معرفی کتاب های زیبوک The Old Man and the Sea by Ernest Hemingway (پیرمرد و دریا) 📱

ارادت داریم خدمت شما، از کران تا بیکران :smiling_face_with_three_hearts:

این نظر لطف و محبت شما مربی عزیز و دوست داشتنی هست برای همه ما در تالار گفتگو.
بسیار عالی. خدا قوت.

من پیشنهادی دارم که بعد از یه مقدمه و توضیح چند خطی بیان می کنم که در صورت بررسی و تایید شما ممکنه جالب باشه :

1. همه می دونیم که سطح سرانه مطالعه در ایران وحشتناک هست (کمتر از 30 دقیقه در برابر 8 ساعت آلمانی ها)
2. متاسفانه فرهنگ سازی هم برای ترغیب مردم به مطالعه وضع اسفناکی داره
3. نسل جدید هم متاسفانه تستی بار اومدن

اما باید یه روزی از یه جایی شروع کرد (همیشه یک نفر باید به پا خیزد) :stuck_out_tongue_winking_eye:

مقدمه :
من یک مدتی بازاریابی شبکه ای انجام می دادم. البته از اون مجوز دارها :sunglasses:
همه این بازاریابی های شبکه ای ، یک دوره هایی برگزار میکنن ، یک جلسه ای.
هر چند مختص به خودشون مطالب را ربط میدن و میگن اما به کل جامعه و مردم و مشاغل ارتباط پیدا می کنه.

بحث های انگیزشی، مدیریت زمان ، هدف داشتن، داشتن ثبات و پایداری در تصمیم و هدف، صبور بودن، اعتماد به نفس داشتن و …

به دلیل تنبلی، اون دوره های تک جلسه ای (NLP) را هیچ وقت ادامه ندادم.

اما الان یه مدتی هست که یک گروه تلگرامی تشکیل دادم به اسم “شنیدن کتاب های صوتی روز دنیا”
چرا کتاب های صوتی!؟ چون هنوز همون گروه هم وقت مطالعه کتاب متنی را نداره :sleepy:
اما کتاب های صوتی رو میشه در تایم های مردهای که دارن ، گوش کنن.
من خودم روزی یک ساعت و نیم گوش میدم. یک ساعت در حین پیاده روی 5.5 کیلومتری شبانه و دو تا 15 دقیقه هم در رفت و برگشت با ماشین بین منزل و محل کارم.

با این لینک می تونید افتخار بدید و عضو گروه بشید.

اونجا من و یا سایر دوستان گروه، چند کتاب مشهور و پر فروش از نویسنده های شهیر (برایان ترسی، آنتونی رابینز، داره هاردی و …) در زمینه موفقیت ، انگیزشی، مدیریت زمان و … معرفی میکنیم که قبلا خودمون خوانده ایم و مفید بودنش از دیدگاه خودمان ، اوکی هست.

چه کسی پنیر من را برداشت (جابجا کرد)
پدر پولدار، پدر فقیر
گاو های بنفش
اقیانوس های آبی
دیوانگان ثروت ساز
اثر مرکب، جهشی در زندگی، موفقیت و درآمد شما
باورهایی برای یک زندگی موفق
رهبری در قرن 21
بهره وری دیوانه وار
مسیر میلیاردی شدن
چگونه قعا به آرزویتان برسید
و …

میانگین کتاب های صوتی 5 الی 8 ساعت هست.

بعد یه مدت زمان قرار میدیم که دوستان اون کتاب را مطالعه کنن.
نت برداری کنن و نکات مثبت اونو خلاصه نویسی کنن در صورت علاقه.
بعدش در گروه به بحث و تبادل نظر درباره اون کتاب می پردازیم .

به قول معروف ، حسابی از اطلاعات اون کتاب و نکاتش که سیراب شدیم، می ریم کتاب بعدی.

پیشنهاد من :

1. یک کتاب معرفی بشه (در سطوح مختلف، مثلا برای ما متوسط ها ، یک کتاب و برای مربیان و حرفه ای ها، کتابی دیگر)
  2. در یکی دو خط در باب محتوی توضیحی داده بشه
  3. اگر نکته ای داره (نویسنده مشهور، رتبه بالای دانلود، فروش بالا، اثر گذاری زیاد، فیلم ساخته شده اون و …) بیان بشه
  4. زمانی داده بشه که دوستان اونو بخوانن
  5. خلاصه ای از اون کتاب را به صورت متن (ترجیحا صوت) ارائه بدیم
  6. بریم کتاب بعدی

یک پست مرتبط با این موضوع در تالار گفتگوی زبان شناس : لینک

نتیجه :
حکم آنچه تو فرمائی و لطف آنچه تو بنمایی :hugs:

7 پسندیده