Benny Lewis, who speaks over ten languages—all self-taught—runs the largest language-learning blog in the world, Fluent In 3 Months . Lewis is a full-time “language hacker,” someone who devotes all of his time to finding better, faster, and more efficient ways to learn languages. Fluent in 3 Months: How Anyone at Any Age Can Learn to Speak Any Language from Anywhere in the World is a new blueprint for fast language learning. Lewis argues that you don’t need a great memory or “the language gene” to learn a language quickly, and debunks a number of long-held beliefs, such as adults not being as good of language learners as children
بنی لِویس نویسنده ایرلندی کتاب ظرف سه ماه روان صحبت کنید، در زمینه آموزش و مهندسی برق کار کرده و مسلط به ۱۲ زبان از جمله زبان ماندارین چینی است. او در این کتاب روش های مفیدی برای یادگیری کارآ و اثربخش یک زبان جدید را مطرح می کند و خواننده را به کمک استراتژی های عملی چند زبانه شدن، در مسیر درست قرار می دهد.
سلام آقا فرزاد،اول راجع به ویدیو ،والا من که کلمه ای ندیدم از فارسی وارد انگلیسی شده باشه ،یه کلمه مریض بود که اونم فکر کتم عربیه
مواردی که میگه کم بیش انجام میدم مثل همون مثال ساحل اما این قدر که وقت میگیره آدم حوصله نمیکنه استفاده کنه
کتابم، من طرفدار کلا کتاب نیستم ،یعنی واقعا به زور نمره ای ،تهدیدی چیزی شاید بخونم ،شاید
مخلصیم
سلام اقا فرزاد و ممنون بابت وقتی که برای اماده کردن این مطالب میزارید من این کتاب رو اخراشم واسم جالبه و خب دوست دارم یه دور دیگه بخونمش تا بتونم نکته برداری کنم و خوبی این کتاب این بود ک لغات ابی کم داشت و راحت تونستم بخونمش باز هم ممنون از معرفیتون
سلام آقا فرزاد
من امروز این کتابو شروع کردم و واقعا کتاب خوبیه.
بعد از کتاب ای جی هوگ خوندن این کتاب و کتاب استیو کافمن رو توصیه میکنم. هر چه که در مورد روش درست و نادرست زبان خوندن نیاز دارید در این کتابها گفته شده. ای کاش این حرفارو رو زودتر متوجه میشدیم.
ممنون.بابت معرفی این کتاب .