماد به نفس گرفته تا گردش مالی، از ازدواج تا مسیر شغلی و از بهرهوری گرفته تا تربیت فرزندان. من از چک برگشتی به چکهای هفت رقمی و از دعوا با شوهرم به جشن گرفتن به مناسبت بیستمین سالگرد ازدواجمان رسیدهام. دلهرهی خودم را مداوا کردم، دو کسب و کار کوچک را ساختم و فروختم، به تیمهای CNN و مجلهی موفقیت پیوستم و حالا هم یکی از پُرکارترین سخنرانان دنیا هستم. من تاکنون هیچگاه تا این حد احساس کنترل، شادی و آزادی نکردهام. بدون این قانون هیچ یک از این کارها را نمیتوانستم انجام دهم. قانون 5 ثانیه همه چیز را تغییر داده است… صرفاً با آموختن یک چیز به من: اینکه چطور تغییر کنم.
این قانون به من آموخت که چطور باید از تردید دست برداشته و به خودم، ایدههایم و تواناییهایم ایمان بیاورم و این قانون به من قدرتی درونی داد تا بتوانم شخص بهتر و خوشحالتر باشم، نه برای دیگران، بلکه برای خودم.این قانون میتواند برای شما هم همین کار را بکند. به همین دلیل است که اینقدر دلم میخواهد آن را با شما در میان بگذارم. در چند فصل آتی، داستان این قانون را خواهید آموخت، یعنی خواهید دید که این قانون چیست و چرا جواب میدهد و دانش متقاعد کنندهای را مشاهده خواهید کرد که این قانون را تأیید میکند. خواهید دید که تصمیمات پنج ثانیهای و کنشهای برآمده از شجاعت روزمره چطور زندگی شما را دگرگون خواهد ساخت. در آخر، خواهید آموخت که چطور از قانون پنج ثانیه در ترکیب با جدیدترین راهبردها استفاده کنید تا سالمتر و شادابتر باشید و بازدهی و تأثیرگذاری بیشتری در سر کار داشته باشید. خواهید آموخت که چطور از آن برای پایان بخشیدن به نگرانی، کنترل دلهره، یافتن معنا در زندگی و غلبه کردن بر هر نوع ترسی استفاده کنید.
فقط همین نیست. شواهدی خواهید دید. شواهد زیاد. این کتاب مملو از پستها و توضیحات دست اول افراد از همه جای دنیاست که از این قانون استفاده کرده و چیزهای فوقالعادهای را محقق ساختهاند. بله، این قانون به شما کمک میکند سر وقت بیدار شوید، اما کارکرد واقعی آن بسیار قابل توجهتر است – نابغه، رهبر، راک استار، ورزشکار و هنرمند خفتهی درونتان را بیدار میکند. وقتی در ابتدا این قانون را میآموزید، به احتمال زیاد از آن برای چسبیدن به اهدافتان استفاده خواهید کرد.
در این کتاب تمام چیزهایی را که در مورد تغییر و قدرت شجاعت روزمره یاد گرفتهام، با شما در میان میگذارم. بدون شک عاشق چیزهایی خواهید شد که قرار است بخوانید. بهترین بخش ماجرا همانجاست که شما استفاده از این قانون را شروع میکنید و نتایج را با چشمان خود میبینید. نه تنها متوجه میشوید که چقدر خود را از زندگی عقب انداختهاید، بلکه همچنین آن قدرتی را بیدار خواهید کرد که در تمام این مدت در درون شما بوده است.
منبع توضیحات فارسی: سایت تخصصی رویال مایند
صحبت های ایشون در مورد کتابشون
منتظر بازخوردهاتون هستم