سلام برای من مبهمه که چه تفاوتی بین زبانشناس و زیبوک هست. اگه ممکنه نظرتون رو بفرمایید که کدوم بهتره و هر کدوم چه ویژگیهایی دارن. آیا کاملا از هم مستقلند؟
زبانشناس شامل دوره هایی میشه که دقیقاً برای یادگیری زبان طراحی شدن و مدرسان زبان اونارو تدریس میکنن. مثل effortless english و deep english و ESL pod و All Ears English و…
این نرم افزار برای تقریباً همه سطوح خوبه مخصوصاً سطوح پایین و متوسط.
اما در زیبوک شما به گسترده خوانی میپردازید. گسترده خوانی یکی از مهم ترین کارهاییه که یه زبان آموز برای غوطه وری در زبان بهش نیاز داره. شما اگه هر روز کتاب بخونید دایره لغاتتون افزایش پیدا میکنه، گرامر ناخودآگاهتون بهتر میشه و انگلیسی رو در کل زندگی خواهید کرد.
در زیبوک برای شما کتاب های بسیاری تهیه شده و با ژانر ها و دسته بندی ها متفاوت مناسب برای هر سطحی. تمامی زبان آموزان میتونن ازش لذت ببرن چرا که برای هر سلیقه و سطحی و تجربه ای ساخته شده و کتاب داره.
اما زوم دوست ویدئویی شماست. اگه از اون دسته زبان آموزایی هستید که دوست دارید کلی ویدئو ببینید این انتخاب شما می تونه باشه. تو این اپلیکیشن همه جور ویدئو هست. از آموزشی تا سرگرمی و… شما با استفاده از ویدئو ها میتونید زبانتون رو به سطحی دیگه برسونید.
این اپ میشه گفت برای سطوح پایین مناسب نیست ( فعلا) ولی برای سطوح بالا تر چرا.
حالا سوال پیش میاد که آیا نیازه هر سه تا رو همه داشته باشن؟
براتون مثالی میزنم. وقتی شما به باشگاه بدنسازی میرید نیاز دارید که وزنه بزنید، خوب استراحت کنید و غذای خوب بخورید. در واقع غذای خوب خیلی خیلی مهمه تا بتونید بدنی زیبا داشته باشید. وقتی این سه فاکتور رو خوب رعایت کنید حتما حتما پیشرفت خواهید کرد. اما میشه پیشرفت رو سریع تر کرد؟ بله. چرا که دریافت پروتئین کافی از غذای روزانه میتونه کمی دشوار باشه. پس شما خوبه که در کنار غذاتون یه مکمل هم داشته باشید تا بتونید به خوبی ریکاوری شید و عضله سازی کنید.
حالا اینا چه ربطی به این اپلیکیشن ها داشتند؟
اپلیکیشن زبانشناس مثل عادی باشگاه رفتنه. شما از زبانشناس استفاده می کنید و پیشرفت هم خواهید کرد. اما اگه طلبه پیشرفت سریع تر و بیشتر هستید پس زیبوک و زوم رو میتونید به عنوان مکمل تهیه کنید تا برای زبانتون یه پیشرفت سریع ارمغان بیاره.
مکمل های بدنسازی نه. ( اگه جنس خوب تهیه کنید.) هر چند تو ایران سخت پیدا میشه. معمولا 60 درصد با شیر خشک قاطی شدست ( که شیر خشک هم عوارض نداره)
چی عوارض داره؟ استروئید ها
که به قول عموم مردم یارو آمپولیه. استروئید ها محرک های بیرونی بدن هستند که شامل هورمون ها و دارو های محرک میشن که سیستم بدن رو دست کاری میکنن تا بازده رو بالا ببرن که خب وقتی سیستم بدن دست کاری میشه عوارض بلند مدت هم پشتش خواهد اومد.
مخصوصا در ایران که همه کیلویی و صلواتی همه چیو استفاده میکنن و مشورت و مشاوره هیچ.
تو آمریکا ورزشکارای حرفه ای همیشه قبل از استفاده از استروئید ها آزمایش میدن و میزانی که نیاز دارند رو اندازه میگیرن و به همون اندازه استفاده میکنن.
تو ایران هر چه بیشتر بهتره. تهشم میشه این که داره طرف وزنه میزنه یهو قلبش میگیره یا میخوابه دیگه پا نمیشه یا حتی اگه قلبش از کار نیوفته چند وقت دیگه میتونه از کبد و کلیه هاش برای توپ جام جهانی استفاده کنه.
پس پاسخ شما باید بگم ک خیر مکمل های بدنسازی مشکلی ندارند.
اسمشم روشه. مکمل. مکمل غذایی بدون غذای خوب به درد نمیخوره.
مکمل هایی که میشه مصرف کرد و عوارض ندارن پروتئین، آمینو، کراتین ( حتما قبل از استفاده آزمایش داده بشه)، گلوتامین.
پروتئین ها برای ساخت عضله هستند که انواع مختلف دارند. دو نمونه معروفش کازئین و وی هستش. وی زود هضمه و معمولا قبل و بعد تمرین میخورن و کازئین رو قبل خواب چرا که دیر هضمه و برای ریکاوری عضلانی عالیه.
آمینو اسید ها هم اسید هایی هستند که پروتئین ساز هستند و عضله ها رو ترمیم میکنند. بخوایم کاراییشو بگم میشه این شکلی که اگه پروتئین سیمان باشه، آمینو اسید ها آجر هستند. پس اینا دو تا با هم باشن پیشرفت سریع تر و بهتره
کراتین خیلی ساده رسانا آب به عضلات و افزاینده انرژیه. گلوتامین هم برای ریکاوری و جلوگیری از مصدومیت خوبه.
هیچ عوارضی هم ندارند.
اما آیا نیازه که حتما استفاده شن؟ خیر. اگه بتونید غذای خوب مصرف کنید که نیاز های بدن برطرف شه پس نیازی نیست.
از مکمل های این تالار هم، مکملهای زیبوک و زوم اصلا عوارض ندارن
سلام،
من ۲ ماهه که کاربر زبانشناس هستم
یه سوالی داشتم،
من تاحالا اشتراک نقره ای و طلایی نگرفتم
واسه همین الان میخوام یکشو بگیرم
واسه همین نمیدونم کدوم رو بگیرم به صرفه باشه و آموزشی
راهنمایی میکنید؟